سلام رفقا
من دیشب تمدید کردم و سرعت شبانه تغییری نکرد :n06:
سرویس 128 سرعت شبانه 600 650 (خط روی 6 مگابیت بسته شده )
Printable View
سلام رفقا
من دیشب تمدید کردم و سرعت شبانه تغییری نکرد :n06:
سرویس 128 سرعت شبانه 600 650 (خط روی 6 مگابیت بسته شده )
سلام
بنده سرویس 2 مگ 6 ماهه مخصوص جشنواره رو گرفتم و قرار بر این بود که از ساعت 2 تا 7 صبح دانلود رایگان داشته باشم. (چیزی که موقع فروش سرویس به بنده گفته شد)
متاسفانه با وجود این که فقط در ساعات رایگان 2 تا 7 صبح دانلود داشته ام، شرکت پارس آنلاین 9 گیگ از ترافیک 30 گیگی سرویس بنده رو کم کرده.
تلفن ها رو هم جواب نمیدن و توی سایتشون و بخش گفتگوی آنلاین هم میرم و اونجا هم پاسخگو نیستن
خلاصه این که شدیدا دزد هستن و حجم دزدی کردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه.منم به پشتیبانی زنگ زدم گفتن باید سرویس گیم بخری تا پینگ بیاد پایین .منم گفتم کجاست گفن تو پنل .منم دیگه یه زره عصبی شدم گفتم مچل کردید مگه مارو گفتم تو پنل هیچی نیست بعد خودش پنل من چک کرد گفت سرویس گیم رو پنل هایی میاد که خط کیفیت داشته باشه .داشت رفع مسولیت میکرد یا واقعا راست میگفتو نمیدونم .
دوستان واسه دانلود شبانه باید مودمو خاموش کنم یا نه .؟!؟!!؟
مودم و خاموش روشن یا نت رو قطع و وصل کن بعد 5 دقیقه سایت آپدیت میشه و حجم برمیگرده.نقل قول:
بدترين شركتي كه تا حالا تجربه كردم
پارس انلاين
پشتيباني كه تعطيله !
حجم خوري به شديد ترين وجه ممكن
روزي ١٠٠ بار پيغام اختلال مياد تو ناتيفيكيشن گوشي
بلافاصله بعد از اتمام ترافيك جاري درخواست تخليه ميدهم
بحث سرویس گیم هست که این پستارو بخونی متوجه میشی:نقل قول:
با چی دسترسی نرم افزارها رو میشه ب نت قط کرد ؟
امرو 200 مگ انویدیا اپدیت شد
به محض خواندن پست شما، مودم رو 20 دقیقه خاموش کردم و 10 دقیقه هم برای آپدیت سایت صبر کردم و متاسفانه هنوز هم همون نوشته های قبلی اومده.نقل قول:
این بلا سر من هم اومدنقل قول:
بعد فهمیدم سرویسی که برام فعال کرده بود نماینده رایگان نداشت درحالی که درخواست رایگان رو داده بودم.
سرویس شما هم با PC شروع میشه که رایگانا PE هست.
با فایروالنقل قول:
میتونید هم برنامه bwmeter نصب کنید تا هم حجم مصرفی رو نشون بده هم اینکه برنامه ها رو ببنده چون خود برنامه bwmeter فایروال هم داره