دوستان ایستر 10 تومن گرون شد به سلامتی. نظرتون در مورد سما چیه؟ الان 90 تومنه فروشگاه pcshop24.ir داره میفروشه پرداخت در محل
Printable View
دوستان ایستر 10 تومن گرون شد به سلامتی. نظرتون در مورد سما چیه؟ الان 90 تومنه فروشگاه pcshop24.ir داره میفروشه پرداخت در محل
با دلار 2600 تومنی کاملا طبیعی هست امروز من ایکس ویزن قیمت گرفتم 100 تومن شده اونم مدل 80 تومنیش :18::24:
آنتن برقی باعث ضعیف شدن تیونر دستگاه دیجیتال میشه؟
اگه اینطوره که خاموشش کنم بازم باعث ضعیف شدنش میشه؟
اگه هدف از خرید گیرنده دیجیتال صرفا دریافت کانالهای تلویزیونی باشه قطعا گیرنده ایستر T15 در این رده قیمت بهترینه، ولی اگه مدیا پلیر هم برات مهم باشه ایستر بعلت ناتوانی در کدگشایی از صدای AC3 ، بسیاری از فیلمهای باکیفیت را بدون صدا پخش میکنه. ایستر اگه زودتر مدل جدیدی بیرون میداد که این نقیصه هم نداشت خیلی خوب میشدنقل قول:
نه منظور من اینه که تیونرت کیفیت خودش رو از دست میده و دیگه گیرندگی لازم رو نداره شما اون بوستر رو حذف کن و مستقیم به دستگاه وصل کن و قدرت آنتن رو روشن کن مشکلت حل میشهنقل قول:
دقیقا تنها ایرادی که میشه بهش گرفت همین هست اگر این مشکل رو هم حل کنن ارزش خریدش بالای 200 هزار هست و خردیش منطقی البته همین الان هم از نظر مدیا پلیربودن هم نسبت به بقیه مدل های تو بازار خیلی خوب هستنقل قول:
اگه هدف از خرید گیرنده دیجیتال صرفا دریافت کانالهای تلویزیونی باشه قطعا گیرنده ایستر T15 در این رده قیمت بهترینه، ولی اگه مدیا پلیر هم برات مهم باشه ایستر بعلت ناتوانی در کدگشایی از صدای AC3 ، بسیاری از فیلمهای باکیفیت را بدون صدا پخش میکنه. ایستر اگه زودتر مدل جدیدی بیرون میداد که این نقیصه هم نداشت خیلی خوب میشد
از این آنتن های معمولی بشقابی که قیمتش 2 تومان هست دارم استفاده می کنم ، سیم و تمام اتصالات رو دوباره دقیق چک کردم حتی سر سیم ها رو گفتم شاید شیلد نویز گیر با مغزی سیم اتصالی داره . ولی همه چی درست بود. یه بار ریست فکتوریش می کنم شاید درست شه.نقل قول:
سلام
هرکی هر سوالی درباره گیرنده ایــــستر داده بره توی سایت شرکت واردکننده این محصول و از خود واردکننده محصول بپرسه . البته انجـــمن هستش اونجا . سوال ها رو هم خیلی خوب جواب می ده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب irandvb-t گیرنده سما چطوره بخریم
والا من امروز صبح هم مدل 353 رو توی بازار قیمت کردم هنوز همون 89 تومن بود . این مدل بالاترین مدل و جدیدترین مدل xvision هست . 100 تومن زیاد بهت قیمت دادن .نقل قول:
من مشکلی فعلا ندارم این سوالم برای بالا بردن اطلاعات خودم پرسیدمنقل قول:
ممنون