اگه قبل برج 3 91 فرستادي صد در صد بخشيده شدي پس مطمئن باشنقل قول:
Printable View
اگه قبل برج 3 91 فرستادي صد در صد بخشيده شدي پس مطمئن باشنقل قول:
اره دوست من 91.2.2 مراجعه کردم پلیس +10نقل قول:
مننظور من اینکه تو برگه اماده به خدمتم نوشته بود
تاریخ اخذ مدرک تحصیلی 1390/11/10
تاریخ ورود به غیبت 1391/11/10
مدت اضافه خدمت 180
منم که 91.4.1 اعزام شدم و رفتم خدمت الانم در حال خدمتم
من میگم مگه ننوشته تاریخ ورود به غیبت
یعنی من بعد از اون تاریخ وارد غیبت میشم و اضاف می خورم
180 روز رو چرا نوشته بود؟
البته از اون وقت تا حالا از پلیس +10 برگه اعزام نگرفتم ها؟
همین قدر بگم بهترین جای ممکن افتادینقل قول:
سلام دوستان
بنده متولد 69 هستم / میخواستم ببینم اگه بتونم از طریق جانبازی بابام معافیت بگیرم، دو ماه آموزشی رو باید برم یا اینکه اونم نمی خواد برم؟(در واقع طبق قانون جدید باهام رفتار میشه یا قانون قبلی)
P.S:در ضمن تا الان معافیت تحصیلی داشتم و سال آخر ارشد هستم و اواخر بهار سال دیگه به امید خدا تمومه
پیشاپیش ممنون:n16:
دوست عزیز تشکر از راهنماییت.نقل قول:
در کل میشه حدس زد کجا ممکنه بیفتم؟ من فوق لیسانس هوش مصنوعی هستم. آیا نحوه تقسیم به مدرک تحصیلی و تخصص ربطی داره؟
یکسال پیش چنین روز هایی داشتم آماده اعزام میشدم . یادش بخیر چقدر استرس داشتم که چه میشه و چطور میگذره !! اما الان داریم به سالگرد اعزامم نزدیک میشیم و کم کم همین روز ها پسر خدمتی های من دارن اعزام میشن !:n02:
فیکس 3 ماه دیگه دارم برای اتمام سربازی !نبود 3 ماهه دیگه :n26:
دوست عزیز، من آخرای آموزشی واسه معافی اقدام کردم، اردوگاه رو هم نرفتم و ۱۵ روز آخر آموزشی رو غیبت کردم، طوریکه کمیسیون آخریم میافتاد زمان یگان جدید، که باید میرفتم اصفهان.نقل قول:
نه غیبت خوردم و نه تجدید دوره شدم.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
من یه جا خوندم که حقوق برای ستوان سه حدود 90 تومن و برای افراد متاهل هم 85 تومن اضافه میشه!:n15: یعنی رو هم حدود 180 تومن!:n19: کلا چرت و پرته؟:n21: یا هنوز اجرا نشده؟:n27: دوستان که اینجا میگن حدود 60-70 تومنه!:n28: یه سوال دیگه هم دارم، من کی باید کچل کنم؟:n29: همون صبح روز اول باید کچل باشم؟!:n05:
تو برگه اماده به خدمتم نوشته بود
تاریخ اخذ مدرک تحصیلی 1390/11/10
تاریخ ورود به غیبت 1391/11/10
مدت اضافه خدمت 180
منم که 91.4.1 اعزام شدم و رفتم خدمت الانم در حال خدمتم
من میگم مگه ننوشته تاریخ ورود به غیبت
یعنی من بعد از اون تاریخ وارد غیبت میشم و اضاف می خورم
180 روز رو چرا نوشته بود؟
البته از اون وقت تا حالا از پلیس +10 برگه اعزام نگرفتم ها؟
با توجه به مدرکت به نظر من تهران هستی. حتی میتونی حین آمورشی بری ستاد نیرو و یا ستاد مشترک، درخواست بدی و بعد از آموزشی همونجا مشغول بشی. در حین آموزشی از ستاد نیرو زمینی میان برا «مینی سیتس» ثبت نام میکنند که شما میتونی ثبت نام کنی و ۲ سال بعد با لباس شخصی خدمت کنی و حالشو ببری.نقل قول:
مرخصی استعلاجی چجوری بگیرم ؟ چی بگم؟
الان حدود 28 روز هست برادرم فوت شده و دو هفته دیگه مراسم چهلم هست برای مرخصی دیر نیست ؟
چند روز میتونم بگیرم ؟
فوت برادرم در دوره اموزشی اتفاق افتاد و الان کمتر از یک هفته هست اومدم یگان
ممنون میشم یه توضیح بدید
بستگی به فرمانده یگان آموزشی داره، مارو که هر کی میرفت برای کمیسیون در جا تجدیدش می کردن چون میگفتن قانونا هر کی 2 روز غایب باشه تجدید دوره است. یکی هم بود فرار کرد بعد 4 روز باباش پسش آورد گفتن برگرد و تجدیدش نکردننقل قول:
یعنی این که اعزامت توی سیستمشون ثبت نشده و احتمالا غایب حسابت میکنن برای همین 6 ماه اضافه خوردی، ولی مهم نیست باید ببری برات اصلاحش میکنن چون تاریخ اعزامت توی یگانت ثبت شده است!نقل قول:
دوستان به نظرتون هر پادگان آموزشی حدودا چند نفر میگیره؟و چند نفر ممکنه دوره تکمیلی رو گذرونده باشن؟
من فردا روز اولمه که میخوام برم یگان..نمیدونم الان چه اصطلاحی برام استفاده میکنن :دی
روز اول معمولا چیکار میکنن ؟؟ چه ساعتی اونجا باشم ؟؟ تو کاغدم هیچی نزده.
البته روز اول تا بری و پرونده تشکیل بدی و ... ما که ساعت 9 رفتیم ! :) هرکی هم گفت چرا دیر اومدی گفتیم راه و بلد نبودیم :n10:نقل قول:
حق متاهلی شده نزدیک 85 تومن حقوق ستوان سه هم حدود 90 تومن بود ولی الان جدیداحق بیمه بیشتر کم میکنن حداقل سپاه که اینجوری شدهنقل قول:
روزی که خواستی بری با شماره 4 موهاتو بزننقل قول:
من یه جا خوندم که حقوق برای ستوان سه حدود 90 تومن و برای افراد متاهل هم 85 تومن اضافه میشه!:n15: یعنی رو هم حدود 180 تومن!:n19: کلا چرت و پرته؟:n21: یا هنوز اجرا نشده؟:n27: دوستان که اینجا میگن حدود 60-70 تومنه!:n28: یه سوال دیگه هم دارم، من کی باید کچل کنم؟:n29: همون صبح روز اول باید کچل باشم؟!:n05:
مقدار حقوق رو درجه مشخص نمیکنهنقل قول:
مدرک تحصیلی مشخص میکنه فوق دیپلم باشه یا لیسانسو و ...
یعنی همون صبح روز 10/1 که میرم میدون سپاه زده باشم یا وقتی قراره برم پادگان؟!؟:n29:نقل قول:
من متاهلم و مدرکم فوق لیسانسه!:n13:نقل قول:
دوست عزیز، ساعت اداری که از حدود ۷:۳۰ شروع میشه، به نظر من اصلا ارزش نداره بخاطر یکی دو ساعت دیر رفتن، سوال و جوابت کنن.نقل قول:
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
دوستان میخواستم ببینم چی میشه یه سری از معافیا (مشخصا فرزندای جانباز و ایثارگر) اموزشی میرن یه سری نه
اینم با پارتی بازی و این حرفها ممکنه تغییر کنه
سلام
من سابقه 8 ماه خدمت دارم. به علت قبولی در دانشگاه ترخیص شدم. حالا اعزامم 1/10/92 هست. برگ سفیدم رو هم گرفتم. محل اعزام رو نوشته مرکز آموزش: آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا (01) .:n04:
حالا دوباره باید دوره آموزشی رو یگذرونم؟ پادگان قبلیم تیپ 65 نوهد تو تهران بود یعنی دوباره همون یگان می افتم یا ممکنه جای دیگه ای هم اعزام بشم؟ :n13:
لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیار بنده قرار بده.
ای بابا، با فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه منچستر منو نیرو مازاد زدن، چه بلایی قراره سرمون بیارن ۱ دی خدا میدونه، حالا هرجا که بیفتیم میگن همون ۱ دی شب بریم پادگان یا چون دوم تعطیل رسمیه میگن از ۳ دی برین؟ کسی مثل من هست اینجا؟:n14:
اگه زبانت ردیف هست برو دنبال پروژه ، هم خدمتیم با ترجمه یه کتاب 6 ماه گرفت ( 1 ماه ردیف وقت گذشت روش )نقل قول:
ممنون از كمكتون، بچه ها كسي ميدونه كه نيروي انتظامي تهران اموزشي داره يا نه؟ اين مركز اموزشي فاتب كه توي خيابان معلم هستش ميدونين كه براي اموزشي هم سرباز ميگيره يا نه؟
بر اساس همون درجه میدن حقوق رو . من رزم دار 2 هستم و متاهل 142 تومن دریافتیمه شما اگه ستوان سوم بشید قاعدتا باید 10 تومن بیشتر دریافتیتون باشه.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من 1392/10/1 اعزامم و برگه سفیدم اومده و نوشته
نام سازمان :"نیروی انتظامی جمهوری اسلامی" (نههههههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مرکز آموزش :" شهید ادیبی مرزن آباد "
کلا 2 ماه آموزشی زیاد مهم نیست به نظرم و هر چی باشه زودی میگذره ترس من از یگان و تقسیماتشه
با مدرک لیسانس دارم میرم و شنیدم (چند تا از دوستام آمورشی اونجا بودن ) کلا تقسماتش خیلی بد هستن و اونایی رو که شرایط (متاهلی ، تک پسر ، پارتی (!) و ...) شاملشون نشه رو می ندازن مرز ...وای نهههههه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بعد از شنیدن نام پادگان من تمامی این مراحلو طی کردم) :n13: :n04: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n28: :n30: :n27: :n03: :n29:
امکانش هست بهمون رحم کنن و بندازنمون راهنمایی رانندگی و دادگستری و اینا یا نه فقط مرزبانی
حالا باید چیکار کرد کسی از دوستان اطلاعی از این پادگان و نحوه تقسیماتش داره !؟
پیشاپیش متشکر از توجه شما
:n16:
آقا این کسری قضیش آخر چطوری شده ؟ من چون خدمتو دیر اومدم
یکی میگه میدن به اونایی که دیر اودمن یکی میگه نمیدن
بعد سوال اینجاس بر فرض ندن اگه ببخشن میشه کسری گرفت ؟ باز
سلام دوستان
کسی که 2تا برادر ناتنی(از مادر جدا) تو یه کشور دیگه داره و اسم اونا تو شناسنامه پدرش موجوده آیا میتونه واسه معافیت کفالت اقدام کنه؟(پدر بالای 60سال)
ممنون
سلام عزیزنقل قول:
منم شرایط شما رو داشتم!
سال 88 خدمت کرده بودم و 4 ماه حدودا خدمت کردم! بعد کارشناسی قبول شدم و معافیت تحصیلی گرفتم و اومدم ادامه تحصیل و سال 90 هم درس تموم شد و دوباره راهی سربازی شدیم!
متاسفانه سری جدید که اعزام شدم تاریخش 1/2/91 بود .یعنی عند بد شانسی .4 ماه مفتکی خورد به حسابمون(یعنی قبلا 18 ماه بود شد 21 ماه و یه ماه کارشناسی هم که کم می کردن کسر نمی شه الان برام! یعنی طبق قانون جدید باید خدمت کنیم... اینم قانون...!!!به قانون جدید 91 برا همه خدمت حساب شد!)منباب اطلاع گفتم!
خوبیتی که داشت بچه هایی که اعزام مجدد می شن اگه کد نخورن می افتن شهر خودشون.البته احتمال 90 درصده! (بعضی دوستان هم متاسفانه بعد ما دیگه نیافتادن شهر خودشون)که شکر خدا من شهر خوردمون خدمت کردم!
یا حق:n12:
با سلام مجدد و تشکر از دوستان، همونجر که قبلا گفتم من آموزشی افتادم سپاه ولیعصر اردکان و تاریخ اعزامم هم 10/1 هستش.:32:دوستان در پست های قبلی گفتن که وقی بری اونجا به احتمال 99% مرخصی میدن تا نوزدهم:n19:سوال که من دارم اینه که اونوقت تاریخ اتمام آموزشی کی میشه و آیا این 19 روز هم جزئی از آموزشیه؟ :9:یعنی آموزشی من 12/1 تموم میشه یا 12/19 یا تاریخ دیگه ای؟:24: و سوال دیگه اینکه ما مرخصی میان دوره هم خواهیم داشت یا مالیده می شه؟:45: اگه داریم تاریخش کی میشه؟:26: از دوستان عزیز مخصوصا اون هایی که اردکان بودند، خواهش می کنم اگه می تونن کمک کنن:sad: پیشاپیش ممنون:7:
سلام. من اعزامی 19/3/92 هستم.میخواستم ببینم تو پادگان شایعه شده خدمت شده 24 ماه درسته؟؟
خیر صحیح نمی باشدنقل قول:
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم شایع ای بیش نیست...اگر هم این اتفاق بیافتد طبیعتا شامل شما نمی شود
نگران نباشید دوست عزیز
دوستی در انجمن دیگری این سوال رو مطرح کرده بود که جواب دوستان به این صورت بود:نقل قول:
این 19 روز جز خدمت شما حساب می شود(برید حالشو ببرید) ولی آموزشی شما از همون 12/19 شروع می شود ...طبیعتا خبری از میان دوره هم خواهد بود
انشالله دوستانی که اونجا خدمت کردن بیانو جوابتونو کامل بدن
پیروز و سربلند باشید
فکر کنم بیشتر کسایی که از کاردانی به کارشناسی رفتن، و قبل از قبولی کنکور کارشناسی دفترچه پست کرده بودن
به مشکل غیبت بر بخورن
ترجیحا هر کی چنین شرایطی داره قبل از ارسال دفترچه، بره نظام وظیفه این مشکلشو درست کنه تو سیستمشون
تا مثل ما مجبور نشه بعد از ارسال دفترچه بره دنبالش
اگه مث ما بدشانس نباشی و همون یک دی نگه تون ندارن ( که به احتمال زیاد نگه نمیدارن) این 19 روز جزو خدمتت هست ولی جزو آموزشیت نیست ، و آموزشی شما با دیپلمه ها شروع و با دیپلمه ها تموم میشه ( همون 12/19 )نقل قول:
میان دوره هم دارید ، تاریخ دقیقش معلوم نیست ولی حدود 20 روز بعد از شروع آموزشی
برای بسیح کلا چند ماه کسری مجاز میدن؟
گفتن از 93 شایعه به واقعیت پیوست:n23:نقل قول:
یه سوال فنی
گفته بودن تا 3 خرداد 91 اگر دفترچه رو پست میکردی اضافه ها بخشیده میشد، منم دقیقا 3 خرداد پست کردم میخوام بدونم الان بخشیده شده ؟ !