اقا من بازی رو گرفتم 4 تا دی و دی هست که هر سی دی رو باز میکنی فایل های زیپ میبینی و چیزی به نام setup نداره ...........
من چجوری اینو نصبش کنم ؟؟؟؟؟؟
Printable View
اقا من بازی رو گرفتم 4 تا دی و دی هست که هر سی دی رو باز میکنی فایل های زیپ میبینی و چیزی به نام setup نداره ...........
من چجوری اینو نصبش کنم ؟؟؟؟؟؟
بازی 2تا پایان داره این یکیشه یکی دیگشم یه چیز دیگس! قبل از مراسم ازدواج بستگی به تصمیم گیری شما داره . . . . .
فایل های زیپ رو با برنامه winrar , extract کن .نقل قول:
بعد از این که باز شد یه فایل بایستی با پسوند.bat باشه که روش کلیک می کنی و خودش بازی رو نصب می کنه...
خوب داستان بازی رو تعریف نکنید تا خودمون بریم و ببینیم دیگه !!! :31:نقل قول:
اینطوری مزش میپره ...:10:
اوراكل جان شما مشكلي بابت فريم ندارين؟؟؟؟؟من هنوز نميتونم با اين افت فريم بازي كنم....سيستمتون چيه؟؟؟؟
نه دوست عزیز بازی واسه من روونه .نقل قول:
سیستم »
VGA : 8600 GT 256MB Gddr3
Ram : 2 X 1Gb KingStone
CPU : 2.4 Core 2 Dou E 4600
ويندوزتون؟؟؟ميشه ويندوز رو بگيد؟؟؟من ميخوام بازي رو از اول نصب كنم شما چطوري نصب كرديد كه روونه تا منم همين كارو بكنم...ممنوننقل قول:
همون Lola یا همون Lollypop Girl ه دیگه!!! برو تو دیتابیس پلیس و سوابقشو نگاه کن تا کف کنی!نقل قول:
اقا این دختره که عکسش هست داره ابنبات میخوره کجا میشه پیداش کرد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا همچین کسی هست؟؟؟؟