سیانوزنم من تست کردم چنی به دل نمیزد...
ارک رو بررسی تخصصی میخوام..کی از نزدیک باهاش کار کرده اینجا؟
Printable View
بیچاره تیم MIUI روی رام هاشون کلی زحمت میکشن.. شما میای صدای گربه میزاری روشون؟!:31::31:نقل قول:
تلفظ درستش می یو آی هست.. me you i
ممنون..
سلامنقل قول:
آرک گوشی خوبیه
از گالاکسی اس میشه گفت بهتره
صداش از اکس 10 بیشتره
در مورد کار کردن با آرک
با اکس10 کار کردی ؟ مثل آرک هست
تمام منوها و ... عین هم هستند
آرک به خاطر داشتن رم بیشتر سرعتش از اکس10 بهتره
طراحیش هم خوب هست
اگه میخواهی اقتصادی فکر کنی بهتری بری گالاکسی اس ال بخری
البته حتما چند ثانیه دستت بگیر ببین میتونم با قیافش کنار بیایی یا نه
اگه پول زیاد مهم نیست آرک خوبه
حالا ولفو از کجا دانلود کنیم؟ورژن اندرویدش چنده؟نقل قول:
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
چشم.می یو آی.:31:نقل قول:
سیانوژن ۷ اومده بالاخره واس اکس ۱۰ یا نه؟؟؟
بنچمارکش قانونا باید غول بشه خیلی : دی
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
حامد اند ات ال:دی
میگم یه برنامه سراغ ندارین که مثلا بهش اسکجل یا برنامه روتین بدیم؟برنامه کامپیوتریشم هست..اما موبایله که همیشه با ادمه نه لب تاپ...مثلا بهش برنامه بدم فردا فلان ساعت فلا کار رو انجام بدم...دو ساعت بعدش موقع ناهاره و بعدش موقع خوابه:دی بقیش هم استراحته:دی
سیانوژن فعلا خود Z گفته برای مصرف روزانه استیبل نیست.نقل قول:
شاید فردا رفتم یکی از دوستام آرک خریده ببینم.براتون تعریف میکنم:دی
من فقط از XDA میگیرم.از تاپیک خودش:نقل قول:
حالا ولفو از کجا دانلود کنیم؟ورژن اندرویدش چنده؟
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192988
کامینگ سووون.دارن روش کار میکنن.یکی هست داره یه رام تلفیقی از همه رامها میده.اون باید دیدنی باشه.نقل قول:
سیانوژن ۷ اومده بالاخره واس اکس ۱۰ یا نه؟؟؟
بنچمارکش قانونا باید غول بشه خیلی : دی
و در آخر شما مصطفی خان:دینقل قول:
حامد اند ات ال
میگم یه برنامه سراغ ندارین که مثلا بهش اسکجل یا برنامه روتین بدیم؟برنامه کامپیوتریشم هست..اما موبایله که همیشه با ادمه نه لب تاپ...مثلا بهش برنامه بدم فردا فلان ساعت فلا کار رو انجام بدم...دو ساعت بعدش موقع ناهاره و بعدش موقع خوابه بقیش هم استراحته
من از یه برنامه استفاده میکنم به نام color note.این برنامه به 2 شکل کار میکنه.یکی متن رو بنویسی و به صورت یه ویجت بزاری روی دسکتاپ و اینکه to do list درست کنی.
کارهاتو مینویسی بر اساس اولویت.خبرت نمیده ولی هر کاری رو انجام دادی میتونی Done بزنی با یک کلیک.فکر کنم راه بندازه کارت رو.در غیر این صورت از آلارم خود گوشی استفاده کن.هولو.تا صبح میشه براش آلارم ست کرد.
راستی توی رام جدید ولف یکسری چیزا اضافه شده.مثلا اون منو power control یه نسخش اومده توی notification bar که کرکره رو پایین میاری میتونی انتخاب کنی وایرلس یا بلوتوث رو/
یه برنامه به نام EDT tweaks اضافه شده که چند تا جنگولک بازی ریز داره.یکیش که به درد اسماعیل میخوره اینه که میشه کنار آیکون باتری دیفال،درصد رو با عدد نشون داد.یا رنگ باتری رو به دلخواه عوض کرد.
بزرگترین مزیت رام ولف برای من البته یکیش اینه که محدودیت فرم ریت که روی 32 ست شده برداشته شده و تا 55 اصطلاحا uncap شده.می فهمم چی شده ها ولی توضیحش سخته:دی
فکر کنم این باشه که شما از یه دسک تاپ به دسکتاپ دیگه که میخوای برای دیدی که اسکرول میکنی یا همچین چیزی.سرعت عادی 32 فریم در ثانیه هست و روی این اندازه لاک شده.حالا که برداشتنش شده 55 فریم یعنی منو خیلی سریعتر عوض میشه یا مثلا همون رفتن از یک دسکتاپ به دیگری:دی
افتاد؟:دی
با دیزاین ارک حال میکنم ..میگم از نظر سخت افزاری در چه حدیه؟یعنی مثل x10 نمیشه که کم بیاره و اینها؟نقل قول:
astrid todo ویدجت هم روی دستکتاپ میسازه..کلا برای این کار خوبهنقل قول:
میگم یه برنامه سراغ ندارین که مثلا بهش اسکجل یا برنامه روتین بدیم؟برنامه کامپیوتریشم هست..اما موبایله که همیشه با ادمه نه لب تاپ...مثلا بهش برنامه بدم فردا فلان ساعت فلا کار رو انجام بدم...دو ساعت بعدش موقع ناهاره و بعدش موقع خوابه بقیش هم استراحته
این جنگولک بازی ها که گفتی رو نمیدونی چطوری میهش روی رام اصلی هم پیاده کرد؟برای یافتنشون چیو سرچ کنم دی:نقل قول:
راستی توی رام جدید ولف یکسری چیزا اضافه شده.مثلا اون منو power control یه نسخش اومده توی notification bar که کرکره رو پایین میاری میتونی انتخاب کنی وایرلس یا بلوتوث رو/
یه برنامه به نام EDT tweaks اضافه شده که چند تا جنگولک بازی ریز داره.یکیش که به درد اسماعیل میخوره اینه که میشه کنار آیکون باتری دیفال،درصد رو با عدد نشون داد.یا رنگ باتری رو به دلخواه عوض کرد.
بزرگترین مزیت رام ولف برای من البته یکیش اینه که محدودیت فرم ریت که روی 32 ست شده برداشته شده و تا 55 اصطلاحا uncap شده.می فهمم چی شده ها ولی توضیحش سخته
فکر کنم این باشه که شما از یه دسک تاپ به دسکتاپ دیگه که میخوای برای دیدی که اسکرول میکنی یا همچین چیزی.سرعت عادی 32 فریم در ثانیه هست و روی این اندازه لاک شده.حالا که برداشتنش شده 55 فریم یعنی منو خیلی سریعتر عوض میشه یا مثلا همون رفتن از یک دسکتاپ به دیگری
افتاد؟
پردازنده 1 هسته ای 1 گیگاهرتز آرک کجا.. پردازنده 2 هسته 1.2 گیگاهرتزی گالکسی اس 2 کجا.. دیگه همه گوشی ها دارند دو هسته میشن.. آرک حداکثر میتونه تا سال دیگه دووم بیاره ( که من بعید میدونم ) رمش هم 512 هست.. ولی همه دارند 1 گیگ میشننقل قول: