ساعت 1:6 تورنت بین 60 تا70 میگرده....مرکز 7 ... 128
Printable View
ساعت 1:6 تورنت بین 60 تا70 میگرده....مرکز 7 ... 128
سرعت لینک مستقیم در حالت عادی بین 3 تا 9 :41: و با V_P_N بین 90 تا 120 :41: (Rapidshare) مرکز 722 128Kbps ...
بابا 22 خرداد گذشت... خواب بودین؟؟!! الان چرا سرعت رو پایین اوردین؟؟!! :13:
سرعت لینک مستقیم و راپیدشر دو شبه خیلی بده :41:
خط 3
اندیشه
اینایی که شما میگی, قیمتشون چنده؟ کجا میشه پیداشون کرد؟ چطور باید ازشون استفاده کرد؟ و اولویت با کدومشون هست؟نقل قول:
1- اسپلیتر یا میکرو فیلتر بگذار واسه تلفن
مسئله اینجاست که من نصب نکردم (گفتم یکی از افراد اندیشه بیاد) حالا اگه کمی بیشتر توضیح بدید شاید خودم تونستم چکش کنمنقل قول:
2- اگر با کابل شبکه وصل کردی هیچ تنظمی بعد از نصب ویندوز نمی خواد
درضمن, از کجا میشه فهمید چقدر از ترافیک ماهیانم رو استفاده کردم و چقدر باقی مونده؟
بازم ممنون
نقل قول:
فکر کنم خود اندیشه هم میکروفیلتر رو داشته باشه.اگه نداشت تو لاکانی پیدا میشه.من که دونه ای 5 تومن خریدم.واسه هر تعداد گوشی تلفنی که تو خونه دارین یدونه نیازه که بین تلفن و خطتتون نصب میشه.و دیگه نویز و خش خش ندارین
به مودم نگاه کنید با چه کابلی به سیستمتون وصل شده .ظاهر کابل شبکه شبیه سوکت کابل های گوشی تلفونه. و usb رو هم که دیگه میشناسی.
برای مقدار ترافیک باقی مانده به سایت زیر مراجعه کنید:
crm.askiran.com
البته قبلش با اندیشه تماس بگیرید و بگید رمز عبور به سایت رو میخواهید
و بعد که با رمز وارد شدید برای دیدن حجم باقی مانده مراحل زیر رو برید:
1- وارد کردن رمز
2- برید قسمت خدمات اینترنت
3- اینترنت پرسرعت adsl
4-بر روی عنوان سرویس کلیک کنید تا میزان حجم دیده بشه
دوستان چند شبه که 1شب سرعت من نوسان شدیدی میگره هر یک ساعت یک ساعت سرعت ( 0 ) میشه و دیگه با اینکه از IDM هم استفاده میکنم سرعتم نمیاد و صبح که بلند میشم میبینم دانلود هام انجام نشده . چی کار باید کرد ؟ :41:
بعد 3 شب که دان نکردم دیشب خیلی خوب بود 1.8 گیگ دان شد البته فقط لینک مستقیم
و همچنان من تنها کسی هستم که تو کشور با برنامه تورنت مشکل داره و هیچ کس مشکلی مشابه منو نداره
دیشب سرعت بین 80 تا 120 دور میزد تا ساعت 3 بعدش سرعت خوابید منم خوابیدم !!
خط4 اندیشه
من سه شبه سرعتم خوبه قبلاً شبی 300 یا 400 مگ دانلود میکردم وقتی بچه ها میگفتن که 2 گیگ دانلود میکنن کف میکردم اما الان 3 شبه حدود 1.6 گیگ دانلود میکنم life is good :31:
مي بينم كه انديشه - DownStream مر كز 3 رو به 1079 كاهش داد :41: ،
خيلي از اداره جات و مراكز تجاري شهر رو مركز 3 هستن پس كار اونها هم اومده :13: