قیمت جدید گوشی چقدر شده .؟ حالا که ذلار اومد پایین قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت جدید گوشی چقدر شده .؟ حالا که ذلار اومد پایین قیمتش چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارزون شد...:31:نقل قول:
امروز آل دیجیتال گذاشته بود 1090000...البته هنوز هم خیلی گرونه ولی نسبت به چند روز پیش که تا 1388000 تومان هم بالا رفت ارزون تر شده....
رام 2.3.5 که رسمی هست و فارسیش نیاز به روت نداره مصرفش از 2.3.3 که رو خود گوشی نصبه بهتره؟؟؟؟
البته i9100G هست.نقل قول:
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
صد البته... مشكل داغ كردن و مصرف باتري بالا رو 2.3.3 خيلي شايع هستنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگه بعد از نصب رام با کرنل phenomenal 2.2 black stream روتش کنی مصرفش خیلی کمتر از اون میشه در این حد بهت بگم که با 7 ساعت استند بای فقط 3 درصد از شارژم رفت....:10:
خوب اخه بعضی دوستان گفتن درسته مصرف کم میشه ولی جاهای دیگه رو مختل میکنه مثلا تو بازی ریگ میزنه یا شاید بدتر دوربین کیفیتش بیاد پایین سرعت دستگاه کم بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ درست نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من که مشکلی نداشتم....شاید یک صدم ثانیه بعد از بستن منو بیشتر طول بکشه تا دکستاپ بیاد بالا ولی در جای دیگه کمبود سرعت رو حس نکردم...کیفیت دوربین هم به هیچ وجه تغییری نکرده...راستش نمیدونم چرا همچین چیزی به شما گفتن چون 2.3.5 که رسمی از خوده سامسونگ هست و کرنل فنامنال هم بسیار معروف و خوب هست...در ضمن بهتره خودتون امتحان کنین...امتحانش ضرری نداره...اگه دیدن از کرنل خوشتون نیومد از کرنل speedmod یا syaih استفاده کنین...البته این 2 تا پر مصرفن ولی نهایت کارایی و قدرت رو دارین...نقل قول:
راستی یه نکته مهم که من تقریبا بهش مطمئن شدم....
اگه دقت کرده باشین هر موقع battery usage رو چک می کنین بیشترین میزان مصرف باطری مربوط به screen یا همون صفحه نمایش هست...همینطور که میدونین ( و یا شاید ندونین..:46:) مانیتورهای super amoled هرچی صفحه روشن تری نشون بدن برق بیشتری مصرف میکنن و هرچه تاریک تر برق کمتر....توجه کرده باشین بیشتر منو های گوشی رو سامسونگ و گوگل تیره و سیاه طراحی کردن...پس باز کردن یه پیج سفید مثل ورد یا اینترنت برق بیشتری از پلی کردن یه موزیک ویدیو توسط مانیتور مصرف میشه پس برا بهینه کردن مصرف سعی کنین تم های تیره استفاده کنین...والپیپرهای تیره....مسنجر و مرورگر تیره...و خلاصه هر چیزی رو که میشه تیره کنین...20 تا 30 درصد مصرفتون رو کمتر میکنه....:31:
دوست عزیز وقتی رام رسمی 2.3.5 نصب میکنیم کرنل فنامنال باهاش هست و نیاز به روت نداره؟؟؟؟؟؟؟
میشه همین 2.3.3 فابریک رو با یه کرنل کم مصرف روت کنم؟؟؟؟؟ blakc esteam به تره یا speedmood????????
سلام دوستان
الان قیمت چه حدوداست ؟ چند ورمیدارن گوشی رو ؟! :دی
:d
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رايگان از سامسونگ اپز بگيرين :)
اگه سامسونگ اپز ندارين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كنين