پس اینطورکه فهمیدم فرقی زیادی بین ارت1و2 نیسنقل قول:
Printable View
پس اینطورکه فهمیدم فرقی زیادی بین ارت1و2 نیسنقل قول:
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
چند بار پیگیری کردم و همچنان هم همینه
نمیدونم چکار کردن! اصلا نابود کردن شبانه رو!
بله زیاد تفاوت آنچنانی ندارد تفاوت سرعتی زیر 100کیلوبایت هستنقل قول:
1ماه که هیچی 2ماه هم مودم شما خاموش باشه شاتل میگه نههههه ! شما زیاد مصرف کردی باید صبر کنی! حالا چقدر باید صبر کرد خدا داندنقل قول:
ولی شما یه کاری کن برو در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن چون شاتل وظیفه داره سرعت ارایه شده به شما رو در تمام ساعات تضمین کنه! ازش شکایت کن ببین چه خشگل برات درست می کنند سرعت رو...
این کارو من انجام دادم حل شد کلا...
این گزارش مصرف 20 روز اخیر منه.دقیقا تا یک شب کمی دانلود میکنم سرعتم میاد پایین.تا شارژ میکنم سرعتم خوب میشه و بعد از دانلود دوباره محدود میشم.گزارش از اولین روزی که محدود شدم گرفتم.بالای 5 گیگ 8 روز محدود میشم.بین 2 تا 3 گیگ دانلود 4 روز محدود میشم.من از شاتل خیلی راضی بودم ولی...تا کارت دانشجویی گیرم بیاد از شاتل میرم.این ماه با احتساب شارژ ماهیانه 86 هزار تومان شارژ خریدم.همین پول را بدم میتونم افرهای بهتری پیدا کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 4تا شرکتی که تا حالا خودم دیدم هیچ کدوم برای سراعت بالا کارت دانشجوی و... نخواستن کافیه پول سرویس را بدی
128 نامحدود شاتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خیلی از شرکت ها ازت کارت دانشجویی اینا نمی گیرن و سرویسو میدن؛شما پیگیری کن می تونی ازشون سرویس بگیری :n06:نقل قول:
ما نفهمیدیم تو های وب داری،شاتل داری،... چی داری؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
جالبیش اینجاس هر جا میبینی بقیه شاکین و اعتراض دارن،سریع میای یه تست توپ از اون شرکت میذاری!!!!!!!!!!!!!
هر دو رو دارم هم شاتل هم های وب !نقل قول: