نقل قول:
پس از تمرين امروز اتفاق افتاد / بياحترامي كريمي به خوردبين
نقل قول:
خوردبين: متاسفم كه از تشويق من ناراحت ميشوند
این کریمی دیگه چه مرگشه ؟
جدی واقعا این حرفا رو زده؟
نقل قول:
پس از تمرين امروز اتفاق افتاد / بياحترامي كريمي به خوردبين
نقل قول:
این کریمی دیگه چه مرگشه ؟
جدی واقعا این حرفا رو زده؟
چقدر حاشیه اه.
خسته شدیم ....
یه روز این استعفا میده یه روز اون.....
مهدی با این سنش خیلی خیلی بهتر از بازیکنای دیگست.....
به امید حضور 100000 نفری تو بازیه پس فردا.
راي ديدار با بنيادكار ازبكستان
توره از ليست پرسپوليس خارج شد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس از ليست اين تيم براي ديدار مقابل بنيادكار ازبكستان خارج شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس؛ ابراهيم توره به دليل تاخير در تمرينات پرسپوليس از ليست اين تيم براي ديدار مقابل بنيادكار خارج شد.
پرسپوليس با 19 نفر از امشب اردوي تداركاتي خود را تشكيل ميدهد و فردا نيز يك نفر را از ليست خود خارج خواهد كرد.
كريم باقري و مازيار زارع نيز از ليست پرسپوليس خارج شدهاند و حسين بادامكي پس از مدتها در ليست پرسپوليس قرار گرفت.
تيم فوتبال پرسپوليس روز چهارشنبه ساعت 17 مقابل بنيادكار در ورزشگاه آزادي به ميدان خواهد رفت.
امروز و پس از جلسه با انصاريفرد
بازيكنان پرسپوليس بخشي از مطالبات خود را دريافت كردند
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از حضور دستهجمعي در باشگاه و جلسه با مديرعامل، بخشي از مطالبات خود را دريافت كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان پرسپوليس پس از تمرين امروز راهي باشگاه شدند و با عباس انصاري فرد گفت و گو كردند.
مديرعامل پرسپوليس در اين جلسه بخشي از مطالبات بازيكان معترض را پرداخت كرد.
انصاري فرد به آنها قول داد پس از بازي با بنيادكار ازبكستان بخش پاياني مطالبات پرداخت شود.
وي همچنين با نفرات تيم در خصوص ادامه همكاري در فصل آينده نيز صحبت كرد.
در گفت و گو با فارس
نوري: فوتبال ريوالدو تمام شده است
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فوتبال ريوالدو تمام شده و هر چه بوده مربوط به گذشته است.
پژمان نوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: پرسپوليس بايد به فكر بازي خودش باشد و به تيم حريف توجه نكند. من قصد بياحترامي به فردي را ندارم اما افرادي كه قصد بزرگ كردن ريوالدو را دارند بايد بدانند فوتبال اين بازيكن تمام شده و هر چه بوده در گذشته وي رقم خورده است.
هافبك پرسپوليس يادآور شد: براي حيثيت فوتبال ايران و پرسپوليس به ميدان ميرويم. معتقدم نتايجمان تا به امروز به اندازه كافي هواداران را آزار داده است. به همين دليل با انگيزه مضاعف به فكر اين هستيم كه به مرحله بعد صعود كنيم.
بنيادكار تيمي هجومي و خطرناك است. ما بايد در جنگ هافبكها برنده شويم.
نوري در خصوص تمديدقراردادش با باشگاه پرسپوليس گفت: هنوز با من صحبتي نشده است. فعلا به فكر بازي با بنيادكار هستم.
وي درباره شايعه بازگشت به ملوان عنوان كرد: ملوان هميشه حق بزرگي به گردن من داشته است. اگر الان ميبينيد كه من در تيم بزرگي مثل پرسپوليس بازي ميكنم مديون تلاش زحمتكشان ملوان هستم. يك روز صددرصد براي اين تيم به ميدان ميروم اما اين مسئله ربطي به فصل آينده ندارد.
پس از تمرين امروز اتفاق افتاد
بياحترامي كريمي به خوردبين
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز به محمود خوردبين بي احترامي كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي كريمي پس از اينكه در تمرين امروز محمود خوردبين به شدت تشويق شد در پايان تمرين به سرپرست پرسپوليس گفت: نميدانم در اين تمرين چكار كردي كه اينطور تو را تشويق ميكنند.
اين موضوع باعث ايجاد درگيري لفظي شد كه با وساطت اطرافيان به پايان رسيد.
كريمي الفاظ بد ديگري نيز به كار برد. محمود خوردبين در اين باره به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: متاسفم و فكر مي كنم او از لطف هواداران به من دچار مشكل شده است.
در واكنش به بياحترامي كريمي
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: موي خودم را در پرسپوليس سفيد كردهام اما آقايان از تشويق من ناراحت ميشوند.
محمود خوردبين پس از بي احترامي كريمي در تمرين امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس؛ اظهار داشت: ديدم كه كريمي چطور از تشويق هواداران كه من را مورد لطف قرار ميدهند ناراحت شده است. فكر ميكنم اين آقايان چشم ديدن اين كار را ندارند.
وي افزود: همه مواردي كه اتفاق افتاده بود در تمرين مشخص بود و من بابت اين اتفاق فقط تاسف ميخوردم. موي خودم را در اين باشگاه سفيد كردهام و حالا بايد اين آقايان اين طور با من حرف بزنند. او به من ميگويد كه براي پرسپوليس چه كار كردهام.
خوردبين ادامه داد: بازي حساسي برابر بنيادكار داريم. اجازه حاشيهسازي به هيچ كس را نميدهم و همه چيز را به بعد از بازي با بنيادكار موكول ميكنم تا ببينم آقايان چرا ناراحت ميشوند كه من تشويق ميشوم.
اینم مثل بختک افتاده رو تیم...نه حرف زدن بلده 4 تا کلمه...نه سیاست داره...نه بلده تیم رو سرپرستی کنه...ول هم نمی کنه بذاره برهنقل قول:
خوب حالا چرا کریمی بهش گیر داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توره چرا از لیست خارج شد ؟!!
همون بهتر که خارج شد؛ تاثیر خاصی 2 تیم نداشت.
این چه وضعیتی که پرسپولیس داره
موقع یک بازی حساس اینجور خبرها اعصاب ادم رو خورد میکنه
بیچاره شدیم...!
مازیار هم نیست..!
وسط زمین رو هواس...!
ای بابا ! توطئه شده !
اي بابا من اميدم به مهار ريوالدو به اين مازيار بود حالا مي گين رفت(!)
مازیار 3 اخطارس....
کریم هم که با وینگادا دعواش شده...!
به نظرم وسط زمین کوچه باز کنیم سینه بزنن بهتر باشه..!: دی
بعدازظهر امروز
بنيادكار در ورزشگاه راهآهن تمرين كرد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان بعدازظهر امروز در زمين راه آهن تمرين كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس بنيادكار ازبكستان پس از اينكه ظهر امروز وارد ايران شد بعدازظهر تمريني يك ساعته در زمين راه آهن واقع در اكباتان برگزار كرد. در اين تمرين كه سرمربي بنيادكار ازبكستان تاكيد زيادي داشت تا هيچ هوادار و خبرنگاري در ورزشگاه حضور نداشته باشد مردم از ريوالدو در مقابل درب ورزشگاه راه آهن استقبال و او را تشويق كردند.
تمرين تيم فوتبال بنيادكار ساعت 18 در ورزشگاه راه آهن آغاز شد و ساعت 19 و 15 به پايان رسيد.
بنيادكار روز چهارشنبه در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي رو در روي پرسپوليس قرار مي گيرد.
پس از نشست امروز با قطبي
رحمان رضايي از تيم ملي كنارهگيري كرد
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس پس از نشست امروز با افشين قطبي از تيم ملي كنارهگيري كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، رحمان رضايي به دليل مشكلات خانوادگي پس از نشست امروز با افشين قطبي رسما از تيم ملي كنارهگيري كرد.
وي در اين خصوص به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: ساعت 14 امروز با مشورتهايي كه كردم و به دليل مسائل خانوادگي تصميم گرفتم ديگر در خدمت تيم ملي باشم. به همين دليل با افشين قطبي ديدار داشتم و او نيز درخواست من را قبول كرد.
رضايي افزود: قطبي به من گفت؛ دربهاي تيم ملي بر روي تو باز است و ميتواني در آينده باز هم به پيراهن تيم ملي كمك كني.
رضايي ادامه داد: هميشه براي تيم ملي كشورم دعا ميكنم و اين تصميم من براي اين بود كه هر چه سريعتر مسائل خانوادگيام رفع شود.
طلب 23 ميليوني دردسرساز شد
تعليق فعاليتهاي باشگاه پرسپوليس با درخواست انصاريان
خبرگزاري فارس: با تقاضاي مدافع اسبق پرسپوليس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال نامه تعليق فعاليت باشگاه پرسپوليس را به سازمان ليگ ارائه ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس علي انصاريان امروز در كميته انضباطي فدراسيون فوتبال حاضر شد و از مسئول اين كميته در خواست اعمال ماده 70 آئين نامه انضباطي براي باشگاه پرسپوليس را كرد. اين ماده مربوط به تغليق فعاليت باشگاه ها است.
يكي از اعضاي كميته انضباطي با تائيد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: انصاريان 70 ميليون از باشگاه پرسپوليس طلب داشت كه اين مبلغ با تفاهم به 23 ميليون تومان رسيد اما تاكنون اين پول به وي پرداخت نشده است. ما روز آينده اين نامه را بر اساس درخواست انصاريان به سازمان ليگ ميفرستيم.
وي در مورد اينكه امكان دارد فعاليتهاي باشگاه پرسپوليس تعليق شود عنوان كرد: ما طبق قانون نامه را براي سازمان ليگ ارسال خواهيم كرد.
پس از اعتراض شماره 10 پرسپوليس
انصاريفرد: پول نيكبخت را تا ريال آخر ميدهيم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: پول نيكبخت واحدي را تا ريال آخر پرداخت خواهيم كرد.
عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص شايعه درگيري امروز با عليرضا نيكبخت واحدي تصريح كرد: نيكبخت اعتراض داشت پولي را كه امروز به او دادهايم كم است و او بايد بيشتر از اين مبلغ دريافت كند من هم به او حق ميدهم و از دست او ناراحت نيستم چون نيكبخت را مانند فرزندم دوست دارم.
وي افزود: از اينكه ميگويند بين ما درگيري شديدي به وجود آمده است خندهام ميگيرد. ما حرف هايي با هم زديم كه شايد ناراحتي كوچكي در اين ميان بود كه بايد حق را به نيكبخت بدهم. او بايد براي زندگي خود برنامه داشته باشد اما از اينكه ميگويند درگيري داشتيم صحت ندارد.
انصاري فرد ادامه داد: در پايان صحبتي كه با بازيكن باارزش و با تعصب پرسپوليس داشتم به او قول دادم طلب او را تا ريال آخر پرداخت خواهم كرد.
وي درباره طلب ساير بازيكنان گفت: كمك بعدي آقاي علي آبادي در راه است و خودمان هم از طريق اسپانسر درآمدزايي مي كنم تا پول بازيكنان را تا هفته آينده پرداخت كنيم.
پس از شايعه درگيري با انصاريفرد
نيكبخت: ترجيح ميدهم فعلا سكوت كنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس از اظهار نظر درباره شايعه درگيري با مديرعامل باشگاه خودداري كرد و گفت:ترجيح ميدهم فعلا سكوت كنم.
عليرضا نيكبخت واحدي امروز براي دريافت طلبش به باشگاه پرسپوليس رفت اما پس از جلسه با انصاري فرد كمتر از آنچه مدنظرش بود را دريافت كرد. به دنبال اين موضوع شايعاتي مبني بر درگيري او با مديرعامل باشگاه به وجود آمد.
نيكبخت در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص شايعه جر و بحث درگيري امروز با عباس انصاري فرد به دليل پرداخت نشدن حق و حقوقش عنوان كرد: در اين باره فعلا هيچ حرفي براي گفتن ندارم. روز چهارشنبه بازي حساسي مقابل بنياد كار داريم و بايد تمركز خودمان را روي اين بازي بگذاريم.
وي در خصوص شايعه جدايياش از پرسپوليس يادآور شد: من به جز سر تمرين با هيچ خبرنگاري و رسانهاي به صورت تلفني مصاحبه نكردهام و در فصل آينده از پرسپوليس جدا نخواهم شد اما ميدانم خيليها به دنبال اين هستند تا من را خراب كنند.
نيكبخت خاطرنشان كرد: از زبان من مصاحبهاي را كه انجام دادهام برعكس كردهاند. من در بازي مقابل الشباب روي نيمكت براي موفقيت تيم دعا ميكردم و اين مورد را به رسانهها گفتم اما آقايان كه به دروغنويسي علاقه زيادي دارند اين موضوع را برعكس نوشتند. خدا را شكر پس از بازي با الشباب عربستان از عملكرد من همه راضي بودند و توانستم جواب اعتماد كادر فني را بدهم.
وي تاكيد كرد: من هميشه به خاطر تيم بزرگ پرسپوليس به ميدان ميروم و اين موضوع به خاطر فرد خاصي نيست. وقتي هم نيمكت نشين هستم به نظر كادر فني احترام ميگذارم اما خيليها از اين اتفاقي كه براي من افتاده تعجب و اين مسئله را از من سئوال ميكنند.
مهاجم پرسپوليس در خصوص تيم بنياد كار گفت: من فقط بازيهاي اين تيم را ديدم و شناخت زيادي از آنها ندارم. سعي ميكنم در صورتي كه در تركيب اصلي باشم تمام توانم را براي گلزني معطوف كنم
در گفت و گو با فارس
زارع: ميتوانستم در صعود پرسپوليس تاثيرگذار باشم
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از محروميتم ناراحتم چرا كه ميتوانستم در صعود پرسپوليس تاثيرگذار باشم.
مازيار زارع در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس؛ درباره غيبتش در ديدار مقابل بنيادكار ازبكستان عنوان كرد: از دو اخطاره شدنم بيخبر بودم و امروز متوجه شدم و پس از مطلع شدن واقعا ناراحت شدم. اين ميتواند يك بدشانسي براي من باشد چون ميتوانستم در راه صعود پرسپوليس تاثيرگذار باشم اما مطمئن هستم بازيكناني هستند كه ميتوانند جاي من را پر كنند و نشان دهند كه تمام بازيكنان در يك حد و اندازه هستند.
وي افزود: سعي ميكنم براي ديدن بازي به ورزشگاه آزادي بروم. با وجود اينكه ميدانم ديدن بازي از روي سكوها براي من سخت و عذابآور است اما دوست دارم حالا كه در زمين نيستم در كنار هواداران در برد پرسپوليس تاثيرگذار باشم.
زارع اظهار داشت: براي بازي مقابل بنيادكار به حمايت 100 هزار نفري هواداران نياز داريم. بنيادكار تيمي بسيار خوب است اما معتقدم اگر حمايت شويم اين تيم را راحت در تهران ميبريم.
ديدرا پرسپوليس و بنيادكار ساعت 17 چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
نقل قول:
كلا همه چي رو به فناست !
جالبه هميشه پول به حرف توي باشگاه نيست بعدش هدايتي ميگه من كلا پول همه رو ميدم
آخه يعني اين باشگاه توي اين سطح 23 تومن نداشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
خجالت داره وا...
كلا كه مازيار نيست و كريم نيست و توره نيست و ...
توي تركيب باز هم بايد چشمون به عبدي و نوروزي و عسگر و چند نفر ديگه روشن بشه
این چرا این شکلیه ؟! : دی
من که زیاد امیدوار نیستم با عسگر و نوروزی و عبدی و ....بشه جلو بنیودکور!دووم آورد...
کریمی هست؟
منم دو دل شدم برم استادیوم....
دوباره تحمل دیدن بهادر عبدی رو ندارم..!
بهادر خیلی با غیرت بازی میکنه که
با غيرت بازي كردن نميتونه به تاكتيك تيم كمك كنهنقل قول:
بهادر خیلی با غیرت بازی میکنه که
..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : مجتبي شيري مدافع شيرازي پرسپوليس در آستانه بازي با بنيادكار ميگويد: «متاسفانه در اين چند روز تيم ما وارد حاشيه شده و اميدوارم اين موضوع در نهايت منجر به شكست ما در اين مسابقه نشود.»
شيري در گفتوگویی، درادامه حرفهايش در مورد استعفاي حسين هدايتي ميگويد: «نظري در مورد رفتن هدايتي ندارم و اين تصميمي بود كه خودش گرفت. البته او از لحاظ مادي و معنوي كمك زيادي به باشگاه كرد.» شيري در پاسخ به اين سئوال كه قبول داري بين بازيكنان پرسپوليس دودستگي ايجاد شده ميگويد: «من به اين مسائل كه با فوتبال حرفهاي سازگار نيست كاري ندارم و خوشبختانه خودم هم طرفدار شخص خاص يا باند فلان مسئول نبودم.»
شيري در مورد وضعيتش براي سال آينده تاكيد ميكند: «قراردادم به پايان رسيده و دوست دارم در پرسپوليس بمانم ولي هنوز هيچ چيز مشخص نيست و بايد منتظر روزهاي آينده باشيم و ببينيم تكليف باشگاه چه خواهد شد.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : کاپیتان تیم فوتبال بنیاد کار ازبکستان گفت: پرسپولیس قوی ترین تیم ایران در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا است و قطعا این تیم شایسته کسب عنوان قهرمانی است.
حیدر عزیزوف در جمع خبرنگاران عنوان کرد: بنیاد کار برای قهرمانی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا خود را آماده کرده است ولی متاسفانه دراین مرحله به یکی از تیم هایی برخورد کردیم که خود داعیه قهرمانی دارد و این موضوع باعث می شود تا یک بازی بسیار حساس و نفس گیر را شاهد باشیم.
وی ادامه داد: پرسپولیس قطعا تیمی قدرتمند است و همچون بنیاد کار ستارگان زیادی دارد. علی کریمی یکی زا ستارگان شناخته شده پرسپولیس است که ما روی وی شناخت خوبی داریم.
عزیزوف خاطرنشان کرد: حضور 100 هزار تماشاگر ایرانی حتما کار ما را سخت می کند و این همان موضوعی است که پرسپولیس نهایت استفاده را از آن خواهد برد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : حسن بيادي در گفت و گویی، درباره شايعه بازگشت علي پروين به باشگاه پرسپوليس، اظهار داشت: زماني كه در اين باشگاه بوديم، اين شرايط فراهم نبود كه از وجود ايشان استفاده كنيم.
وي توضيح داد: آن موقع فضاي انتخاباتي وجود نداشت؛ اما ظاهرا با ايجاد اين شرايط، زمينه براي حضور پروين مهيا شده است.
بيادي تصريح كرد: به هر حال، پروين هويت فوتبال ماست. او مشهور نيست؛ بلكه محبوب است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس: علی پروین سرمربی سابق تیم فوتبال پرسپولیس تهران فردا برای تماشای دیدار این تیم مقابل بنیاد کار به استادیوم آزادی خواهد رفت.
علی پروین کاپیتان و سرمربی سابق پرسپولیس با دعوت باشگاه پرسپولیس فردا برای تماشای دیدار حساس پرسپولیس مقابل بنیاد کار در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به ورزشگاه آزادی تهران خواهد رفت. همچنین افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که فصل گذشته پرسپولیس را به مقام قهرمانی لیگ برتر فوتبال ایران رساند نیز میهمان ویژه این دیدار خواهد بود. گفتنی است علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس نیز فردا به استادیوم آزادی خواهد رفت و بین دو نیمه نیز به همراه انصاری فرد به رختکن پرسپولیس خواهد رفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : نشست مطبوعاتي پيش از بازي تيمهاي پرسپوليس و بنيادكار ازبكستان از مرحله يك هشتم نهايي مسابقات ليگ قهرمانان آسيا امروز در هتل اوين برگزار شد.
نلو وينگادا در اين نشست تصريح كرد: اين درست است كه پرسپوليس در بازي فردا ميزبان است، اما به نظر من صحيح اين بود كه مثل اروپا بازيهاي اين مرحله هم به صورت رفت و برگشت برگزار مي شد. در اين مرحله تمام تيمهاي قدرتمند حاضر هستند كه در گروهشان اول يا دوم شدهاند.
وينگادا با اشاره به اينكه بازي آخر بنيادكار در ليگ ازبكستان لغو شد، افزود: متاسفانه نتوانستيم بازي اين تيم را تماشا كنيم تا به شناخت دقيقي از اين تيم دست پيدا كنيم.
سرمربي پرسپوليس خاطرنشان كرد: در بازي فردا از تمام داشتههايمان استفاده ميكنيم تا به هدفمان برسيم.
به بنيادكار احترام ميگذارم اما اميدوارم در روز خوبمان فردا اين تيم را شكست دهيم. در مرحله قبل بنيادكار، سپاهان را در اصفهان شكست داد كه اين كار راحتي نيست اما من اميدوارم فردا در يك بازي جوانمردانه و فوقالعاده شكست دهيم.
وينگادا در پاسخ به اين سئوال كه بنيادكار در بازي هاي هفتم خود هميشه با شانس روبرو بوده است، پاسخ داد: آمار و ارقام مهم است اما باعث پيروزي نميشود. كيفيت بازيكنان نتيجه را رقم ميزند. تمام تمركزم روي بازي فردا است و ميخواهيم با شكست اين تيم به مرحله بعد صعود كنيم.
وي ادامه داد: يك تيم از 11 بازيكن تشكيل شده و برخي بازيكناني كه ميتوانند گره بازي را باز كنند و تأثيرگذار هستند اما ستاره اين تيم خود تيم بنيادكار است و ما به تيم بنيادكار فكر ميكنيم نه بازيكنان اين تيم.
وينگادا در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس درباره دلايل غيبت كريم باقري و ابراهيم توره در بازي فردا عنوان كرد: در مورد بازيكناني كه غايب هستند صحبت نميكنم و فقط در مورد بازيكناني كه همراه ما هستند صحبت خواهم كرد.
وي در پاسخ به سئوال ديگر خبرنگار فارس، مبني بر احتمال شكايت اين مربي به فيفا به دليل عدم دريافت پولش از باشگاه پرسپوليس گفت: اگر مشكلي باشد در خود باشگاه حل ميشود. اينجا جايش نيست كه در موردش صحبت كنيم. من به انجام وظيفهام فكر ميكنم و به عنوان يك مربي حرفهاي به وظيفهام عمل خواهم كرد. تمركز ما فقط بر روي بازي است و براي موفقيت به ميدان ميرويم.
اين مربي پرتغالي در پاسخ به اين سئوال كه مديرعامل پرسپوليس گفته بود تا قبل از هفتم خرداد تكليف سرمربي پرسپوليس را روشن خواهد كرد، اظهار داشت: من كاملا مستقل عمل ميكنم و به كسي وابسته نيستم. به همين دليل آينده كاري ام به خودم بستگي دارد. از نظر حرفهاي فقط به برد بازي فردا فكر ميكنم و به اتفاقات بعدي پس از اين ديدار فكر خواهم كرد.
وينگادا در مورد اينكه به همه احتمالات بازي فردا فكر كرده است، ادامه داد: كشيده شدن بازي به ضربات پنالتي فقط يك احتمال است. ما در جلسات تمريني روي پنالتيها هم كار كردهايم. در حرفه مربيگري 2 بازي بزرگ را در پنالتي برده و يك بازي را باختهام.
وينگادا، در پاسخ به اين سئوال كه به نظر ميرسد از انگيزه بالايي برخوردار نيستيد؛ عنوان كرد: اين توانايي بالايي شما است كه ذهن من را ميخوانيد اما اگر انگيزه نداشتم در حال حاضر اينجا نبوده و فردا نيز روي نيمكت نمينشستم.
وي در مورد شباهت تمرينات پرسپوليس براي اين ديدار و ديدار با الشباب عربستان گفت: يكسري از تمرينات پايهاي است كه براي هر بازي آنها را تكرار ميكنيم. اين درست است كه سبك بازي الشباب با بنيادكار تفاوت دارد اما در برخي از صحنهها شايد بخواهيم كارهايي در بازي انجام دهيم كه در تمرينات انجام داده بوديم. براي بازي فردا با 2 تا 3 تغيير به ميدان ميرويم.
وينگادا در مورد اينكه آيا اگر از ازبكستان پيشنهاد كار داشته باشند قبول ميكند يا خير، افزود: در زندگي حرفهاي يك بازيكن يا مربي شايد مجبور شود در كشورهاي زيادي فعاليت كند. من تا به حال در مصر، عربستان، پرتغال، مراكش و ايران كار كردهام و فعلا به بازي فردا و تيم پرسپوليس فكر ميكنم و در حال حاضر طرفدار پرسپوليس هستم.
اين مربي در پاسخ به اين سئوال كه با توجه به كنار كشيدن الشارجه از گروهتان توانستيد اول شويد؛ گفت: من اين حرف را اصلا قبول ندارم. ما 2 بازي با الشباب برگزار كرديم و 4 امتياز از اين تيم گرفتيم. الشارجه 4 بازياش را باخته بود و نميتوانست تعيين كننده شرايط گروه باشد. اين كيفيت بازي تيم پرسپوليس بود كه اين تيم را به عنوان تيم اول مشخص كرد.
وينگادا، افزود: از طرف تمام بازيكنان و باشگاه پرسپوليس از هواداران ميخواهم براي بازي فردا اين تيم را تنها نگذاشته و ورزشگاه آزادي را به رنگ قرمز در بياورند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : سپهر حيدري در نشست مطبوعاتي امروز تيمهاي پرسپوليس و بنيادكار، اظهار داشت: بنيادكار قطعا با شايستگي به اين مرحله رسيده است. براي بازي فردا كار سختي را پيشرو داريم زيرا اين تيم از لحاظ تاكتيكي و فيزيكي تيم خوبي است و از بازيكنان خلاقي برخوردار است. اميدوارم فردا 100 هزار تماشاگر ورزشگاه را پركرده و بتوانيم با حمايت تماشاگران اين بازي را با پيروزي به پشت سر بگذاريم.
وي در پاسخ به اين سئوال كه با توجه به حذف پرسپوليس از جام حذفي و پنجم شدن اين تيم در ليگ برتر آيا از لحاظ روحي و رواني كار پرسپوليس را در ديدار فردا مشكل نميكند، گفت: بازيكنان ما در اين باشگاه كاملاً حرفهاي و باتجربه هستند. ما بايد ناكامي در 2 جام را فراموش كنيم.
وي، افزود: هواداران را بسيار اذيت كرديم و بايد در اين جام، آن دو جام قبلي را جبران كرده و به قولي كه به هواداران دادهايم عمل كنيم.
مدافع پرسپوليس درباره مهار ريوالدو خاطرنشان كرد: اين بازيكن بسيار قابل احترام است و من بازياش را بسيار دوست داشتم، اما اين احترام را در بيرون از زمين گذاشته و در داخل زمين سعي ميكنيم تا هر كس كه وظيفه مهار او را برعهده دارد بهترين عملكرد را داشته باشد. ما يك تيم هستيم و به تيم بينادكار فكر ميكنيم و به شخص كاري نداريم. شايد بنيادكار بازيكنان بهتري هم داشته باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : آمت ممت در نشست مطبوعاتي ظهر امروز، اظهار داشت: بازي سختي را پيش رو داريم. فقط يك تيم از ايران در مرحله حذفي قهرمانان حاضر است و اين كار را براي نماينده ايران سخت ميكند. اين ديدار ميتواند بازي جالبي براي تماشاگران باشد و ما از نظر رواني و جسماني آماده هستيم مقابل پرسپوليس به ميدان برويم.
وي ادامه داد: پرسپوليس تيم معروفي است و اطلاعات خوبي از اين تيم دارم كه به عنوان تيم اول به مرحله بعد صعود كرد. پرسپوليس بازيكنان خوبي مثل علي كريمي دارد و از تعادل خوبي بين بازيكنان برخوردار است.
ممت در پاسخ به سئوال خبرنگاران درباره نقش ريوالدو گفت: ريوالدو بازيكن معروفي است و انتخابش دقت عمل مسئولان بنيادكار را نشان ميدهد.
بازيكناني كه در اين فصل جذب باشگاه شدهاند با توجه به نياز بنيادكار انتخاب شدهاند. ما امسال كارمان نسبت به سال پيش سختتر است.
وي درباره غيبت بازيكنان كليدي اين تيم تصريح كرد: از اين نظر مشكلي نداريم. بازيكنان خوب ديگري داريم و فقط به هدف اصليمان فكر ميكنيم كه اين بازي را برده و به مرحله بعد صعود كنيم.
سرمربي بنيادكار خاطرنشان كرد: در گذشته با سايپا در ورزشگاه آزادي بازي كرديم. براي بازي فردا بازيكنان ملي پوش و خارجي داريم كه با اين جو آشنا هستند و مشكلي ندارند. به نظر من اگر ورزشگاه پر شود يك بازي بهتر را شاهد خواهيم بود. هواداران پرسپوليس ميتوانند يار دوازدهم اين تيم باشند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه كاسيموف، سرمربي حال حاضر ازبكستان در تيم شما دخالت دارد يا خير؛ اظهار داشت: اين مربي فقط با تيم ملي ازبكستان كار ميكند و خط مشي اصلي تيم را كادر فني بنيادكار مشخص ميكند.
ديدار پرسپوليس و بنيادكار ساعت 17 فردا برگزار مي شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس: باشگاه پرسپولیس تهران شایعه درگیری و ترک اردو توسط نیکبخت واحدی را تکذیب کرد. روز گذشته خبرهایی مبنی بر درگیری نیکبخت واحدی با انصاری فرد و ترک محل اردوی این تیم شنیده می شد اما این خبر رسما توسط باشگاه پرسپولیس تکذیب شد. مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کرده اند که نیکبخت واحدی شب گذشته در محل اردوی پرسپولیس در هتل استقلال حضور داشت و حتی در مراسم ضیافت شام باشگاه که کاملا خصوصی بین بازیکنان، کادرفنی و اعضای هیات مدیره برگزار شد نیز شرکت کرده بود. پیش از این رسانه های ورزشی اخبار کاملی از درگیری نیکبخت واحدی و مدیرعامل باشگاه منعکس کرده بودند. در این اخبار دلیل درگیری لفظی این بازیکن و انصاری فرد ، تعویق پرداخت حقوق این بازیکن اعلام شده بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس: رئيس سازمان تربيتبدني شب گذشته با حضور در اردوي پرسپوليس با بازيكنان و كادر فني اين تيم ديدار كرد.
محمد عليآبادي در آستانه بازي با بنيادكار در ديدار با اعضاي كادر فني و بازيكنان از آنها خواست تمام تلاش خود را براي موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا به كار بگيرند.
پرسپوليس از ساعت 17 فردا در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا ميزبان بنيادكار ازبكستان است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس: سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: قهرماني را در خانه منچستر ميبينم. مصطفي دنيزلي عنوان كرد: بارسا و منچستر كه به بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا راه يافتند، برترينهاي حال حاضر باشگاهي اروپا هستند.
وي ادامه داد: هر يك از اين دو تيم ويژگيهاي منحصر به فردي دارند. به عنوان مثال خاصيت ضربهزني منچستر يونايتد بسيار بالا است. اين تيم در همه اوقات بازي مي تواند خطرناك ظاهر شود. در حالي كه قابليت بازي گروهي بارسلونا با سرعت بالاياش، خيرهكننده است. دنيزلي كه اينك مربيگري تيم بشيكتاش اسپور تركيه را بر عهده دارد، افزود: شرايط بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا البته متفاوت با ساير بازيهاي است. دراين بازي خاص، منچستريها قابليت بيشتري دارند. آنها به ابزار تعيين كننده ايي مثل تجربه مجهز هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس: تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان بعدازظهر امروز در زمين راه آهن تمرين كرد. بنيادكار ازبكستان پس از اينكه ظهر امروز وارد ايران شد بعدازظهر تمريني يك ساعته در زمين راه آهن واقع در اكباتان برگزار كرد. در اين تمرين كه سرمربي بنيادكار ازبكستان تاكيد زيادي داشت تا هيچ هوادار و خبرنگاري در ورزشگاه حضور نداشته باشد مردم از ريوالدو در مقابل درب ورزشگاه راه آهن استقبال و او را تشويق كردند.
تمرين تيم فوتبال بنيادكار ساعت 18 در ورزشگاه راه آهن آغاز شد و ساعت 19 و 15 به پايان رسيد. بنيادكار روز چهارشنبه در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي رو در روي پرسپوليس قرار مي گيرد.