باشه ولی بازم محدودیت حجمی پر نمیشه.نقل قول:
Printable View
باشه ولی بازم محدودیت حجمی پر نمیشه.نقل قول:
:31::31::31: خيلي با حال بود. (اينا رو شكلك خنده فرض كن)نقل قول:
من صفحه ي قبل هم گفتم مودم وايرلس خريدم كه با دادشم مشترك وصل شيم. يعني من با كابل داداشم با وايرلس لپ تاپ. اين طوري ميشه هم كامپيوتر ها خسته نشن هم بشه پدر نا محدود بودن رو در اُورد كه پشت دستشون رو داغ كنن ديگه نا محدود نكنن. :31:
ايشالا اينترنت عالي نا متناهي باد. (ولي هيچي مثل اندام عالي منقبض نبود!!!)
خیلی ها هستند کامپیوترشان روشن می زارن تا با این محدودیت کارشون را بکنند .یکیش من که برای یک نسخه از لینوکس مجبور شدم 2 روز بزارم روشن بمونه.فکر کن چه عزابی کشیدم به خاطر محدودیت سرعت.:19:نقل قول:
بعضی از بچه ها رو هم دیدم 10 روز هم روشن گذاشتن تا فایل هاشون را بگیرند
سلام به همه ی دوستان
من یه سال دارم از 64 شاتل استفاده می کنم و سرعت دانلودم 14 و نامحدودم
الان می خوام عوضش کنم و از یه شرکتی بگیرم که حداقل سرعت دانلودش طرف 25 باشه و محدودیتم نداشته باشه ، می خواستم ببینم چه شرکت و چه سرویسی رو پیشنهاد می کنید. 70 صفحه ی آخر تاپیک رو هم خوندم ولی بیشتر گیج شدم
لطفا راهنماییم کنید ممنون:11:
من 256 از پارس انلاین گرفتم سرعت دانلودش طرفای 25 - 35 کیلوبایت هستشنقل قول:
تا اینجا که راضی کننده بوده. البته محدودیت داره.
برای گرفتن سرعت بیشتر از 128 باید نامه از دانشگاه یا اداره یا از طرف اداره باشه تا بدن یا اینکه از حجمی ها بگیرید.که سرعت رو برای زودتر تمام شدن محدودیت بیشتر میدن مثل صبا نت شاتل پارس انلاین و غیرهنقل قول:
اوضاع اينترنت سپنتا دو روزه خيلي افتضاح شده! لا اقل تو منطقه ما! با اينترنت 256، سرعتم بالاي 20 نميره.:(
منم تو همین بدبختی گیر کردم اگه 128 از هر شرکتی بگیرم باز سرعتم همون حدود 16 ، اگه سرعت بیشتر بخوای محدودیت داری:41:نقل قول:
عین چیز گیر کردم تو گل:19:
خدا نكنه عزيز. شما همون 128 شاتل بگير. براي كارهاي روزانه 10 گيگ بسته ديگه. شب ها هم تقريباً توي اون 6 ساعت ريگان ميشه يه فيلم گرفت. جمعه هام كه رايگانه باز ميتوني 3تا فيلم بگيري. (با فيلم فقط مثال ميزنم) سرعت دانلودش هم 28 كيلوبايت هست.نقل قول:
ولي من قبلاً يه شركت ديده بودم نوشته بود توي قرارداد مي نويسيم 128 ولي 256 ميديم ديگه يادم نيست محدوديت داشت يا نه.
شما کجا هستین مطمئنین از کامپیوترتون نیست؟نقل قول: