سلام
میشه یه عزیزی یه سیوی رو برام بذاره که 3 تا شهر توش باز باشه؟
ممنون میشم
Printable View
سلام
میشه یه عزیزی یه سیوی رو برام بذاره که 3 تا شهر توش باز باشه؟
ممنون میشم
نقل قول:اگر از TRAINER استفاده كرده باشيد بايد بگم كه نميتونيد ردش كنيد اگر هم نه بايد همين كارايي كه دوستمون گفت انجام بدين،از TRAINERاستفاده كرديد؟::20:نقل قول:
راستي از بچه ها كسي جاهاي مخفي بازي و كارهاي مخفي بازي رو بلده مثلا يادمه زماني كه ميرفتي توي CLUB يه كاري ميكرديم ميرفت توي يه دنياي ديگه يا چيزايي توي همين مايه ها كسي چيزي يادش هست؟
سلام شما تو این قسمت میگفتید بهتر بودنقل قول:
ولی حالا من همینجا میزارم.اینم سیوکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=95296
کد:http://ashafaei.persiangig.com/document/psy100percentgtasa.zip
من چند تا سوال دارم:
1- قبلنا وقتی ماشین های جدید نصب می کردم مشکلی پیش نمی یومد ولی الان وقتی یه ماشین جدید می زنم بازی تند تند گیر می کنه مشکل از چیه؟ دایرت ایکس هم دارم
2-من یه بار بازی رو تموم کردم که آخرین ماموریتم کشتن اون پلیس سفید پوست بود ولی هیچی بعدش نیومد ولی دوستم نمی دونم راست می گه یا نه می گه بعده اینکه تموم می کنی همه جا سبز می شه بالاسا کشته می شن و.... می خوام بدونم راست می گه یا نه؟ بعده اینکه بازی رو تموم می کنیم چی می شه؟
این کجاست؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18:نقل قول:
1- نه همچین چیزی نمی شه خودتون باید بالاس ها رو نابود کنید
2- یادمه با جت پک باید یه کارایی می کردیم ولی زیاد به درد نمی خوره منظور دوستمون از یه دنیای دیگه این نبود که شهر جدیدی باز می شه :d می ره یه جا سیاهو سفید نه دیواری نه چیزی !
-------------------------
1 جواب سؤال 2 پست اوّل humankhan بود .
2- جواب پست 2 ایشون سؤال 1 رو نمی دونم
مؤفّق باشید
داداش ممنون ولی کاش می گفتی بعده اینکه من مرحله ها رو تموم کردم چرا هیچی نیومد یعنی مثل gta vc هست که بعده تموم کردن هیچی نمی شه؟؟؟نقل قول:
نه دیگه وقتی بازیو تموم می کنی دمو نشون می ده بعد هم تیتراژ آخر بازی رو می ذاره به صورتی که تابلو هست که بازی تموم شده !نقل قول:
در ضمن تا جایی که یادمه اون پلیسه سیاه پوست بود نه ؟:d
مطمئنّی بازیو تموم کردی ؟ تو مرحله آخر بیگ اسموک رو می کشی و بعد اون پلیسه رو ؛ این کارو کردی ؟
بعد اينكه BIG SMOKE رو بكشي بازم چنتا مرحله فرعي هست كه ميتوني اونا رد كني:46:نقل قول:
اونا رو که قبل از کشتن اونم میتونی رد کنینقل قول:
بعد اينكه BIG SMOKE رو بكشي بازم چنتا مرحله فرعي هست كه ميتوني اونا رد كني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان چند تا سوال.اول اینکه قبل از gta iv همین gta san andreas هست؟دوم چرا یه دفعه gta iv گرافیکش نسبت به نسخه قبل اینقدر رفت بالا که تقریبا یه ابر رایانه میخواد؟و سوم چون gta san andreas توی بازار نیست لینک سالم دارین برای دانلود.من به فایل فشرده گرفتم از این 64 کیلو بایتی 8 ساعت موندم اما کار نکرد.ممنون میشم یه لینک بدین واسه دانلود که امتحان شده باشه و سالم.