اون نصب و راه اندازی من احتمال خیلی زیاد میدم منظورشون رانژه کردن خط باشهنقل قول:
ولی اگر مودم رو فرد ببره شرکت همین مبلغ ازش گرفته میشه
Printable View
اون نصب و راه اندازی من احتمال خیلی زیاد میدم منظورشون رانژه کردن خط باشهنقل قول:
ولی اگر مودم رو فرد ببره شرکت همین مبلغ ازش گرفته میشه
سرعت شاتل روی ۲مگ بسته شده و برای خونه خودم با توجه سابقه ی ۱۰ساله استفاده خریدم.پینگ سرویس بالاس و کانال های کدی رو با فیریز باز میکنه،برای بابا بزرگم پارس آنلاین گرفتم.پینگش زیره ۱۵۰هست و سرعت حداقل حداقل دو برابر شاتل!!جالب اینجاست که سرویسش هم با شاتل هم قیمت هست،و قیمت ترافیک اضافه هم برابر،تو یک مرکز مخابراتی هم هستیم.شاتل با وضعیت فعلی اصلا توصیه نمیشه
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
نه این همون هزینه هست و نباید هزینه اضافی بگیرند.هزینه رانژه مخابرات و تخلیه 5 تومن که روی همین مبلغ دریافت میکنن و میشه 15 تومننقل قول:
پس وظیفشون هست بیان بدون دریافت مبلغ اضاه نصب کنن اگر پول اضافی گرفتن حتی مبلغ کمی به عنوان شیرینی نباید داد یا اگرم هم دادین بلافاصله به واحد صدای مشتری تماس بگیریم اینا دارن سوءاستفاده میکنن.
کلا چه مسئول نصب بیاد یا نیاد یا خودت انجام بدی این 9500 رو میگیرن پس باید کشوندشون خونه
برای من که نامه رانژه رو میگفتن خودت بیا ببر یا ما دستی ببریم یه هفته صبر کن که خوب داشتن تخلف میکردن برای همین سریع با تهران تماس گرفتم و همون روز بردن نامه رو .تازه گفتن که خودت بیا ببر که کارت زودتر در بره که گفتم پس هزینه نصب رو چرا گرفتین که بهم جواب دادن برای نصب حضوری که من هم گفتم نصب نمیخوام نامه رو ببرین که واقعا دم صدای مشتری گرم که خیلی پیگیر بودن هم همون روز و هم روز بعدش
من یوزر پس رو بگیرم خودم کانفیگش میکنمنقل قول:
سلام
128 نامحدود 21000 تومنی بعد از محدود شدن سرعت ؛ سرعتش به چند میرسه؟؟
16کیلوبایت در ثانیهنقل قول:
2 کیلو بایت میشه!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من امروز درخواست ADSL کردم . 10.300 هزینه راه اندازی و 5400 برای دایری و جمع آوری خط در مخابرات شدنقل قول:
art2 دارم نهایت به110 برسه یعنی art3 واقعا این سرعتو میده؟نقل قول:
آخه سرعت خاصی نیست که نشه ! بله میشه فقط زیاد دانلود کنید می دونی که میره تو کار محدود بازی...نقل قول: