galaxy star plus 2نقل قول:
lg l50
صفحه نمایش 4.3 و 4 اینچ
صفحه نمایش بزرگ میخوای باید افزایش بودجه بودی
huawei honor 3c lite با صفحه نمایش 5 اینچ
huawei g730 صفحه نمایش5.5 ظرفیت باتریش با توجه به اندازه کمه
Printable View
galaxy star plus 2نقل قول:
lg l50
صفحه نمایش 4.3 و 4 اینچ
صفحه نمایش بزرگ میخوای باید افزایش بودجه بودی
huawei honor 3c lite با صفحه نمایش 5 اینچ
huawei g730 صفحه نمایش5.5 ظرفیت باتریش با توجه به اندازه کمه
من برام عجیبه اگه g7 بهتره پس چرا توی بنچمارکهایی مثل آنتوتو از 750 راحت میخوره!!!وحتی در حد 32 بیتهایی مثل شیائومی1 و2 هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایای 64 بیتی بودن،دقیقا چی هست؟پرچمدارهای 2014برخی تولید کنندها هم که اکثرا 32 بیت بود،پس یعنی بدرد نمیخوره؟
زیر یک(850 تومان) با این امکانات گوشی بهتر و کاملتر از این هست؟
دوست عزیر من در جواب اقای mrmostafa که 3 گوشی معرفی کردن اظهار و راهنماییشون کردم...نقل قول:
حالا در جواب شما :
من اصلا نگفتم 32 بیتی بدرد نخوره ..منظورم اینه که در اینده ای نه چندان دور اکثر گوشی ها سیستم عاملشون 64 بیتی میشه...
یکی از مهم ترین تفاوت های بین پردازش ۳۲ بیتی و64 بیتی در تعداد محاسباتی است که هر کدام در هر ثانیه انجام می دهند. در واقع در اکثر مواقع پردازنده های ۶۴ بیتی سریع تر از ۳۲ بیتی عمل می کنند...
یک پردازنده ی ۶۴ بیتی میتونه ۲ به توان ۶۴ مقدار محاسباتی را ذخیره کرده و در حافظه آدرس دهی کنه. این عدد به این معناست که پردازنده ی ۶۴ بیتی قادره تا بیش از ۴ میلیارد برابر «حافظه ی فیزیکی رم» بیشتر را در مقایسه با پردازنده های ۳۲ بیتی، آدرس دهی کنه...
خب از اینا بگذریم...
فرق بین G7 و G750
من خودم یکی از طرفدارای G750 بودم ولی بخاطر این دلایل منصرف شدم و G 7 خریدم که الانم خیلی خوشحال و راضی ام:
نسخه اندروید 4.4.4 با رابط کاربری فوق العاده زیبا.ضمنا نسخه اندروید 5 هم براش میاد..در صورتی که G750 اندرویدش 4.2 هست.
حافظه داخلیش دوبرابر نسبت به G750 هست
دوربین با کیفیت تر..
پشتیبیانی از 4G ..
باتری لیتیوم پلیمری. در صورتی که باتری G750 لیتیوم یونی هست..
بدنه تمام فلزی...G750 پلاستیکیه...
NFC و ....
در کل بگم همهی امکانات G7 بهتره
میرسیم به CPU
الان اندرویدی که روی G7 به صورت پیش فرض نصبه 32 بیتیه...که بخاطر مچ نبودن نرمافزار و سخت افزار از نظر CPU نسبت به G750 کم میاره..
اندروید 5 هم قراره برای اولین بار نسخه 64 بیتی هم بزنه...
پس وقتی G7 به اندروید 5 نسخه 64 بیتی بروز شد اونوقت شما بیا پنچمارک و انتوتو و از این چیز میزا بگیر ببین کدوم کم میاره...:n05:
با کمی بالا و پایین اینا میتونن راضی کننده باشن:نقل قول:
HTC Desire 210
Huawei Ascend Y520 Dual SIM
LG L50 Dual
Alcatel One Touch POP C3
HTC Desire 200
Nokia X Dual SIM
نمونه ای از گوشی ها سراغ دارین که با آپدیت سیستم عامل این همه رشد و افزایش سرعت حداقل در حد50% داشته باشه؟بیشتر بود چه بهتر...من زیاد اطلاع ندارم،اگه هست ممنون میشم با لینک و منبع بگید..نقل قول:
در ضمن برای G7 کی قراره آندروید 5 بیاد؟بدون گارانتی خریدین یا با گارانتی؟چند؟
در مورد باطری هم که اینجا زده هردولیتیوم پلیمری که G750 تازه قابلیت جدایی هم داره
تا الان اندروید نسخه 64 بیتی انتشار نشده ..الان هیچ گوشی نیست ک مثال بزنم..نقل قول:
نسخه 5 برای g7 تاریخ دقیقشو نمیدونم ولی یادمه یه سایت معتبر زده بود که میاد براش...
من بدون گارانتی خریدم 830 تومن ...یکم گرون خریدم اونم بخاطر اینکه از نمایندگی خود هواوی خریدم...
تا اونجایی که من میدونم باطری های لیتیوم پلیمر غیر قابل جداشدنه( اگه کسی از اساتید در این مورد مطمئنه ممنون میشم راهنمایی کنه)
سلام دوست عزیز
اندروید 5 و 5.0.1 و 5.0.2 و 5.1 که تا اکنون منتشر شدن به صورت ۶۴ بیتی می باشند.
باطری های لیتیم پلیمر قابلیت جداشدن رو دارن ولی به راحتی باطری های لیتیوم یون نیست و باید توسط تعمیرکار تعویض بشه.
با تشکر
درود دوستان.
گوشی اندروید کوچک (راحت در هر جیبی جا شود) ارزان قیمت(200 به پایین) با اولویت دوربین و دو سیم کارته بودن چه چیزی در بازار یافت می شود؟
سپاس.
سلام
گوشی های xperia m2 ,c3 نسخه ی تک سیم ندارند؟هر جا که میرم نسخه 2 سیم دارند
تا 300 بهترین گوشی دو سیمه چه می باشد؟نقل قول: