دیشب جاتون خالی 512 سرعت دانش تا 60 میرفت بالا !!!!!!!!!!!!!
Printable View
دیشب جاتون خالی 512 سرعت دانش تا 60 میرفت بالا !!!!!!!!!!!!!
دوستان شما هم جدیدا قطعی دارین؟ چرا انقد سرعت پایینه......:41:
هر شب کمتر از دیشب می گیریم
تبلیغ پارس ان ه
1.3gb گرفتم ، البته من خوابم خودش می گیره دیگه نمیدونم قطعی چه قدر داره
فکر کنم الان شناسایی کردن افراد پرمصرف رو
سرعت دیشب من که خوب بود ! 2 گیگ تونستم بگیرم ! دوستان برای اینکه حجم دریافتیتون بره بالا از لیچر های سریع و پرمیوم استفاده کنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه شناسایی بکنن ، چی میشه ؟!نقل قول:
فکر کنم الان شناسایی کردن افراد پرمصرف رو
دوستانی که سرویس 1 مگ دارن وضعیت دانلود شبانشون چطوره ؟
ساعت دانلود شبانه مگه 5 ساعت یا 300 دقیقه نیست؟ چرا تو این جدول که شما گذاشتید زمان استفاده 847 دقیقه خورده؟نقل قول:
کلا این پارس انلاین قاطی داره من 1.5 گیگ هدیه عید داشتم 600 مگ بهم برای تمدید جدید داد !!!
بازه زمانی که مودم رو دیسکانکت کردم زیاد بوده ! برا همین زمان رو زیاد زده ! وگرنه زمان دانلود همون 2 تا 7 هستشنقل قول:
از ساعت 20 تا 10 صبح ، که میشه 14 ساعت
یک شب 500 مگ میگیره برام یک شب یک گیگ.اعصاب داغون هرچی دانلود میکنیم خراب دانلود میشه .اه
دوستان یه مسئله ای
این افراد پرمصرف هیچ ربطی به محدودها نداره
دیشب من با پشتیبانی حرف میزدم همشو توضیح داد
مارو محدود نمیکنن
سرویس های POL رو محدود میکنن
دانلود دیشب من و شب قبلش.سرعت 512 و خوشبحال اونایی که از ما کمتر هزینه میدن بیشتر دانلود میکنن.تازه دانلود 10 مگ و 50 مگ هم داشتم بعضی شبا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
داداش منم مثل تو بودم
یه روش پیدا کردم که میشه سرعتو یکم بهتر کرد
اگه نگاه کنی توچندتا پست قبل گفتم منم مثل تو بودم
اول این سوالو جواب بده تا ببینم وضعت مثل اینترنت منه یا نه
وقتی دانلود میکنی یه ثانیه میزنه بعد دوثانیه وایمیسه؟ اینطوری یکی در میون میزنه؟
چون این راه فقط برا این مشکل جواب میده
شعار پارس آنلاین "هر روز آشغال تر از دیروز!!!" قیمت سرویس 256 رو گرون تر کردن من برای 2گیگ ترافیک 256 28تومن (3ماهه)میدادم الان کردنش 36تومن!!!!
الان که همه سرویس های پارس آنلاین همین Pol هستش !نقل قول:
یعنی اگه تو شبانه زیاد دانلود کنیم مثل شاتل محدود میکنن ؟
الان تو تهران وضعیت دانلود شبانه چطوره ؟
در مورد سرویس نامحدود 128 براشون میل زدم ، نوشتم سرعت دانلودش چنده؟ تا چند گیگ میشه دانلود کرد که بعدش اشتراکی میشه ، بعد اشتراکی سرعت چند میشه اینو جواب دادن:
سرعت سرویس 128 به طور میانگین باید حدقل 16 باشد. ماهی 2G ترافیک دارد که در صورت تمام شدن آن می توانید به هر میزان دلخواه ترافیک بخرید.
یعنی چی ؟ چقدر درست جواب میدن
نه منظورم از POL سرویس های نامحدوده شهنقل قول:
این بیچاره ها فکر کردن منظورت 128 محدوده که نوشتن ترافیک 2 گیگنقل قول:
ترافیکی که میتونی با سرویس نامحدوده TRA دانلود کنی واقعا نامحدوده ولی سرعتش افتضاحه
ترافیکی که با سرویس نامحدوده 128 POL میتونی دانلود کنی 30 گیگ تو ماهه ولی سرعتش بین 70 تا 120
اگه از این بیشتر دانلود کنی سرعتتو تا 16 میارن پایین تا وقتی که دوباره اشتراک تمدید کنی
سر عت من از کجا به چی رسیده.خدایا منو نجات بده از دست پارس آنلاین
یه آی پی ثابت هم تو 24 ساعت ندارم.هی دانلودا قطع میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
آیا اشتراک اینترنت روی خط تلفن جا به جا میشه یا نه ؟
من میخوام خط تلفن خونه را به یجای دیگه انتقال بدم می خواستم ببینم اشتراک اینترنت هم با خط تلفن به خونه ی جدید منتقل میشه یا نه ؟
بله میشهنقل قول:
باید بری درخواست جابجایی خط بدی
ولی باز هزینه ی راه اندازی میگیرن ازت
فقط اینش خوبه که جاتو تو پارس از دست نمیدی
اگه جمع آوری بزنی و دوباره قرارداد ببندی شاید جا نداشته باشن ولی در این صورت جات حفظ میشه
من یک مگ دارم و هرچی زور میزنم بیشتر از 2 گیگ نمیشه گرفت.قبلا با ترفند حداقل 3 گیگ میگیرفتم و خیلی راضی بودم اما الان دیگه حیفم میاد کامپیوتر رو 5 ساعت روشن کنم.دو سه شبه بیخیال دانلود شدم تا ببینم چی میشه.نقل قول:
هنوز امیدوارم دوستان یه ترفندی باگی چیزی پیدا کنن و ما رو از این مخمصه نجات بدن.
خوب این سرویس های نامحدود پارس آنلاین مثل شاتله که نباید از شبانش زیاد استفاده کرد ؟نقل قول:
من الان 128 صبانت دارم سرعت روزانم 220 240 هستش ولی شبانه میشه 60 70 !!!
الان میشه بگید وضعیت شبانه سرویس های مختلف پارس آنلاین چطوریه ؟
من خودم سرویس 256 با حجم 4 گیگ که میشه ماهی 18900 مد نظرم بود بگیرم
کسی میدونه این سرویس چطوریه سرعتش ؟POL-256-4G
من خودم این سرویسو دارمنقل قول:
تا یه ماه پیش سرعت دانلودم شبا بین 50-60 بود و ساعت 6 تا 7 هم بین 10 تا 120
یه ماهی میشد افتضاح شده بود نمیشد شبی 100 مگ هم دانلود کرد(سرعت بین 5-6)
پریشب زنگ زدم کلی دعوا کردم با پشتیبانی تا بررسی کردن دیدن اشتباه ازخودشون بود و سرویس منو رو 64 قفل کرده بودن!!!! ایرانه اینجا
کلی معذرت خواهی کرد و خطمو آزاد کرد
الان باز خوب شده
پریشب 500 مگ زدم دیشب هم 1.1 گیگ
یه باگی هم پیدا کردم که سرعتو میشه برد بالا که فقط تو زنجان کاربرد داره.البته سرعتو میاره رو 80 90.به سرعته دوستان نمیرسه که شبی 3 گیگ دانلود میکنن
سرعتش تو روز 10 تا 120
شب هم که بین 30 تا 60 متغیره
باز راهنمایی خوتستی بگو
چه شبانه چه روزانه نباید با نامحدوده پارس آنلاین زیاد دانلود کنینقل قول:
برا 128 و 256 سقف دانلود ماهانه 30 گیگه
اگه بیشتر دانلود کنی تا پایان قراردادت سرعتتو محدود میکنن
من الان سرویس POL-128-8G دارم میصرفه POL-128-U بگیرم ؟ با POL-128-U در طول روز چقدر میتونم دانلود کنم ؟ سرعتش که مثل همون POL-128-8G هست در روز ؟
آقا الان یه من سرویس 512 دارم حجمی 3 ماه ماهی 2 گیگ اینو که همه الان با شبانم مشکل داریم هیچ.
اما یه سرویس داره با نام POL-512-U که نامحدوده و 90 هزارتومان پولشه و هر سرویسی از 128 تا 2مگ این نامحدود رو توش داره اینو که می دونیم.
الان من این نامحدود رو بگیرم مگه 24 ساعته نمی دونم دانلود کنم هر چی می خوام ؟؟؟؟؟؟ طبیعتا نامحدوده و باید تا اخر ماه سرعت بده قبول که دارید مثله سرویس های چند سال پیش که نامحدود بود و هر چی می خواستی دانلود کنی با توجه به سرعتت
من این تایپک هم دیدم که یکی از دوستان 256 نامحدود گرفته
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751&p=7205905&viewfull=1#post7205905
این گفته 30 گیگ دانلود کنی بیشتر سرعتت برمی گرده رو 30 کیلو بایت
خوب پس با این اوصاف سرویس 512 باید 60 گیگ بیشتر نگیری و اگه بیشتر بگیری سرعت دانلودت میاد رو 60 چون 2 برابر سرویس 256 هست و حالا سوالم اینه که سرعت اومد رو 60 همین طوری تا آخر ماه 60 رو میده یا سرویسی که گرفتی قطع میشه کلا و تا 60 گیگ بیشتر بهت نمیده؟
چون اگه سرویس قطع نشه و 60 کیلو بده ما 24 ساعته همین طوری دانلود بزاریم روزی 4 گیگ می تونیم بگیریم
و اگه روزای اول هم سرعت بالا بده تا 60 گیگ رو که روزای اول می گیریم و بعدش هم اگه قرار باشه همین طوری سرعت 60 بده مابقیه ماه می تونیم روزی 4 گیگ هم اینور بگیریم و کلا حدودا 120 گیگی میشه دانلود و این خوبه ادم با 90 تومان بگیره.
حالا کسی می دونه یا نه که آیا کلا 60 گیگ می ده یا ادامه داره ولی رو سرعت 60 کیلو ثابت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا که شرایط رو تغییر دادن فهمیدن شاید خیلی ها تمدید نکنن قرعه کشی گذاشتن شرط شرکت توش هم تمدید 6 ماه است
بعضی سرورا همینطوره ولی بعضیاش نه.حالا شما بگو چیکار کردین شاید فرجی شد.ممنون میشم برادر مومننقل قول:
من قبلا مودممو خودم کانفیگ میکردم که MTU رو 1290 میذاشتمنقل قول:
اون موقع شبی 1.2 گیگ به بالا دانلود داشتم
تا اینکه اینترنتم قطع شد شرکت گفت اشکال از مودمته بردم خودشون کانفیگ کردن MTU رو 1300 گذاشتن اینترنت وصل شد ولی دیگه سرعتم افتضاح شد
تا اینکه زنگ زدم پشتیبانی خودشون ریموت شدن رو سیستم دوباره کانفیگ کرد که دیدم گذاشتش رو 1290
الان دوروزه از این ماجرا میگذره سرعتم که روزا برگشته به 150 دو شبم هست دانلود میکنم از قبل خیلی بهتر شده
از اونجا بود که فهمیدم MTU خیلی مهمه
حالا نمیدونم تو شهر شمام جواب بده یا نه ولی من دیشب به دوستم گفتم گذاشتش رو 1290 صبح بهم گفت 1.5گیگ دانلود داشته
بگرد MTU شهرتونو پیدا کن
نه سرعت نمی آرن رو 30 یا 60نقل قول:
استاندارد سرعت شمارو تقسیم بر 8 میکنن
برا 256 استانداردش 32 هست که تقسیم بر 8 میشه 4
512 هم 64 هست که تقسیم بر 8 میشه 8
اگه از 30 گیگ بیشتر دانلود کنی سرعتت میاد رو این رنج
اگه به قسمت تعرفه ها هم سربزنی نوشته به عنوان مثال 128 نامحدود سرعتی که پار آنلاین ضمانت میکننه 1.6 کیلوبایته
و این یعنی افتضاح
ببخشید میشه یه توضیح کامل بدید.که چطور میشه MTU رو تغییر داد.نقل قول:
مودم من tp-link هستش.مرسی.
وقتی میخوای مودمو کانفیگ کنی تو قسمتی که یوزر و پسورد ازت میخواد، زیر صفحه ازت MTU میخواد
حالت عادیش رو همه ی مودم ها 1492 هستش
اونو تغییر بده بکن 1290
این عدد نباید برا شهرای مختلف خیلی فرقی بکنه
چون استانداردش برا پارس آنلاین 1300 هست
چون من ساکن زنجان هستم یکم نوسان داره شده 1290
حالا شما 1290 بزن ببین درست شد که هیچ اگه نشد دوتا دوتا کم یا زیاد کن(بین بازه ی 1300 تا 1270) تا استاندارد شهرتونو پیدا کنی
راجع به MTU هم بگم که مربوط لود سایت ها و انتقال اطلاعات میشه
یچیز تو مایه های DNS هستش
ولی کاربردشو خودمم نمی دونم
اما من که ایمان آوردم سرعت دانلود منو تو ساعت های پرمصرف، افزایش میده
من مخم هنگ کرده :19:
من سرویس 128 با محدودیت 8 گیگ داشتم 27000 تومن ماهی میدادم
الان 128 نا محدود گرفتم 29000 تومن ماهی . سرعتشم مثه قبل 130 میده
تازه اگه بعد از 30 گیگ دانلود سرعت بشه 16 بازم خییییییییییییییییلی میصرفه
ایرادش چیه انقدر به پارس انلاین فحش میدید . موندم :9:
برا شما خوبهنقل قول:
من با سرویس 256 8گیگ ماهی حداقل 50 گیگ میزدم
این سرویس نمیذاره بیشتر از 30 تا بزنی
خوب شما میتونی همون 256 محدود رو بگیری مثه قبل . مگه نمیشه؟نقل قول:
سرعت خوده سرویس رو از چند سال پیش تقسیم بر 8 می کردن که سرعت دانلودت به دست می یادنقل قول:
نه سرعت نمی آرن رو 30 یا 60
استاندارد سرعت شمارو تقسیم بر 8 میکنن
برا 256 استانداردش 32 هست که تقسیم بر 8 میشه 4
512 هم 64 هست که تقسیم بر 8 میشه 8
اگه از 30 گیگ بیشتر دانلود کنی سرعتت میاد رو این رنج
اگه به قسمت تعرفه ها هم سربزنی نوشته به عنوان مثال 128 نامحدود سرعتی که پار آنلاین ضمانت میکننه 1.6 کیلوبایته
و این یعنی افتضاح
256/8=32 سرعت دانلود
حالا شما سرعت دانلود رو دوباره می یاید تقسیم بر 8 می کنید اینطوری میشه سرعت دیال آپ
فکر کنم اشتباه می کنید
در ضمن در مورد MTU مودم D-Link من زده پیش فرض (1370-1492) حالا زیر 1370 فکر نکنم مناسب باشه و اینکه این گزینه اگه بخوای یوزر پس مستقیم تو مودم بدی ظاهر میشه ولی ما که Bridge استفاده می کنیم گزینش کجاست تو ویندوز؟
من از همین استفاده میکنم و برا این دلیل پارس آنلاینو فحش نمیدمنقل قول:
دوستانی که نامحدود دارن فحش میدن
من دلیلشو به شما گفتم که چرا فحش میدن!