احتمال اینکه مرکز شما هم مشکل پیدا کرده باشه هم هست با پشتیبانی چت کنید تا مطمئن بشید.نقل قول:
Printable View
احتمال اینکه مرکز شما هم مشکل پیدا کرده باشه هم هست با پشتیبانی چت کنید تا مطمئن بشید.نقل قول:
واسه سرعت حدود گفتم یه کیلوبایت. اما خیلی وقتا هم صبح پا میشم میبینم هیچی نمیگیره. اما به محض DC شدن با 230 کیلوبایت میگیره، اما تا 15 دقیقه.نقل قول:
حالا چه جوری تنظیم کنم هر 15 دقیقه DC شه؟ با چه نرم افزاری؟
ممنون.
البته تا چند وقت دیگه که همه این کار رو بکنند شاتل باز به حالت افتضاح در می آد هر چند که برای بعضی ها این روش جواب نمیده.نقل قول:
این مشکل طبیعیه؟نقل قول:
کدوم مشکل ؟نقل قول:
شما که مطمئن نیستی از پشتیبان چرا نمیپرسی؟
اگر مشکل مرکز رو میگید برای من هم تا حالا 2 باز پیش اومده.
جداً ؟ یعنی از ماهه دیگه یه 18 تومن برای این 6 گیگ باید بدم و یه 28 تومن ؟ اگه مصرفش نکنم چی ؟ یعنی همون 12 گیگ مصرف کنمنقل قول:
نخیر ، به شرط استفاده از 6 گیگ!نقل قول:
راحت ترین راه برای ویندوز XP ، برنامه ADSL Autoconnect هستنقل قول:
اینجا توضیح دادم:کد:http://s-delavar.persiangig.com/ADSLAutoconnect206F7.exe
شما برعکسش عمل کن ، یعنی تیک اون قسمتو بذار و عددش رو هم بذار روی 15 !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4826763&postcount=603
اگه ویندوز 7 داری و روش خواستی ، PM !
اینجا زیاد نمیشه صحبت کرد ، تایپیک صاحاب داره!:27:
من که اکو 512 دارم راضیم فقط حجمش اگه 3 گیگ بود بهتر میشد
سلام من بابت سرعت كم شاتل ازشون شاكي هستم
خسته نباشید من هم شاکی هستم ولی تا چند نفر راضی باشند نمیشه کاری کرد.چون تو ایران برعکسه اگر از 30 نفر اگر یکی بگه شاتل خوبه همه باور می کنند.نقل قول:
سرعت آپلود 128 اکو هم مثل آپلود 512 روی 256 بسته شده؟
خیر ، روی 128 بسته شده!نقل قول:
سلام
آقایون از این طرح هایی که میگن 1 گیگ بخر 2 گیگ ببر خبری نیست ؟
تا چند دقیقه پیش روی 150 بود که یکدفعه شد 160.:20:نقل قول:
پیشرفتو میبینی؟10kbit بیشتر.:20:
این روش DC رو هم اینقدر درخواست میدین واسه چی ؟ وقتی شاتل ببینه شبا همه هر چند دقیقه DC میکنن خوب جلوشو میگیره دیگه . مثل واسه من که فقط یه ماه کار کرد و دیگه عمل نمیکنه . الان دیگه شبا سرعت تقریبا روی 10 میچرخه .
اگه برات عمل نميكنه ،چرا جوش مياري؟؟:31:نقل قول:
مثل روشاي رايگان كردن اينترنت ايرانسل ،كه ملت فكر ميكردن مسئولان ايرانسل نفهمن ،در حالي كه اونا در حال رفع گاف بودن!
من نگم ، یکی دیگه میاد میگه!
بگیم آدابتورینگ ، میگن آداپتور کشیدن سخته!:31:
ولی يه چيزي هم كه هست اينه كه من فكر ميكنم هر كسي با سرعت پايين مواجه ميشه ،معمولا اولين كاري كه ميكنه ،ديسكانكت و كانكت مجدده ،اگه اون شخص يكم آي كيو به خرج بده ،مسلما كشف ميكنه كه چه خبره!
پس بيخيال داداش!:10:
البته من حاضرم پستامو ويرايش كنم ولي چه فايده؟
پ.ن:
تايپيك شاتل فروم پرشين تولز رو يه نگاه بندازيد ،روزي 2 3 تا پست توش داده ميشه ،هيچ خبري هم از دي سي و اين بحثا نيست
جدیدا حقیایق داره بر ملا میشه . من هم چند وقتی هست DC کردن درست جواب نمیده برام. ولی فکر کنم اینها به سرور هم هساس باشند مثلا 10 روز فقط از یک سرور دانلود کنی سرعت رو ان سرور رو محدود می کنند. البته نه رپیدشیر هر چند اون 1000 تا سرور داره.نقل قول:
منظورتون اینه که بجای 128 روی 150 هست دیگه؟نقل قول:
سلام
سرعت بقیه هم رفته بالا؟ واسه من باید روی 30 40 کیلو تو ثانیه باشه الان رو 150 هستش یعنی 24 ساعتی میشه هست :دی
کدوم شهر ؟ کدوم سرویس.نقل قول:
برای من که تغییر نکرده.
آمل / ART3
سرعت تو مودت چند ست شده؟نقل قول:
از کدوم قسمت مودم این رو ببینم؟
مودمتون چیه؟؟نقل قول:
آدرس 192.168.1.1 رو توی اینترنت اکسپلورر تایپ کن
یوزر:admin پسورد:admin
(بعضی مودمها هم پسورد 12345)
معمولا همون صفحه اول نوشته شده (عدد جلوی Downstream)
سلام
! اینچرا اینقدر زیاد زده ! :دی
1024 kbps
نقل قول:
سلام
من اکو 128 دارم سرعت downstream من روی 2048 نتظیم شده :20:
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
نقل قول:
برای من جلوی قسمت upstream نوشته 286 !!!!!!! :19:
سلام
پس چرا این همه تفاوت وجود داره؟
Line Rate - Upstream (Kbps): 156
Line Rate - Downstream (Kbps): 606
اکو ۱۲۸ تهران
خسته نباشی الان خیلی وقته مال اکثر شهرها رفته روی این سرعت ولی شبانه سرعتش میاد پایین.نقل قول:
متاصفانه شبا روی اکثر سایت ها سرعت پایینه ! اما یه سری نه :31:باید توی گوگل سرچ کنید چیزیرو که میخواید بعد تست کنید شبا ! من یه سریالی میخواستم بعد او اکثر سایتها بود اما با 10 11 دانلود می کرد ! اما الان یه سایت گیر اوردم شبا با 120 ثابت میگیره ! باید بگردید
به نظرت درسته ما بیایم خودمون رو درست کنیم تا شاتل خودش رو درست کنه.نقل قول:
نه درست نیست ! وظیفه ما نیست !اما چاره ای نداریم ! شاتل که درست نمی کنه ! این همه من زنگ زدم گفتم به پشتیبانی با همه مسئولاش صحبت کردم اما نتیجه ای نداشت ! میگم بهشون رپید شیر رو چرا اینطوری کردین ؟ میگه سروره رپید شید ضعیفه !!!! آدم به این چه بگه اخه ؟ خوب اون ضعیف ماکروسافت چی ؟! یه مشت آدم بی سواد گذاشتن اونجا ! اصلا من سرعت بالا نمیخوام همون میخوام ثابت با 16 دانلود کنم ! همونم آخه نمیدن !!! شکایت و ... هم به جایی نمیرسه ! چون کلاً اینجا چیزی به نام حق مصرف کننده وجود نداره !نقل قول:
ممنون
پارسال الگوی مصرف بود ، ایشالله امسال با همت و کار مضاعف به حق مسلم مون ( انرژی هسته ای نه سرعت اینترنتی ) میرسیم. بقول شما فعلا تنها راهه دست به نقده.نقل قول:
وقتش رو خبری ندارمنقل قول:
خسته نباشی الان خیلی وقته مال اکثر شهرها رفته روی این سرعت ولی شبانه سرعتش میاد پایین.
ولی واسه من از دیشب اینطور شده و تا صبح هم سرعت ثابت بود الانم هست :) کم نشد تا الان سرعت
ببینم میتونی خودتو چشم بزنی؟ امیدوارم دیگه پائین نیاد . . .نقل قول:
هواسم نبود 5 شنبه جمعس :دی
5 شنبه که هیچی ! امروزم از ساعت 1 ظهر یادم اومده که مجانیه :دی
زدم تو دانلود
مامممماان :دی
سرعت 120 :دی
سلام .
بهراد سرویست چیه ؟
من دارم اسباب کشی میکنم ، الان صبانت دارم ، میخواستم 1 ماه بیام شاتل ببینم چطوره . میارزه به نظرت ؟
مخلصیم .
آقا بگو با DC اینکار رو میکنه یک دفعه جوون مردم میاد سرویس میگیره ضد حال میخوره. حیف که این روش روی همه لینکها و تورنت جواب نمیده.واسه همین نمیشه گفت واقعا داره با این سرعت سرویس میده. جزء ضایع کردن خوشون کاری نمیکنند . مثل صبانت که همه می دونند چی کار کنند تا 7.45 دانلود کنند. ولی بهتر بود خود صبا بیاد دانلود رو تا 8 بگذاره.نقل قول:
سلام !نقل قول:
آرت 1 !
من راضیم ! شبی 2 گیگ دانلود رایگان دارم
30 روز ماه که 8 روزش 5شنبه جمعس و رایگان (که تو این دوروز میشه در حدود 13 گیگ دانلود کرد ) و میمونه 22 روز که ترافیک 12 گیگی داری براش :دی
ماهی 28 تومن !
اگه دانلود داری بگیر که ضرر نمیکنی !
راستی من از روش دی سی استفاده میکنم !
البته برای من فک کنم با دوستان فرق بکنه ! مثلآ لینکی که میذارم تو دانلود اگه با سرعت 120 شروع به دانلود بکنه دیگه تا آخرش 120 رو میگیره ! ولی اگه از همون اول با 20 شروع کنه به دانلود با یه بار دی سی کردن سرعتش میشه 120 و تا آخر با 120 میره !
من راضیم :دی
سلام .
آره من دانلود دارم خفن :دی با صبا شبی 2.5 میگیرفتم ولی الان به زور شبی 1 !
راستی قضیه این DC چیه ؟ یعنی باید مودم رو خاموش کنیم یا نه DC معمولی ؟
قبل از خرید بهت میگن که رو 1 مگ بستن ؟ اگه گرفتم همون 128 بود که نمیارزه :دی
مخلصیم .
آره منم همینم با Dc میرم جلونقل قول:
یه بار یه فیلم 700 مگی رو با سرعت 120 رفت