استقلال 3 پاس 0
استقلال 3 پاس 0
استقلال 2 پاس 0
نمیدونی چه روزی !نقل قول:
بازی با پیکان فکر کنم شنبه هفته بعد باشه... 10 اسفند
استقلال 1-1 پاس همدان
یا حق
تأیید میشه..نقل قول:
پیکان - استقلال
شنبه، 10 اسفند ساعت 16:00. قزوین
چی شد استقلالتون 1_4 باخت؟
استقلال 2 - 0 پاس
مهاجم تیم فوتبال استقلال :
باید شکست برابر مقاومت سپاسی را فراموش کنیم
علیرضا عباسفرد ابراز امیدواری کرد بازیکنان استقلال با فراموش کردن شکست سنگین برابر مقاومت سپاسی به کسب پیروزی در دیدارهای باقی مانده بیندیشند.
به گزارش خبرنگار مهر، مهاجم تیم فوتبال استقلال در حاشیه تمرین امروز تیمش با اشاره به دیدار با مقاومت سپاسی گفت: واقعا نمی توانم در مورد بازی حرفی بزنم. ما گلهای بسیار بدی خوردیم که فکر می کنم جای هیچ توجیهی ندارد. البته یکی از مشکلات ما زمین ورزشگاه بود که به شدت بر روی کیفیت بازی تاثیر بدی گذاشته بود و کارهایی که ما می خواستیم در زمین انجام بدهیم به علت بد بودن زمین به درستی انجام نمی شد.
وی اضافه کرد: ما باید این بازی را فراموش کرده و دیگر به این بازی فکر نکنیم و تمامی فکر خود را معطوف به بازی مقابل پاس همدان کنیم.
مهاجم تیم فوتبال ادامه داد: فکر می کنم این بازی شرایط خاص خودش را داشت و بازیکنان ما هم تمام تلاش خود را کردند اما احساس می کنم از آن روزهایی بود که می توان از آن به عنوان بدترین روز استقلال یاد کرد.
عباسفرد در مورد بازی مقابل پاس همدان گفت: هواداران مطمئن باشند که ما از این باخت درس عبرت گرفته و تمام تلاشمان این است که تا پایان فصل حتی یک امتیاز را از دست ندهیم تا تماشاگرانمان با شادی و قهرمانی در آخر فصل به منازل خود بروند.
مرفاوی در گفتگو با مهر :
توجهی به ذوب آهن و پرسپولیس نداریم/ شکست برابر مقاومت یک شوک بود
مربی تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه از این پس دیگر امتیازی به حریفان خود نخواهند داد گفت: ما تنها به نتایج استقلال فکر می کنیم و توجهی به تیم های ذوب آهن و پرسپولیس نخواهیم داشت.
صمد مرفاوی که عصر امروز در حاشیه تمرین استقلال با خبرنگار مهر گفتگو می کرد با اشاره به شکست این تیم برابر مقاومت سپاسی گفت: به نظر من بازی خیلی سختی بود. در هفته های پایانی مسابقات همه بازیها سخت است و نمی توان از قبل نتیجه را پیش بینی کرد.
مرفاوی ادامه داد: متاسفانه یکی از مشکلات ما مقابل سپاسی زمین ناهموار و بسیار بد ورزشگاه حافظیه بود و مشکل دیگر ما غیبت چند بازیکن بود که به علت مصدومیت و سه اخطاره بودن برای ما دردسرساز شد و مجبور شدیم با تغییر تاکتیک و سیستم و تغییر نفراتی که همیشه در زمین بودند بازی کنیم.
مرفاوی ادامه داد: ما این بازی را واگذار کردیم و شاید این یک شوک برای ما بود تا بعد از این بیشتر حواسمان را جمع کنیم و بتوانیم یک بازی منطقی و تماشاگر پسند ارائه دهیم.
مربی تیم فوتبال استقلال در ادامه خاطر نشان کرد:من به تیمهایی مثل پرسپولیس و ذوب آهن که رقیبان اصلی ما هستند فکر نکرده و فقط تمام هم و غم خود را برای استقلال گذاشته تا بتوانیم با آرامش کامل در پایان فصل به قهرمانی برسیم.
وی در مورد نزدیک شدن فاصله امتیاز ذوب آهن و استقلال گفت: ذوب آهن هم برای رسیدن به صدر جدول با تمام توان خود می جنگند تا بتواند صدرنشینی را از آن خود کرده و حتی به قهرمانی برسد اما ما هم بیکار ننشسته و تمامی تلاش خود را خواهیم کرد تا بتوانیم با کسب امتیازهای لازم هم فاصله خود را با ذوب آهن زیاد کرده و هم بتوانیم قهرمانی را به دست بیاوریم.
مرفاوی در خصوص بازی روز یکشنبه استقلال با پاس همدان گفت: با توجه به اینکه پاس درهفته گذشته تیم سایپا را شکست داده قطعا با روحیه بهتری به تهران خواهد آمد اما ما هم با حمایت تماشاگران و با تمرینات منظمی که بازیکنان ما طی این فاصله زمانی کوتاه انجام داده اند خود را برای پیروزی مقابل پاس همدان آماده کرده ایم.
خسرو حيدري در گفت و گو با ايپنا: نبايد هيچ تيمي را دست كم بگيريم
حيدري گفت: "مقاومت مقابل استقلال بازي خوبي به نمايش گذاشت و نتيجه را از آن خود كرد."
خسرو حيدري بازيكن محروم استقلال در ديدار مقابل مقاومت در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در حالي كه در تهران حضور داشت گفت: "استقلال بازي را خوب شروع كرد، اما مقاومت از موقعيت خود بهتر استفاده كرد و به گل دست يافت. اين تيم توانست نتيجه ديدار رفت را جبران كند."
وي ادامه داد: "بعد از دربي بازيكنان هنوز به دليل نتيجه تساوي از لحاظ روحي در شرايط بدي قرار داشتند و نتوانستند اين بازي را از فكر خود بيرون كنند."
حيدري افزود: "هر چند در تمرينات پيش از اين بازي قلعه نويي درباره اينكه بايد دربي را فراموش كنيم به كرات سخن گفت اما بازيكنان ته دلشان كماكان به اين بازي فكر ميكردند."
وي البته درباره شكست استقلال در شيراز اظهار داشت: "اين شكست ثابت كرد نبايد هيچ تيمي را دست كم بگيريم و مقابل همه تيمها بايد با قدرت ظاهر شويم."
وي در پايان درباره صحبتهاي قلعه نويي در مورد تاثير گذاري نبود چند بازيكن گفت: "تيم ما نشان داده بدون يك يا دو بازيكن ميتواند نتيجه بگيرد و عدم حضور من و جانواريو نيز ممكن بود در نتيجه بازي تاثيرگذار نباشد. البته در اين زمينه بايد ديگران نظر بدهند."
با هوشمندی 3 امتیاز از سایپا گرفتیم
پورحیدری: برای شکست استقلال تدابیر ویژه ای داریم!
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: مدیر فنی تیم فوتبال پاس همدان با اشاره به بازی این تیم مقابل استقلال گفت: برای تحمیل دومین شکست پیاپی به این تیم تدابیر ویژه ای داریم.
منصور پورحیدری روز جمعه در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز، با اشاره به برد تیمش مقابل سایپا کرج اظهار داشت: در شرایطی که نتوانسته بودیم در چند هفته قبل در عین شایستگی نتایج خوبی کسب کنیم ولیکن با تمرینات منظمی که بعد از بازی با ملوان برای تیم در نظر گرفتیم موفق شدیم با هماهنگی کامل و هوشمندانه حداکثر امتیاز را از سایپا بگیریم.
وی در خصوص تیم سایپا تصریح کرد: آنها بعد از آمدن مایلی کهن به مراتب هماهنگ تر و بهتر فوتبال را به نمایش می گذارند و به طور حتم در هفته های آتی به راحتی مقابل حریفان امتیاز نخواهند داد.
مدیر فنی تیم پاس با اشاره به نحوه داوری گفت: معتقدم که اصلا بخشی زاده برای قضاوت این بازی درگیرانه و محکم انتخاب مناسبی نبود و نتوانست به خوبی بازی را مدیریت کند.
وی ادامه داد: به هر حال خوشحالم که توانستیم با شکست سایپا در خانه 3 امتیاز مهم و سرنوشت ساز را بگیریم.
پور حیدری در مورد بازی روز یکشنبه با استقلال تهران به ایسکانیوز گفت: بی شک بازی سخت و دشواری را برابر استقلال پیش رو داریم و اطمینان دارم که بازی با استقلال همیشه و در هر شرایطی دشوار است.
وی بیان کرد: همانطور که اکثر کارشناسان اذعان کرده اند تیم این فصل استقلال بهترین تیم این باشگاه در 10 سال گذشته است ولیکن با شناختی که از تیمم دارم مطمئنم اگر بتوانیم بازی را از ابتدا کنترل کنیم می توانیم مثل مقاومت برابر این تیم پیروز شویم.
مدیر فنی تیم پاس ادامه داد: برای شکست تیم قلعه نویی تدابیر خاصی داریم و به جرات می گویم که از پیش بازنده نیستیم.
شکست برابر مقاومت یک حادثه بود
اکبری: برای کسب عنوان قهرمانی به برد پاس احتیاج داریم
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک طراح تیم فوتبال استقلال گفت: به اعتقاد من شکست در برابر مقاومت از اتفاقات و حوادث فوتبال بوده و ما برای کسب عنوان قهرمانی به برد پاس احتیاج داریم.
یدالله اکبری در گفتگو با خبرگزاری ایسکانیوز خاطر نشان ساخت: پس از شکست در برابر مقاومت با صحبت های کادر فنی تیم به لحاظ روحی بازسازی شد و امیداورم بتوانیم با یکم بازی زیبا سه امتیاز خانگی برابر پاس را کسب کنیم.
وی افزود: در حال حاضر از نظر روحی و روانی شرایط بسیار خوبی درایم و با تمرینات شادابی که در چند روز گذشته انجام دادیم با امادگی به مصاف پاس خواهیم رفت.
قطعاً بازی بسیار سختی را پیش رو خواهیم داشت چراکه تیم پاس در بازی گذشته خود با پیروزی در برابر سایپا روحیه خوبی را بدست آورده و با آمادگی کامل به میدان خواهد آمد.
اکبری همچنین تصریح کرد: بعد از شکست برابر مقاومت برای حفظ فاصله خود با سایر رفبا محکوم به کسب سه امتیاز هستیم.
وی در خصوص صحبت های افشین پیروانی پیرامون یاد دادن راه مقابله با استقلال به سایر تیم ها به ایسکاتنیوز گفت: این حرف کامل بی جا ، بی مورد و غیر حرفه ای است. استقلال متکی بر یک تاکتیک خاص نیست و بازیکنان بزرگ این تیم می تواند در هر لحظه دروازه حریفان را با خلاقیتشان باز کنند. دقیقاً همان گونه که جباری در دربی توانست دروازه پرسپولیس را باز کند.
وی در پایان در مورد وضعیتش گفت: به دلیل مشکلی کوچک نتوانستم در بازی برابر مقاومت به شیراز بروم اما در حال حاضر شرایط بسیار خوبی دارم و امیدوارم بتوانم با بازی خوب در برابر پاس بار دیگر شایستگی هایم را به کسانی که می گویند فوتبال من تمام شده اثبات کنم.
وی در پایان گفت: امیدوارم با ارئه یک بازی زیبا، جذاب و تماشاگر پسند بتوانیم دل هوادارنمان را شاد کرده و یک گام دیگر به قهرمانی نزدیک شویم./
در پي باخت سنگين استقلال تهران به مقامت در شيراز؛
فروتن: جاي بازيكنان نا آماده در زمين نيست
كارشناس فوتبال گفت: استقلال براي قهرماني به بازيكنان آماده نياز دارد و بازيكنان نا آماده نبايد در تركيب اصلي قرار گيرند.
بهمن فروتن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: تيم فوتبال استقلال از ابتداي فصل بازي هاي ليگ را خيلي بد شروع كرد و پس از هماهنگي بازيكنان در تركيب تيم، استقلال از انتهاي جدول با بازي هاي خوب خود به تيم نخست ليگ تبديل شد.
وي ادامه داد: قدرت تيم فوتبال استقلال به استحكام خطوط سه گانه آنها بر مي گردد و پس از هماهنگي در اين خطوط هر تيمي مي تواند مدعي قهرماني در ليگ باشد و استقلال با وجود اين باخت، قهرمان ليگ برتر امسال خواهد بود.
فروتن تصريح كرد: در بازي با مقاومت دست امير قلعه نوعي خالي بود و چند بازيكن خود را در اختيار نداشت و دليل اصلي اين باخت ناهماهنگي بين اين خطوط سه گانه بود.
وي خاطرنشان كرد: در ادامه راه براي قهرماني تيم بزرگ استقلال بايد امير قلعه نوعي به عنوان نفر اول كادر فني بازيكنان آماده را در تركيب اصلي قرار دهد تا نتيجه لازم را در پايان فصل كسب كن
نظري جويباري:
قبل از هر بازي بايد پاسخگوي شايعات باشم
سرپرست تيم فوتبال استقلال مذاکره با بازيکنان تيم هاي حريف استقلال را شايعه دانست و گفت: به دليل شايعه پراکني و خبرهاي کذب جرايد، بايد قبل از هر بازي پاسخگوي اين شايعات باشم.
علي نظري جويباري، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود:متأسفانه قبل از هر بازي استقلال خبرهايي کذب مبني بر مذاکره ي من با بازيکنان حريف مطرح مي شود که نمي دانم به چه دليل و منبع اين اخبار کجاست، اين حرکات غيراخلاقي است و من به خود اجازه نمي دهم که چنين کاري انجام دهم.
وي تصريح کرد: در ديدارهاي گذشته هم صحبت هايي مبني بر مذاکره اينجانب با بازيکنان مس کرمان مطرح شد که منجر به بروز حواشي هاي زيادي شد متأسفم که افرادي قصد حاشيه سازي براي تيم ما دارند و مطمئن باشند اگر قرار باشد با بازيکني مذاکره شود خودمان اعلام مي کنيم
رينالدو:
مصدوميت كشاله رانم از قبل نبوده است
هافبك برزيلي استقلال تهران گفت: مصدوميت پايم در تمرينات استقلال ايجاد شده و قبل از آن هيچگونه مشكلي نداشتم.
فابيو رينالدو هافبك برزيلي فوتبال استقلال تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: من قبل از انعقاد قرارداد با استقلال از نظر پزشكي مورد معاينه و آزمايش قرار گرفتم و با نظر مثبت پزشك استقلال به اين تيم پيوستم.
وي ادامه داد:در يكي از تمرينات استقلال با مصدوميت مواجه شدم و در حال حاضر به انجام تمرينات اختصاصي مي پردازم.
وي تصريح كرد:بيشتر هدف مربيان استقلال از جذب من حضورو در جام باشگاه هاي آسيا بود كه به طور قطع خودم را به اين بازي ها مي رسانم.
رينالدو در مورد جو دربي استقلال و پيروزي گفت: تا به حال در هيچ جاي دنيا چنين استقبالي از يك شهرآورد نديده بودم و برايم جالب بود
فتح آبادي:
تعويض هاي قلعه نوعي احساسي بود
بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: بعد از اينكه استقلال دو گل از مقاومت عقب افتاد قلعه نوعي دست به تعويض احساسي زد.
غلامرضا فتح آبادي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: قلعه نوعي نبايد از مدافعان خود كم مي كرد و دستور حمله را با تعداد مدافعان كمتر صادر مي كرد اين مسئله سبب شد كه حريف در ضد حملات به راحتي به گل برسد.
وي ادامه داد: استقلال در نيمه دوم نياز به هافبك داشت درحالي كه سه مهاجم خوب در زمين داشت و ورود تقي پور به خط حمله اشتباه بود.
فتح آبادي خاطرنشان كرد: با شكست استقلال مقابل مقاومت، ذوب آهن و پيروزي انگيزه قهرماني پيدا كردند اما با اين وجود استقلال شانس بيشتري دارد./ق
عليرضا منصوريان؛
استقلال به نبود جانواريو باخت
بازيكن اسبق تيم فوتبال استقلال تهران درباره شكست سنگين اين تيم مقابل مقاومت سپاسي گفت: استقلال در اين ديدار در خط حمله خنثي و كم اثر بود و غیبت هافبك برزيلي و خلاق اين تيم كاملا مشهود بود و من معتقدم استقلال به نبود «جانواريو» باخت.
عليرضا منصوريان به خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: تعويض هاي «قلعه نوعي» در ديدار مقابل مقاومت سپاسي كاملا نااميد كننده و اشتباه بود و به عقيده من، استقلال بايد تعويض هاي بهتري انجام مي داد، اما به هر حال جو بدي كه بعد از ديدار با پيروزي در اردوي استقلال بوجود آمده بود، در مقابل مقاومت سپاسي نمود پيدا كرد و استقلال ضربه آن را خورد.
وي تصریح کرد: مدافعان بلندقامت مقاومت سپاسي هيچ شانسي براي مهاجمان استقلال باقي نگذاشته بودند و استقلاليها كه از قبل عصبي و ناراحت بودند، بلافاصله با دريافت گل اول دچار دستپاچگي شدند و توانستند نمايش خوب هميشگي را كه در ديدارهاي گذشته داشتند، تكرار كنند./ق
عباسفرد:
نتيجه غرور بي جا فقط باخت است
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: بازيكنان ما دچار غرور كاذب شدند و اين شوك قطعا براي بازي هاي آينده شرايط ما را بهتر خواهد كرد.
عباسفرد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: در برابر مقاومت اصلا خوب نبوديم و بیشتر بازيكنان تيم اشتباهات فردي زيادي داشتند.
وي تاكيد كرد: اين شوك قطعا در راه قهرماني به تيم ما كمك خواهد كرد و به هوادارن قول مي دهم كه اين باخت تيم ما را وارد حاشيه نمي كند.
عباسفرد گفت: در بازی دیروز اصلا خوب نبوديم و حق ما شكست بود و مطمئنم در ادامه ليگ بهتر از اين ها كار خواهيم كرد تا قهرماني را بدست آوريم./
حسن روشن؛
استقلال مغرور شده بود
پيشكسوت تيم فوتبال استقلال تهران گفت: علت اصلي شكست استقلال در مقابل مقاومت سپاسي به غرور بازيكنان به دليل پیروزی های اخير اين تيم است.
حسن روشن در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بدون شك استقلال در مقابل مقاومت سپاسي تيم هميشگي نبود، البته هيچ گاه وجود نام هاي بزرگ نمي تواند ضامن پيروزي در ميدان باشد و بازيكنان استقلال به دليل غرور از پيروزيهاي اخير در اين ديدار بسيار بد ظاهر شدند و نتوانستند آن نمايش هميشگي را به اجرا درآورند.
وي گفت: بدون شك مقصر اصلي اين باخت قلعه نوعي است، زیرا وي نبايد كاري كند كه استرس به بازيكنان تيم وارد شود و نبايد اجازه دهد كه در شرايط فعلي استقلال وارد حاشيه شود.
روشن تصريح كرد: هنوز استقلال شانس اول قهرماني در ليگ برتر است، البته استقلال بازيهاي سختي در پيش دارد و بايد حضوري قدرتمندانه در جام باشگاه هاي آسيا داشته باشد./
بيژن ذوالفقار نسب:
استقلال بايد زودتر از اينها مي باخت
كارشناس فوتبال كشورمان درباره شكست پرگل دیروز استقلال مقابل تیم مقاومت سپاسي گفت: استقلال در اين ديدار ضعيف بازي كرد ولي من فكر مي كنم كه تيم استقلال بايد زودتر از اينها مي باخت.
بيژن ذوالفقار نسب به خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: استقلال در ديدار مقابل فجر سپاسي ضعف هاي بسيار عمده و آشكاري در خط حمله و دفاع داشت، نبود جانواريو و حيدري در اين مسابقه باعث شد كه استقلال در خط حمله كاملاً ناكام باشد ضمن اينكه اكبرپور كه يك خط عقب تر بازي مي كرد ناهماهنگي مهاجمان استقلال را مشهودتر كرده بود.
وي افزود: استقلال شوك مناسبي در اين مقطع زماني از فصل دريافت كرد اگر كادر فني استقلال از اين وضعيت درس عبرت بگيرد مي تواند اين شكست مقدمه پيروزي استقلال در ديدارهاي آينده باشد و حتي باعث قهرماني استقلال در اين فصل شود./ق
فريبا:
براي قهرماني بايد كادر فني را حمايت كرد
پيشكسوت تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پيشكسوتان استقلال نبايد تيم را تخريب كنند وبايد براي قهرمانی تيم محبوبشان در ليگ برتر كادر فني را حمايت كنند.
بهتاش فريبا مربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: هر تيمي در روند رو به جلوي بازي هاي خود در يك ليگ فرسايش و سنگين ممكن است دچار افت شود و با استقلال وجود اين نتايج خوبي كه در طول بيست و شش هم كسب كرده است نبايد با يك باخت تيم را تخريب كرد.
وي ادامه داد: كادر فني در بازي با مقاومت اصلا ضعيف عمل نكرده و با تمام بازيكنان آماده خود به ميدان رفت و اين باخت دور از ذهن يك حادثه است كه براي هر تيمي در اين فشار بازي هاي عادي اتفاق مي افتد.
فريبا تصريح كرد: تيم فوتبال استقلال به طور حتم با حمايت همه جانبه پيشكسوتان باشگاه بزرگ استقلال مي تواند به راحتي قهرمان ليگ برتر امسال شود./ط
»ن گفتم بازی با مقاومت سخته و فکر می کردم مساوی بشه
ولی باخت>>............
بازی با پاسم خیلی سخته درسته توی ازادی هست ولی تیم الان مشکل داره
امید وارم که ببره ولی پیشبینی من
2-2 مساوی است
استقلال 2 - 1 پاس
استقلال 2 - پاس همدان 1
استقلال 1 پاس 3
استقلال 3---------- پاس 0
استقلال 3
پاس 1
استقلال 3
پاس 1
علیرضا ترکیب استقلال مشخص شده
میخوام ببینم کیا اصلا نمیتونن بازی کنن
پاس چس اونا بازیکن شاخ محروم و مصدوم دارن یا نه ؟
استقلال3-1 پاس
جانواریو به بازی ذوب آهن فکر نمیکنم برسه !
میرسه ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بچه ها تو تاپیک pes گذاشته !
علیرضا، رخصت::31:نقل قول:
تركيب احتمالي استقلال مقابل پاس همدان اعلام شد
كادر فني استقلال در ديدار مقابل پاس همدان به غير از فابيو جانواريو تمامي بازيكنان خود را در اختيار دارد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، در اين ديدار با توجه به نتيجهاي كه استقلال در ديدار مقابل مقاومت بدست آورد اين تيم با تمام نيرو به ميان ميرود. به اين ترتيب طالب لو درون دروازه، بيژن كوشكي، پژمان منتظري، پيروز قرباني، مهدي اميرآبادي، حسين كاظمي، مجتبي جباري، فرهاد مجيدي، خسرو حيدري، سياوش اكبرپور و آرش برهاني در اين بازي به ميدان خواهند رفت.
اینم از پیش بینی من:
استقلال 2 - 0 پاس
:18::18::18::18::18:نقل قول:
كالدرون : استقلال ، كليد صعود ماست
what
بازم داور یه پنالتی به پرسپولیس تقدیم کرد... پرسپولیس داره 12 نفره بازی میکنه به اضافه داور...
امیدوارم داور بازی فردامثل بازی امروزنباشه . 3 بازیکن تیم قرمزو اخراج نکرد . (رضائی توره مازیارزارع) بعدمیگند داوریامون خوبه .من که نسبت به داوری فرداخوشبین نیستم.
پنالتی پرسپولیس هم که تقدیمی بود. اصلا پنالتی نبود. آخر بازی دیدید 4 دقیقه وقت تلف شده گرفت. برای چی ؟ تازه اونم شد 6 دقیقه... بعد دیدن نه گل بزن نیست سوتو زدن. فکر کنم همه تیمهای لیگ برتر برق شیراز رو برده بودن تنها تیمی که میتونست مساوی کنه همین پیروزی بود : دی من از اول تا آخر بازی رو دیدم. خداییش تاکتیک پرسپولیس چی بود ؟ جز اینکه احیانا اوتی به دست بیاد و سپهر حیدری اوت بندازه. غیر از این من چیز دیگه ای ندیدم از پرسپولیس...