داداش میدونی داری چی میگی؟ امکان نداره این حرفهات...... یه روز یادمه اومدی گفتی قراره به همهه سرویس واقعیشونو بدن.... والا کسی بدش نمیاد.... خیلیها مسافرت هستن..... امیدوارم رفیقت خواب ندیده باشه ... که همش خیاله.نقل قول:
Printable View
داداش میدونی داری چی میگی؟ امکان نداره این حرفهات...... یه روز یادمه اومدی گفتی قراره به همهه سرویس واقعیشونو بدن.... والا کسی بدش نمیاد.... خیلیها مسافرت هستن..... امیدوارم رفیقت خواب ندیده باشه ... که همش خیاله.نقل قول:
قبول نيست اين .نقل قول:
اين كه دانلود در حال توقف هست همه كانكشن هم DC شدن.
يه وقت فكر نكني من كم آوردم اينو ميگم اولا كه من خوشحال ميشم دوستان حال كنن سوما من خودم سرعت هميشه طرف 200 هست:10::31:
حالا تست بگير بدون توقف ميتوني دستت رو بذاري روي پرينت اسكرين ولي بايد همه كانكشن ها وصل باشه و آغاز دانلود نباشه:8:
اونوقت شايد قبول كردم ازت:31:
:31::31:نقل قول:
قصد رکورد شکستن نداشتم. زدم رو دانلود . بعد استاپ زدم. یه دفعه دیدم رو 137 ایستاد. واسه همین گفتم عکس بگیرم. حیفه :31::31:
البته اون موقع معمولی رو 100 بود .
حالا چشم. سعی میکنم در حال دانلود هم رکورد بشکونم و عکس بگیرم. . :31::31::31:
نخیر ربطی ندارهنقل قول:
من 1 هفته دانلود نداشتم بهد اومدم دانلود کنم سرعت 30 هم نبود
شب به شب متفاوته و هر منطقه هم نسبت به منطقه دیگه متفاوت
من پست میزنم اما 3ساعت بعد میاد رو سایت!!!
دوستان کسی از این هدیه که میگن اگه تا آخر اسفند 3ماهه تمدید کنید 1ماه رایگان میگیرید استفاده کرده؟ یا این سرویس برای کاربرای جدید هست؟
بچه ها صحبتی که یکی از دوستان کرد مبنی بر ترافیک مجانی تو عید صحت داره :
این ایمیلی هست که از طرف شرکت برای من اومده :
با سلام
شرکت پارس آنلاین به مناسبت عید نوروز به تمامی مشترکین خود تا پایان تعطیلات
سال نو ترافیک اینترنت نامحدود هدیه می کند
فقط حیف که کل عید ما مسافرتیم!!:41:
مثل اینکه خیلی جدی گرفتی؟ :18:نقل قول:
-----------------------------------------------
دوستان یه خبر خوب:
یکی از دوستام مدیر کل پارس آنلاینه :31: قراره به همه کاربرایی که تو ایام عید (13 روز ) پسری خوبی باشن به هر کدوم ، یکی یک بار بگن آفرین چه پسر خوبی :16:
ای بابا مسخره نکنین دیگه!!!!:19:
حالا واقعا خبری هس یا نه؟
ما کلی شیکممون رو صابون زدیم...اگه خبری هست بگید ....
یه لیست دانلود 30 گیگ دارم که باید دانلود بشه...
:31:
چطور واسه من چیزی نیومده؟نقل قول: