شما با محاسبه حجم ایرانسل توی این طرح یک ساله مشکلی نداشتی؟ درست حساب میکرد؟نقل قول:
Printable View
شما با محاسبه حجم ایرانسل توی این طرح یک ساله مشکلی نداشتی؟ درست حساب میکرد؟نقل قول:
ما بقیش رفته برای آپلودنقل قول:
من توی بسته ها تا حالا حجم خوری نداشتم. ( چند تا بلند مدت داشتم )
هر دوشون قابلیت دوال کریر دارن؟ یعنی حداکثر سرعت هر دو 42 مگه؟نقل قول:
مودم دانگل e3372 و برای استفاده وای فای روتر mr3020 کنارش.
3372 در راستین بازار 119 هزار هست و روتر هم در د ی جی کالا 88000
من اشنایی زیادی با 3جی و 4جی نداشتم.بعد از اینکه adsl به فنا رفت و تعریف 4جی رو شنیدم کلی تعجب کردم تو این کشور سرعت به مگ بدن؟
اونم ایرانشت!!!!
بعد از دو بار استفاده فهمیدم همون دزدی ه که بود
بسته نیم ساعته 3جی گرفتم هر 10ثانیه انتن میپره
درصورتی که مصرف ازاد عین بمب کار میکنه
دزد دزد دزد مملکت بی صاحب
متاسفانه مشکل پریدن آنتن توی بسته نیم ساعتی زیاده و گرفتن این بسته ریسک داره. من چند روز پیش گرفتم آنتن بعد از چند دقیقا کلا پرید و به عبارت درست تر ایرانسل اجازه رجیستر شدن به شمارمو نمیداد ولی امروز گرفتم و 4 گیگ دانلود کردم بدون مشکلنقل قول:
من با آپلود حساب کردم باید دوباره امتحان کنم پسنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من ترکیب مودم E3372 و روتر MR3020 رو دارم اما متاسفانه هنگامی که از روتر استفاده میکنم، نسبت به زمانی که مودم رو مستقیم وصل میکنم، سرعت دانلودم به یک سوم کاهش پیدا میکنه، آیا این مشکل کلی هست؟ وآیا راه حلی براش وجود داره؟
مشکل کاهش سرعت نداره این روتر رو وایرلس ؟نقل قول:
نقل قول:
برای من سرعت به یک سوم تا یک چهارم کاهش پیدا میکنه، البته به تازگی مودم و روتر رو گرفتم، شاید مشکل قابل حل باشه
نقل قول:
خیلی هم با تنظیمات روتر سر و کله زدم، اما توفیقی حاصل نشد، فقط تو خونه امتحان کردم، جای دیگه ای برای تست نبردم هنوز، ولی فکر نکنم فرقی بکنه
اما روتر MR3020 کیفیت ساخت و بدنه خیلی خوبی داره، آنتن دهی قابل قبولی هم داره
برای من کاهش محسوسی نداره. نمی دونم چرا بعضی از کابرها این مشکل رو دارن. البته من با لن وصل میشم نه وایرلس توی بیسیم احتمال این افت بیشتره. به هر حال ببینید روتر آخرین فرم ویر رو داره.نقل قول:
البته من یه دانگل 320 یو داشتم که با اون کاهش محسوس بود اما با 3372 نه
اینم چند تا تست که 300 مگ آب خورد
تست با روتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست بدون روتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته پایانی با تست مای نت یه تست یک مگی گرفتم هیچ وقت به آخر نرسید:n38:
ببخشید من پیام هام رو تک تک فرستادم، برای این بود که تعدادشون 5 تا بشه که بتونم پیام خصوصی بفرستم
نقل قول:
اگه این افت مربوط به بیسیم بودن باشه، پس چرا با هات اسپات موبایل حتی ذره ای افت ندارم؟
ممکن هست ربطی به منطقه داشته باشه؟
ممنون منظور از قابلیت دوال کریر یهمی چی پس چرا یکی بیشتر سرعت دارهنقل قول:
واینکه این مودم ها که گفتیئ ایا با تمامی سیم کارت ها هم خوانی داره یا فقط ایرانسل
مودم 3372 رو میشه آنلاک کرد و با همه سیم کارتها استفاده کرد. 3020 هم که فقط یه روتر هست.
دوال کریر می تونه دو تا 5 مگاهرتز از دکل بگیره و طبیعتا سرعت بیشتری می تونه داشته باشه مویایلهایی که تا 42 مگ تری جی دارن دوال کریرن و اونایی که تا 21 مگ می تونن بگیرن دوال کریر نیستن
سرعت دو گوشی می تونه به آنتن و گیرندگی و پردازش هم برگرده
من امروز بعد یه ماه اومدم یه بسته بگیرم دانلود کنم دیدم سرعتم خیلی اومده پایین
به نظرتون برای چیه؟
تو چند هفته اخیر اصلا دانلودی نداشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.از دوستان در مورد مودم tp-link mr200 کسی میتونه کمک کنه؟
سیمکارت 4جی ایرانسل گذاشتم.دفعه اول که روشن میکنم سرعت کم و پرنوسان داره ولی یکبار خاموش و روشن میکنم سر عت تا 30 مگ میره و تقریبا ثابت.
سپاس
مشکل فقط افت سرعت نیست افت آنتنم پیدا کرده من بین 4 5 خط انتنم بود جدیدا رو سه ثابت شدهنقل قول:
نه مشکل محاسبه ای نداشتم چون فقط رو گوشی خودم از ایرانسل استفاده میکنم مصرفی که ایرانسل محاسبه میکنه با data usage داخل گوشیم همواره مطابقت داره.نقل قول:
دوستان اون ترکیب روتر مودم usb ایرانسل گزينه مناسبی بنظر میومد اما اگر قرار بر افت سرعت اشتراک گذاري تا اين حد باشه که بدرد نمیخوره .کسی با روتر ديگري این مودم رو تجربه نکرده؟ سوال دیگه اینکه مودم های باتری دار مثلا m7350 رو میشه مانند لپتاپ مستقیم به برق زد و استفاده کرد یا اینکه مثل گوشی هستند که نمیشه همیشه همیشه به برق متصل باشند و باتری خراب میشه.چون من برای استفاده ثابت داخل خونه میخوام که مودم یکسره روشن باشه.این مودم کد دستوری ساپورت میکنه؟
من مودم 5372 دارم حتما باید باتری توش باشه نمیشه بدون باتری استفاده کرد فکر کنم 7350 تی پی لینک هم همینطورهنقل قول:
مودم من قابلیت ussd داره هر چند با ایرانسل من این قابلیت دیگه خیلی مهم نیست.
همراه اول هم همراه من داره. رایتلم که از اول اینترنتی بوده
چندتا تست دیگه از ترکیب 3372 و ام آر 3020 میزارم لن و وای فای
اتصال با لن
محتوای مخفی: لن 1
محتوای مخفی: لن 2
اتصال با وای فای
محتوای مخفی: وای فای 1
محتوای مخفی: وای فای 2
سیگنال منهای 59 dbm
محتوای مخفی: بهترین تست ایرانسل من که فعلا دیگه ازش خبری نیست
امروز دیدم بامیلو مدل جدید مودم هووای را با تخفیف برای فروش گذاشته که رقیب جدی مدل E3372 هستش. این مدل E8372 هستش که از 4G پشتیبانی می کند و علاوه بر آن وای فای هم دارد و به جز این ها در پکیج اون یک شارژر هستش که این مودم یو اس بی را از اتصال به رایانه بی نیاز می کند و این جوری می تونید با وای فای به اون وصل بشین یا در ماشین با یک یو اس بی فندکی اون را روشن کرده و باز از طریق وای فای به این مودم یو اس بی وصل بشین.نقل قول:
با این حساب میشه از الان با ترکیب E3372 و روتر خداحافظی کرد و تنها با یک مودم یو اس بی E8372 که همه قابلیت های E3372 را دارد و افزون بر آن وای فای داشته و بدون نیز به ویندوز و رایانه نیز می توان از طریق آن به اینترنت وصل شد و دغدغه یافتن روتر مناسب برای E3372 را نیز به فراموشی سپرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه آنتن های تقویت کننده مودم 4G lTE رو ایران جایی هست داشته باشه؟
به نظرم این مدلهای دانگل وای فای دار، وای فای قوی ندارن ( همانطوری که وای فای مودمهای باطری خور قوی نیست و اگر 7 8 متری فاصله بگیری افت شدیدی به وجود میاد) و از این حیث روترها بهتر عمل می کنند و قدرت انتخاب بیشتری هم هست
قیمتش هم خیلی زیاده 330تومن. شاید 70-80تومن اضافه تر بدی و مودم رو میزی بخری مطمئن تر باشه اخه گفته میشه مودم های USB برای جاهایی که پوشش خوب هست مناسبند یعنی گیرندگی متوسطی دارند حالا مگر اینکه چون جدید است شرایطش متفاوت باشه.نقل قول:
من بر خلاف فرضیه شما به تجربه دریافته ام عملکرد مودم های یو اس بی و بویژه این دو مدل هووای که از فناوری Receive Diversity پشتیبانی می کنند(این فناوری سبب بهبود سرعت دریافت از طریق گردآوری سیگنال های ضعیف از آنتن های مختلف موبایل و ترکیب آنها با یکدیگر می شود) در بسیاری از شرایط که گوشی هایی مانند گلکسی S6 در داخل ساختمان ها(این مورد را چندین باز آزمایش کرده ام) در اتصال به شبکه های نسل سه و چهار مشکل دارند یا با وجود اتصال سرعت ارتباط آنها پایین است، مودم های یو اس بی مانند E3372 بسیار خوب عمل می کنند. در هفت ماهی که مودم E3372 را پیوسته استفاده کرده ام در شرایط مختلف(از کوه های مشرف به شهر تا طبقات منهای یک ساختمانها و طبقات بالاتر) عملکرد این دانگل یو اس بی بسیار راضی کننده بوده است و تنها چند باری با توجه به نیاز برای اتصال وسایل دیگر آرزو داشتم کاش وای فای می داشت(هر چند مشکل را با به اشتراک گذاری اینترنت از طریق وای فای لپ تاپ حل کردم). حالا هم با آمدن مدل جدید E8372 که شباهت ها و اشتراکات بسیاری با E3372 دارد فکر می کنم تجربه بهتری در انتظار کاربران است. با مطالعه تجربه مشترکان اپراتورهای مختلف موبایل در گوشه و کنار دنیا که از مدل E8372 استفاده کرده اند به این نتیجه رسیدم در مجموع دانگل کارآمدی است هر چند باید دید روی سرویس های اپراتورهای ایرانی هم به همین خوبی جواب می دهد یا نه. الان تقریبا آماده ام بعد از هفت ماه تجربه خوب از داشتن E3372 به E8372 مهاجرت کنم.نقل قول:
ضمنا مودم E8372 بدون تخفیف 230 هزارتومان هست یعنی همان قیمت E3372 در تابستان که رفته رفته پایین آمد و حالا حدود 120 هزارتومان هم فروخته می شود.
229 قیمت خوردهنقل قول:
دوستان حداکثر برد فورجی چقده
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
لینک خرید 8372 بدین لطفانقل قول:
Sent from my LT25i
لینک خرید را دوستی دو پست بالاتر گذاشته اند و این هم بازنشر دوباره لینک:نقل قول:
کاش می شد به همین کوتاهی پرسش شما به آن پاسخ داد اما ضریب نفوذ یا دامنه پوششی نسل چهار بسته به فرکانسی که برای ارائه خدمات نسل چهار در اختیار اپراتور است متفاوت است و از طرفی بویژه در شهرهای بزرگ وجود ساختمان های متراکم و بلند مرتبه، تأثیر آشکاری روی پایین آمدن ضریب نفوذ فرکانس های نسل چهار دارد. همچنین جمعیت کاربران نیز در پایین آمدن برد آنتن های نسل چهار مؤثر است چنانکه که در همین تاپیک پیش تر گفته شده بود مثلا طراحی تجهیزات نسل چهار هووای(که ایرانسل به صورت گسترده از آنها در طراحی و نصب دکل های نسل سه و چهار استفاده کرده است) به گونه ای است که با افزایش شمار کاربران متصل به یک آنتن، برد پوششی آن حتی تا نصف کااهش می یابد.نقل قول:
مدتهاست در این تاپیک دوستان از تخلیه فلان باند فرکانسی که در اختیار صدا و سیماست حرف می زنند به این امید که ارائه خدمات روی این باند با افزایش ضریب نفوذ، مشکلات آنها را در دسترسی به نسل سه و چهار در مناطق متراکم ساختمانی رفع کند اما با آنکه باندهای فرکانسی کوتاه و بلند هر یک مزایا و معایب خود را دارند، اما در اغلب نقاط دنیا، اپراتورها در طراحی خدمات نسل سه و چهار بیشتر از آنکه روی برد آنتن های خود متمرکز باشند به ظرفیت آنها توجه دارند یعنی ظرفیت دکل ها از جنبه پهنای باند و شمار کاربرانی که به صورت همزمان امکان متصل شدن و استفاده از آن را دارند مهمتر از برد هر دکل است اما در ایران همچنان در هر دو زمینه مشکل داریم یعنی پوشش نسل سه و چهار به دلیل سازه های بلند در شهرهای بزرگ با محدودیت بسیاری رو به روست و مهمتر از آن هر دکل نسل سه و چهار به دلیل محدویت های پهنای باند پذیرای تعداد کمی کاربر است که البته همان تعداد کم هم از کندی سرعت ارتباط با اینترنت می نالند.
بنابراین پاسخ دادن به پرسش شما به آسانی ممکن نیست و خدمات نسل سه و چهار موبایل، شهر به شهر و در هر شهر نیز منطقه به منطقه بسته به شمار کاربران و نیز تراکم ساختمانی و البته میزان پهنای باند اختصاص یافته به هر دکل و تجهیزات مورد استفاده روی آن متفاوت است که با تجربه کردن باید ببینید نیازها و انتظارات شما را برآورد می کند یا نه. در این میان وسیله ارتباطی شما هم در کیفیت برخورداری از خدمات نسل سه و چهار بی تأثیر نیست و معمولا مودم های نسل سه و چهار تجربه بهتری را فراهم می کنند که آنها نیز مدل به مدل مزایا و معایبی دارند.
سلام
دوستان من از 3g و 4g برای pc استفاده میکنم اما یه مشکل بزرگ دارم،لود شدن صفحات !!!!
وقتی که میخواد یک صفحه رو لود کنه قسمت connecting خیلی طول میکشه ولی وقتی وصل بشه عالیه .کسی راه حلی داره که این مرحله اول و اتصال سریع تر انجام بشه ؟؟
پینگ dns هم بین 30 تا 70 هست اما به طرز عجیبی اتصال اولیه خیلی طولانی هست!!
شما کدوم شهر هستی. امروز بالاترین سرعت دانلودت چقدر بوده؟ من فکر می کنم به جورایی لیمیت شدم روی 24 25مگ شما همچین حسی نداری؟ توی تایمهای متفاوت امتحان کردمنقل قول:
با سلام
امکان آپدیت فرم ویر و وب یو آی دانگل 3372 وجود دارد و بنده این کار رو کردم و بعد از آپدیت همچنان امکان اتصال به روتر 3020 وجود دارد و حالت آنلاک باقی می ماند. از ویژگی های مهم در این ورژن این است که شما می توانید قدرت سیگنال را به شکل آر اس اس آی نیز مشاهده کنید چه از طریق روتر وصل شوید یا یو اس بی. طبق گفته برخی سایتها پینگ نیز مقداری بهبود پیدا می کند و سرعت لود صفحات خود تنظیمات بهتر می شود. به هر حال بنده تصاویری از محیط جدید می گذارم تا کاربران بهتر مقایسه کنند.
بنده این آپدیت رو از طریق سایت آلمانی و روسی پیدا کردم.
نمایش rssi rsrq
حالت آنلاک
محتوای مخفی: عکسهای دیگر
طریقه آپدیت e3372
فایلهای زیر را دانلود کنید.
1-firmware حجم 26 مگ
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03.zip
اینم E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04.rar
2- webui 17.100.11.00.03_forE3372_Mod1.1
3- وارد سایت زیر شوید و با اکانت گوگل خود ساین شوید.
IMEI خود را وارد کنید. قسمت device information در دانگل را ملاحظه کنید. در قسمت مدل E3372 را وارد کنید و calculate را بزنید و با کلیک بر روی پلاس نتیجه را مشاهده کنید. در کدهای داده شده کد flash code را یادداشت کنید تا در قسمت آپدیت فرم ویر استفاده کنید.
از طریق این سایت هم می تونید خیلی راحت تر کد فلش و آنلاک رو بگیرید. بدون محدودیت و سریع
4- دانگل خود را از طریق یو اس بی متصل کنید و برنامه E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_03 یا 04 را اجرا کنید. منتظر بمانید تا پورت را بشناسد و از شما رمز درخواست کند. در اینجا رمزی را که قبلا دریافت کردیم (flash code) را وارد کنید و صبر کنید تا گزینه ready to download فعال شود و به شکل آفلاین فایل به دانگل منتقل شود. تا زمانی که تاییدیه آپدیت را نگرفتید دست نزنید این پروسه حدود یک دقیقه زمان می برد و نیازی به اینترنت نیست.
5- برای آپدیت وب یو آی نیز فایل Update_WEBUI را اجرا کنید تا مشابه قبلی انجام شود با این تفاوت که این آپدیت نیازی به رمز ندارد.
نهایتا شما هم فرم ویر و هم وب یو آی دانگل خود را ارتقاء داده اید و تنظیمات قبلی شما همچنان باقی است.
نکات مهم
1- هیچ گاه بعد از دو بار اشتباه در وارد کردن رمز مجدد رمز وارد نکنید.
2- احتمالا گارانتی باطل می شود.
3- اطلاعی درباره امکان برگشت به ورژن پایین تر ندارم.
4- بنده هیچ مسئولیتی درباره اتفاقات احتمالی ندارم. اما طبیعتا نباید مشکلی پیش بیاید.
برای بازدید پارامترهای سیگنال در اندروید ( در صورت اتصال به روتر ) از این اپلیکیشن استفاده کنید.
محتوای مخفی: کنترل سیگنال در اندروید
ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
شهر بروجرد
4g ایرانسل:
3g ایرانسل: