نقل قول:
تاریخ این نوشته رو دیدی؟؟؟ :13: 1385 !!!
الان مثل این که کیفیت شبکه شاتل رفته بالا؛ اما هنوز برخی از چیزهاش از جمله در درسترس نبودن کارکنان واحد فروش و همون مشکل 2 ساعت پشت خط بایستید وجود داره! :41:
Printable View
نقل قول:
تاریخ این نوشته رو دیدی؟؟؟ :13: 1385 !!!
الان مثل این که کیفیت شبکه شاتل رفته بالا؛ اما هنوز برخی از چیزهاش از جمله در درسترس نبودن کارکنان واحد فروش و همون مشکل 2 ساعت پشت خط بایستید وجود داره! :41:
نه مدارک متفاوت نیست، سرویسها متفاوته.نقل قول:
برای گرفتن نامحدود مدارکی لازمه که 90درصد مطمئنم دانشجو توش نیست. محدود هم اصلا از این چیزا نمی خواد.
به هر حال ممنون
یه سوال دیگه شبانه یعنی از ساعت چند تا چند؟
سلام دوستان
دیروز به همین مرکز که اینترنت پرسرعت 128 نامحدود می داد رفتم
به من گفته اش که مرکز اصلی این اینترنت تهران است
و بهش گفتم اسم شرکتش چیه ایشون اسمش رو گفتم ولی مطمعان نیستم من درست به خاطره سپرده باشم
اسمش تویه این مایه ها بود "شرکت پیشگامانانه توسعه و ارتباطات "
اگر کسی امار دقیقه داره بگه ...
دوستان تویه اینترنت سرچ کردم دوتا سایت پیدا کردم که به احتمال زیاد سایت همین شرکت هست
[HTML]http://www.pishgaman.net/[/HTML]
[HTML]http://iranxdsl.com/[/HTML]
با تشکر
دوستان
یک نکته فقط اضافه کنم
من تویه سایت چیزی در مورد پهانی باند محدود ندیدم
با تشکر
سرعت دانلود 256 پارس آنلاین چنده !؟
شبانه ی صبانت از 3 تا 7 صبح ونقل قول:
شبانه ی شاتل از 1 تا 7 صبح
البته واسه ی صبانت شب ارزش نداره که بیدار بشی بزنی dl بشه چون این روزها واقعا داغونه:41::41:
من فکر کنم که جای قیمت های (A60 و A86) و (A63 و A87) رو جابجا نوشته.نقل قول:
من قبلا که زنگ زده بودم این قیمت ها رو بهم داد:
256-5G- سه ماهه= 30000
128-5G- سه ماهه= 25800
گفت که این هزینه ها با احتساب تخفیف و تمام هزینه هاست. (مالیات و عوارض و رانژه)
ولی یه نکته ای هست و اون اینکه گفت سرویس های برنز شبانه رایگان ندارن :41:
سرویس های سیلور شبانه رایگان دارن از 1 تا 7
و سرویس های گلد مضاف بر حالت سیلور از رایگان بودن روزهای 5 شنبه و جمعه هم برخوردارن
نقل قول:مضاف بر اینکه بر درستی مدعای داریوش جان میشه صحه گذاری کرد، با نگاه از یه دیدگاه بدبینانه و با توجه به باسابقه بودن انتخاب های ناخواسته بین بد و بدتر در جامعه ما، از بین شرکت های موجود اگه بخوایم بدها رو از بدترها جدا کنیم، مبتنی بر نظرات دوستان و شواهد موجود به نظر میرسه که لایزر و شاتل از همه کمتر بد باشن.نقل قول:
در مورد قیمت های لایزر:
علاوه بر مواردی که در بالا اشاره کردم، همانطوری که توی خود سایت هم نوشته، اون قیمت ها بدون در نظر گرفتن مالیات و عوارضه. من شناخت خاصی از این شرکت ندارم اما با توجه به آنچه دوستان میگن اگه پشتیبانی خوبی داشته باشه، میتونه جدی تر مورد ملاحظه قرار بگیره.
قیمت های صبانت و گیتی نت از لایزر بهترن، اما ممکنه این مسئله جای تامل داشته باشه... :23:
با این حساب وقتی به مدارکش پی بردی لطفا ما رو هم سهیم کن.نقل قول:
سلام...نقل قول:
بله میدونم تاریخش مال کی هست... نویسنده این مقاله مشکلشو در مورد پاسخگو نبودن مسئولین شاتل نوشته که به گفته خود شما هنوزم این مشکل هست... به نظر من یک سرویس خوب بدون یک پشتیبانی قوی هیچ فایده ای نداره... چون احتمال مشکل برای هر سرویسی هست و اگر مسئولین به خوبی نتونن پاسخگویی کنن.....
اگر کسی از لایزر استفاده میکنه و مشکلی باهاش داره بگه.... راستش من نمیتونن مرتب از این سرویس بپرم اون یکی سرویس... میخوام یک جایی رو انتخاب کنم که با خیال راحت ازش استفاده کنم.... پس اگر کسی نظر خاصی داره لطفا بگه. ممنون
دوستان عزیز اینجایی که من هستم متاسفانه adsl پشتیبانی نمی کنه
سیم تلفن ما هم به صورت فیبر نوریه
ولی آموزش پرورش به فرهنگیان اینترنت 128 میده در روز 1 ساعت منم الان چند تا usernam , password به دست اوردم ولی هنوز الان isp مشکل داره وصل نیست می خوستم ببینم اگه بخوام از اینترنت اموزش پرورش توی خونه استفاده کنم باید برای سرعت 128 کابل فیبر نوری رو تغیر بدم تا سرعت بالا باشه با مخابرات هم نزدیک 2 کیلو متری فاصله دارم