مگه بازی های god of war3 و uncharted2 فری ریجین نیستند که جلوشون ریجین می نویسید؟؟
Printable View
مگه بازی های god of war3 و uncharted2 فری ریجین نیستند که جلوشون ریجین می نویسید؟؟
چرا هست ولی خوب واسه بعضیا شاید مهم باشه...نقل قول:
شايد سوالم مسخره باشه ولي ميخوام بدونم ميشه از پلي 3 چيزي رايت كرد؟؟؟؟؟يعني درايو بلوريش رايتر نداره؟؟؟؟؟؟اگه نداره راهي داره كه اينكارو كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. نه اصلا امکانش نیست.نقل قول:
شايد سوالم مسخره باشه ولي ميخوام بدونم ميشه از پلي 3 چيزي رايت كرد؟؟؟؟؟يعني درايو بلوريش رايتر نداره؟؟؟؟؟؟اگه نداره راهي داره كه اينكارو كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حيف شد----پس بايد واسه سيستم درايو بلوري بخريم----چون كلي دي وي دي و سي دي دارم كه جاگيرشدن---به فكرم رسيد كه همرو تو چند تا بلوري بريزم و شرشون خلاص شم----
اره دیگه چون کلا سیستم rom های ps3 یا xbox360 با rom های pc فرق دارننقل قول:
حيف شد----پس بايد واسه سيستم درايو بلوري بخريم----چون كلي دي وي دي و سي دي دارم كه جاگيرشدن---به فكرم رسيد كه همرو تو چند تا بلوري بريزم و شرشون خلاص شم----
این تعداد پستام منو کشته !! :31: عجب 360 خشگلی :31:
================
نیازی به این کار نیست . هرچی داری بردار ببر یکی از این مغازه های پایتخت یه پولی بده همه رو واست آرشیو کنن تو BD.نقل قول:
BD Writer با برند pioneer رو 3 روز پیش قیمت کردم 250 تومن !! باید صبر کرد تا جا بیوفته اونوقت میاد زیر 100 تومن.
بچه ها خودتون بلدین PS3 رو کامل باز کنید یا آموزشش رو بزارم ؟
اره بد نیس بزاری بالاخره یه روز به درد میخوره.نقل قول:
ps3 باز کردنش مثل xbox360 ساده نیست. زیاد دنبالش نباشید :31:نقل قول:
اره بد نیس بزاری بالاخره یه روز به درد میخوره.