نهنقل قول:
من با اکانت بدون هیچ مشکلی دانلود میکنم
Printable View
نهنقل قول:
من با اکانت بدون هیچ مشکلی دانلود میکنم
لطفا در مورد سرویس 1024-512 turbo ماکس نت هم توضیح بدین
به نظرم اگه می خوای از ماکس سرویس بگیری همون 128 ماهی 16900 رو بگیر . هم 3 گیگ هست . هم اینکه 1 مگ می بندن . به طور ثابت با 114 دانلود می کنی .نقل قول:
اگه این طوری باشه که خیلی خوبه . ولی من از تبریز نیستم از شهرستانم میترسم انجوری نباشه .چون اکه اولین قرار داد سه ماهه هست مجبور بشم از 128 استفاده کنمنقل قول:
دوستان مال همه اینطوره؟یعنی با سرویس 128 دارین با 114 دانلود میکنین؟
و کس دیگه در مورد این چیزی میدونه:هزینه IP VALID STATIC برای کلیه سرویس ها هر ماه 10,000 تومان می باشد
اگه بخوای ip تو کاملا ثابت باشه و به صورت اختصاصی برای تو در کل جهان ثبت بشه هر ماه این 10 تومن رو اضافه بر سرویست بده . سایر isp ها به کاربرانشان ip اختصاصی می دن . یعنی همون ip ولد . ولی این ip در هر کانکت شدن تغییر می کنه ( فکر کنم ) ولی ماکس ip اشتراکی میده . یعنی برای مثلا 10 کاربر 1 ip می ده .نقل قول:
اینم به اون خاطره که Ip های استاتیک خود را بفروشه . این Ip ولد استاتیک با ip اختصاصی سایر isp ها این فرق رو داره که این ip ها همیشه ثابته . البته سایر isp ها این ip رو هم می فروشن ولی در حالت عادی ip اختصاصی به کاربرانش می ده . من هر چقدر پیام فرستادم و بهشون گفتم فقط گفتن که باید Ip ولد استاتیک رو بخری تا برات Ip اختصاصی بدیم . اینم تنها مشکل ماکس .:2::2::2::2::2:
مطمئن باش که سرعت ما شهرستانی ها خیلی بیشتر از تبریزی هاست . چون تعداد کاربرای مرکز مخاباتی ما کمتر از تبریزه پس بنابراین سرعت ما بیشتره . :27: ولی این روز ها سرعت اکثر isp ها یکم افت کرده . جالبه که فقط یکم پینگ من بالا رفته و هیچ تغییری در سرعت نداشتم .نقل قول:
جناب رزمجو به نظر شما این ماکس نت واقعا نماینده آسیاتکه؟
اینجا تاپیکه تبریزه . لطفا به غیر از تبریزی ها اونم فقط برای افزایش پست خود به این تاپیک نیان .
این همارا سیستم که به من آی پی استاتیک داده! که فکر کنم دردسرساز باشه واسه آدم
نه . اگه مثل یه آدم از اینترنت استفاده کنی دردسر نداره که هیچ خیلی هم مفیده . من که العان ip اشتراکی هست از رپیدرشیر محرومم و البته بعضی سایت های دانلود دیگه .:2:نقل قول: