سه تا تیک 1 ثانیه ای میزنه بعد چندتا پشت سر هم سریع میزنهنقل قول:
Printable View
سه تا تیک 1 ثانیه ای میزنه بعد چندتا پشت سر هم سریع میزنهنقل قول:
اول از همه هارد رو با یک پاور دیگه تست کن
به هارد ضربه ای زدی ؟ این مشکل بیشتر میتونه از هد و پارکینگ هد باشه
یک عکس از سربرگ health نرم افزار hd tune هم بزار
تو تست hdd regenerator چند بار تست بگیری بدسکتور ها ریکاوری نمیشن ؟
هارد ضربه ای نخورده،با hdd regenerator اول حدود 4 گیگ را اسکن میکنه و 40- 50 تا بدسکتور را ریکاور میکنه ولی بعدش تموم سکتورایی که اسکن میکنه بد سکتور تشخیص میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب منظور من اینه که با hdd regeneratto اون بدسکتور هایی که ریکاوری میکنه ولی درتست بعد یا اسکن بعدی که میزنید دوباره مجددا اون سکتور هایی که ریکاوری کرده دوباره بدسکتور بگیره این سکتور ها قابل ریکاوری نیست ولی اگه نگیره با این نرم افزار میشه مشکلش رو حل کردنقل قول:
حالا اگه قابل ریکاوری نباشه فکر نکنم با low level format هم مشکل حل بشه چون تعداد بدسکتورها زیاده باید فریم ویر هارد رو آپدیت کنید درست نشد مشکل یا از هد است یا پلاتر
low level format چی هست؟ یعنی فرمت میکنه هاردو؟ مشکل هد و پلاتر سخت افزاریه؟
(05) Reallocated Sector Count 11 11 36 3666 Failed این تست hd tune هست
بله رو سکتور داره ایراد میگیره ممکنه علاوه بر بدسکتور سکتور delay هم داشته باشین
اگه مشکلتون با hdd regenerator حل نشه و بدسکتور ها رو نشه ریکاوری کرد باید فریم ویر هارد رو آپدیت کنید بعد هد و پلاتر بله هد و پلاتر مشکل سخت افزاری است
low level format هارد فرمت میشه منتها low است سطح پایینه و بعد از فرمت دیگه اطلاعاتتون رو نمیتونید ریکاوری کنید ولی برای این مشکل فکر نکنم جواب بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این اررور برای چیه؟آخه من یه هارد adata دو تا پارتیشن داره که هر جفتش این اررور را میده و اطلاعات داخل پارتیشن را به هیچ وجه نشون نمیدن.هارد مدل superior SH93 هست
چه اروری ؟ من اروری نمیبینمنقل قول:
با سلام.هارد 500 لپ تاپم اخطار غیر قابل اطمینان میدهد.چک کردم بدسکتور هم نداشت.هنگام روشن شدن لپ تاپ اخطار میدهد و باید کلید f1 را بزنم.ممنون راهنمایی کنید
یک عکس از سربرگ health نرم افزار hd tune بزارید اینجانقل قول: