امروز یه GM رو شانسی تو فروم پیدا کردم که داشت تو chat box شر میگفت بهش مث کنه چسبیدم که این ticket منو چک کنه بهش شماره دادم.خدا کنه یه کاری واسم کنه.
Printable View
امروز یه GM رو شانسی تو فروم پیدا کردم که داشت تو chat box شر میگفت بهش مث کنه چسبیدم که این ticket منو چک کنه بهش شماره دادم.خدا کنه یه کاری واسم کنه.
امیدوارم رو conti بوده باشه ...نقل قول:
این همونه ایرانیه که گفتم یه بار UM55 ش رو بن کردن . دوباره از اول شروع کرد الان دوباره 52-3 باید باشه um فایتر.
خواهرش هم بازی می کنه pooneh_hm پریسته لول 55 .
بچه های خیلی خوبین ...
یه چند تا نکته ای که می دونم می گم !نقل قول:
معمولا هر سرور GM مخصوص خودش رو داره و GM ها هر کدوم وظیفه خاصی دارن ! نمیشه رندم خر یکی رو بگیری.
این GS ها هم با هم فرق دارن ! بعضی GS ها مفت نمیارزن و بخاطر راهنمایی Nub ها و مسائل کوچیک یه مدت GS میشن و آخر هم عنوان رو از دست میدن ! اینجور GS ها کمکی نمی تونن بهت بکنن. ولی بعضی GS خفن خرشون میره !
مخصوصا GS ها قدیمی Lailah ! من وقتی Sonic Walker خودم رو اشتباهی NPC کردم به GS Nambi گفتم ، گفت Ticket بفرست حداقل 3 روز بعد بررسی می کنن ! شایدم 1 هفته طول بکشه ! بعد به GS Corax گفتم که از GS هایی هست که خرش میره ، گفت Ticket بفرست شماره Ticket رو بده من 3 ساعت دیگه با GM قرار دارم ، باهاش صحبت می کنم که Walker رو پس بده.
من غروب بود walker رو NPC کردم شب corax صحبت کرد با GM فرداش که ON شدم دیدم Walker رو برگردونده ! تازه Ticket رو هم اشتباهی با اکانت دوم داده بودم و فقط از روی اسم کراکترم پیگیری کرد!
تو گیلد ما ظاهرا غیر Glyph بقیه GS ها از این GS آیکی ها هستن خود Glyph هم زیاد خفن نیست ولی تنها راهی که کارت رو سریع تر رسیدگی کنن همینه که GS پیگیر کارت باشه ، GM ها به حرف ما گوش نمی کنن. و متاسفانه ظاهرا GM که واسه Gaia کار می کنه خیلی داغونه و مثل GM Tactic آدم باحالی نیست که به فکر مظلومین باشه lol
یادم نمیاد تو کدوم گیلد بود.بگو بیاد صحبت کنیم بشناسیمشون.بنده خدا رو 1 shot کردم.بعد که کشته شد اسمشونقل قول:
خوندم دیدم ای دل غافل ایرانیه که.
البته تا حالا با احسان برخورد نداشتم.فکر نکنم تا حالا کشته باشمش.
ولی عرفان رو چند بار اشتباهی کشتم.اشتباهی بوده ها P:
من اسم نگاه نمیکنم.شرمنده.
اگه دیدیشون آدرس فروم رو بهشون بده بیان اینجا.
فقط خدا کنه کار مجتبی ردیف شه.خدا وکیلی دست و دلم به بازی نمیره.
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
اتفاقا خر Glyph میره.جای خواهری خانم خوبیم هست.خواهری که چه عرض کنم.مادری.نقل قول:
Cto هی ریست میشد.Blade گفت به Glyph بگیم. Glyph همون جا Tactic رو summon کرد تا بررسی کنه.
Glyph بهترین و محبوب ترین و پرنفوذترین GS گایا هست.زن خوبیم هست.اگه بخواد کاری کنه می تونه.
آره. منم گفتم که تو gaia فقط این هست. ولی در حد Corax نیست. Corax جز GS های اولیه بازی بود که از زمان شروع بازی تو Lailah بود و از GS هایی اصلی بود که مپ های جدید و مب های جدید و تغییر اسکیل ها رو انجام می دادن. تو Forum شایا رو هم در مورد Orc/pag اگه خوب دنبال می کردم کلا 2 تا GS بودن که در مورد اسکیل ها و Build ها حرف آخر رو میزدن یکیش Corax بود.نقل قول:
اتفاقا خر Glyph میره.جای خواهری خانم خوبیم هست.خواهری که چه عرض کنم.مادری.
Cto هی ریست میشد.Blade گفت به Glyph بگیم. Glyph همون جا Tactic رو summon کرد تا بررسی کنه.
Glyph بهترین و محبوب ترین و پرنفوذترین GS گایا هست.زن خوبیم هست.اگه بخواد کاری کنه می تونه.
حدود 4 یا 5 ماه پیش در مورد تغییر اسکیل ها گفته بود که می خوان یه جوری بشه بیشتر به سمت بهتر شدن pvp 30 بشه که نشد lol
کاظم راست میگه ! بگین این ایرانی هایی که تو بازی هستن بیان فروم و صحبت کنن ! من این ارشام رو گفتم گفت میام میام ولی نمیاد !نقل قول:
ادم نمیاد تو کدوم گیلد بود.بگو بیاد صحبت کنیم بشناسیمشون.بنده خدا رو 1 shot کردم.بعد که کشته شد اسمشو
صحبت کردن باعث میشه بازی بیشتر بچسبه.
راستی جدیدا چرا اینقدر pvper های لایتی با رید +20 تایی میریزن سر گریندر های ما ؟!! دیروز یه سره PP بود ولی نمی تونستیم گریند کنیم هی یه لشکر میریخت سرمون ما رو می کشتن جالب اینکه با LEGION ها کاری ندارن ! منم لباس ندارم حریف هیچ کس نمیشم lol
ولی خداییش ترکیدم ! 3 روزه لول 50 رو 56 و 40% رسوندم ! تازه پارتی های ما اکثرا داغونه. DD های خوب ما حاضر نمیشن بیان پارتی و می خوان solo کنن یا Duo با یه DD دیگه . بزور پارتی درست می کنیم. اگه EP5 هم بیاد که 100 نفر همزمان می خوان گریند کنن. معلوم نیست چی میشه.
آره. منم گفتم که تو gaia فقط این هست. ولی در حد Corax نیست. Corax جز GS های اولیه بازی بود که از زمان شروع بازی تو Lailah بود و از GS هایی اصلی بود که مپ های جدید و مب های جدید و تغییر اسکیل ها رو انجام می دادن. تو Forum شایا رو هم در مورد Orc/pag اگه خوب دنبال می کردم کلا 2 تا GS بودن که در مورد اسکیل ها و Build ها حرف آخر رو میزدن یکیش Corax بود.نقل قول:
اتفاقا خر Glyph میره.جای خواهری خانم خوبیم هست.خواهری که چه عرض کنم.مادری.
حدود 4 یا 5 ماه پیش در مورد تغییر اسکیل ها گفته بود که می خوان یه جوری بشه بیشتر به سمت بهتر شدن pvp 30 بشه که نشد lol
کاظم راست میگه ! بگین این ایرانی هایی که تو بازی هستن بیان فروم و صحبت کنن ! من این ارشام رو گفتم گفت میام میام ولی نمیاد !نقل قول:
ادم نمیاد تو کدوم گیلد بود.بگو بیاد صحبت کنیم بشناسیمشون.بنده خدا رو 1 shot کردم.بعد که کشته شد اسمشو
صحبت کردن باعث میشه بازی بیشتر بچسبه.
راستی جدیدا چرا اینقدر pvper های لایتی با رید +20 تایی میریزن سر گریندر های ما ؟!! دیروز یه سره PP بود ولی نمی تونستیم گریند کنیم هی یه لشکر میریخت سرمون ما رو می کشتن جالب اینکه با LEGION ها کاری ندارن ! منم لباس ندارم حریف هیچ کس نمیشم lol
ولی خداییش ترکیدم ! 3 روزه لول 50 رو 56 و 40% رسوندم ! تازه پارتی های ما اکثرا داغونه. DD های خوب ما حاضر نمیشن بیان پارتی و می خوان solo کنن یا Duo با یه DD دیگه . بزور پارتی درست می کنیم. اگه EP5 هم بیاد که 100 نفر همزمان می خوان گریند کنن. معلوم نیست چی میشه.
با Res نرمال که نمیشه pvp کرد ... البته یه چند باری اومدم ولی باهم pvp نداشتیم :44:نقل قول:
EP5 نیومد هه هه
GM ها دوباره چرت گفتن.
دیگه دارن چوپان دروغگو میشن.نقل قول:
مجتبی بازی رو بیخیال شدی؟