fire wall خاموشه؟نقل قول:
Printable View
fire wall خاموشه؟نقل قول:
آقا اینو الان کجاشو دانلود کنم :n02: اون دکمه قرمزه که سر کاریه . اون پایین سمت راست هم که Ad هستن. پایین سمت چپ هم که Regular Download رو میزنم یه صفحه میاد کپتچا میخواد مینویسم لینک میده . میرم توی لینک میگه :نقل قول:
Video can't be played because the file is corrupt
اون پایین پایین رو free download click کن یک صفحه تبلیغ خارج از مرورگر باز میشه ببندش و صبر کن صفحه لود شه کد رو بزن و لینک دانلود و دانلودش کننقل قول:
یعنی rp گرفتی ؟خوب اگه اینطوری من کل ip هام رو اول مصرف میکنم تا نتونه کاری کنه بعدپسورد و یوزر رو میدم بعد از اینکه درست شد پسوردم رو از طریق سایت عوض میکنم.شما کجا مشکل پیدا کردی که به ساپورت لول نیاز داشتی؟:n01:نقل قول:
میشه کیفیت 1080 اپ کنی؟ :دینقل قول:
بیا اینم لینک League of Legends Cinematic- A Twist of Fate
تا جایی تونستم فشرده کردم حجمش 20 mb شده
ممنون
یوزر پستو بده تا برات عوضشون کنهنقل قول:
یعنی rp گرفتی ؟خوب اگه اینطوری من کل ip هام رو اول مصرف میکنم تا نتونه کاری کنه بعدپسورد و یوزر رو میدم بعد از اینکه درست شد پسوردم رو از طریق سایت عوض میکنم.شما کجا مشکل پیدا کردی که به ساپورت لول نیاز داشتی؟:n01:
خب یه صلوات بفرستید .
الان با leona بازی کردم خیلی خوب بود
بحثتون داره زیادی بالا می گیره .
همین جا تمومش کنید .
اگر کسی این بحث های بچه گانه اخیر رو دنبال کنه برخورد میشه باهاش .
اقا نمی خواد تو picofile آپ کنین خودم الان از سایت lol دیدم این cinematic رو,وااااااااااااااااااو چقد با حال بود:n19::n19: هر کی نبینه ضرر کرده :n10:
گرافیگش بالا بود خیلی شفاف بود
من 1 نکته رو بگم :n02: من هنوزم 2تا infinity می بندم :n02:چون به نظر من هیجا ننوشته infinity پسیوش stack نمی شه :n13:یعنی هنوز قانع نشدم :n27:ولی خوب دوا که نداریم شما 1 نظر دارین منم 1 نظر دیگه و این هیچ اشکالی نداره چون قرار نیست همه 1 نظرو داشته باشن :n16:نقل قول: