ميخواستم ببينم ورودی و خروجی اپتيکال متفاوت هست يا اصلاً ورودی و خروجی نداره ؟ اگه داره از روی ظاهر ميشه فهميد که اين پورت مثلاً وروديه يا خروجی ؟
بعد امکانش هست که يک سينمای خانگی ، دی وی دی پليرش اصلاً ورودی اپتيکال نداشته باشه ؟
Printable View
ميخواستم ببينم ورودی و خروجی اپتيکال متفاوت هست يا اصلاً ورودی و خروجی نداره ؟ اگه داره از روی ظاهر ميشه فهميد که اين پورت مثلاً وروديه يا خروجی ؟
بعد امکانش هست که يک سينمای خانگی ، دی وی دی پليرش اصلاً ورودی اپتيکال نداشته باشه ؟
من عرض کردم که برای داشتن صدای دالبی ورودی سینما مهم هست نه خروجیش.نقل قول:
از این دو مدل هم فیلیپس توصیه میشه.
ولی هیچکدوم از این دو مدلی که گفتی برای وصل کردن دوتا دستگاهت مناسب نیست.
از روی ظاهر نمیشه فهمید چون ظاهرشون یکیه.اگر ورودی باشه میزنه Input و اگر خروجی باشه میزنه Output.نقل قول:
در مورد سوال دوم بله امکانش هست.
ممنون بابت راهنمایی .نقل قول:
راستش امروز با هزار امید رفتم که فیلیپس 3540 را بگیرم . فروشنده که بلندی صدا را برام تست کرد یه مقدار زده شدم . چون سینماهای دیگه که 850 وات بودند صداش از این بلند تر بود .
ولی یه مدل دیگه نظرم را به خودش جلب کرد که متسفانه نداشت اونم فیلیپش 5550 بود .
فقط دو تا سوال هم دارم . :
1 - این فیلیپس تو جمهوری نمایندگی داره و اگه داره گارانتی اصلیش چیه ؟
2 - سینمای خانگی که هم ورودی و هم خروجی HDMI داشته باشه میشه چند مورد ( حداکثر تا 500 ) معرفی کنید .
با تشکر
يه دی وی دی پلير چينی داريم که پورت اوپتيکال داره اما نزده که خروجيه يا ورودی ، وقتی کابل اپتيکال تی وی رو از تی وی بهش وصل ميکنيم صداش وصل نميشه ، به نظرم پورت دی وی دی پلير هم بايد خروجی باشه به جای ورودینقل قول:
واقعا من هنوزم مدیون رایان جان هستم باعث شد به جای سونی آشغال فیلیپس 3578 بخرم واقعا معرکس هم بلندی صدا هم تفکیک واسه خالم هم پایونیر 787 خریدم . واقعا ممنونم رایان جان
پورت دی وی دی پلیر مطمئنا خروجیهنقل قول:
1-بله گارانتی پارس الرمسنقل قول:
2-تو این قیمت باید بری سراغ سامسونگ و ال جی
سلام دوست عزیز . مبارکت باشه . میشه فقط لطف کنی بگی از کجا و چند خریدی ؟ اسپیکر های عقبش وایرلس هستش ؟؟ من برای خونه پدر مادرم میخوام مدل 5550 رو بگیرم با ماژول بیسیم بلندگوهای عقب که حدود 650 قیمتش میشه . میخوام ببینم این قیمتش چقدر هست و اگه اسپیکر های عقبش وایرلس هست یک مقایسه ای با 5550 بکنم شاید همین رو بگیرم براشون.نقل قول:
نوشته شده توسط yashar_poursistani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رایان عزیز.
من میخوام 1 دستگاه پایونیر rs-77 بگیرم.میدونم که در باره این مدل زیاد صحبت شده.ولی 1کی 2تا چیز رو میخوام که مطمئن بشم بعد خریداری کنم.
اول میخوام بدونم که این مدل ساخت کجاست؟ واینکه ایا باید مثلا made in کجا باشه یا اینکه هر قطعه اش ساخت 1 جایی هستش؟
بعدشم من 1 تی وی panasonic vt20 و 1 بلوری پلیر panasonic DMP-BDT300 که هر دو 3d هستند دارم.ایا rs-77 امکان پخش صداهای فیلمهای بلوری و 3d رو با تمام جزییات داره یا نه؟یعنی اگر من 1 بلوری اورجینال (حالا مثلا 3d هم باشه) رو نگاه کنم میتونم مطمئن بشم که این صدایی که داره پخش میشه صدای اورجینال فیلم و با تمام جزییات هستش؟