رود فان نيسروي: هيچ علاقه اي به منچستر سيتي ندارم!
گويا بعضي از اين شايعه درس كنا گفتن كه اين ماشين گلزني ما ميخواد بره سيتي!
اما امروز نيسروي كامل توضيح داد كه در مادريد خوش حال است و اصلا فكر بازگشت به ليگ برتر اينگليس رو نداره و طرفداران منچستر يونايتد خيالشون راحت باشه!
وي همچنين در اين باري كه از تيم ملي خداحافظي كرده، توضيح داد و گفت كه بسيار ناراحت هست كه ديگه جزء نارنجي پوش هاي هلند نيست، اما نياز داشت تا با اين كار زماني استراحتي داشته باشه و انرژي خودش رو بدست بياره تا به اين وسيله بازي خودش رو بهبود ببخشه.
روبينيو در پاسخ به سخنان پله
بازيكن سابق رئال مادريد و حال منچستر سيتي در پاسخ به سخنان پله در باره ي خود گفت:
"در ابتدا بايد بگويم، هرچه پله بگويد قبول دارم، اما به واقع او جاي من نبود، اگر بود همان كاري را ميكرد كه من كردم! "
"رئال من را نمي خواست، اگر آنها روي من حساب مي كردن، من نيز باشگاه را ترك نمي كردم، اين چيزي بود كه به كالدرون گفتم"
"من توقع نداشتم كه من را به عنوان بخشي از پولشان براي خريد C.Ronalo با منچستريونايتد و يا جاي ديگر بدهند، هدف اصلي من بازي در چلسي بود، جايي كه واقعا من را ميخواستن"
"زماني كه فهميدم به منچستر سيتي كه در آخرين دقايق به من پيشنهاد داد منتقل شده ام، گريه ام گرفت، ميتونيد از كالدرون بپرسيد"
"من براي بيرون رفتن گريه نكردم، من فقط بهش گفتم كه ديگه نمي خوام اونجا باشم، براي همين خواستم كه از تيم جداشم"