اصولا مشترکین مبین نت وسعتش بیشتره چون پوشش بیشتری داره تا ایرانسلنقل قول:
شما با توجه به نیازت و منطقت انتخاب کن ایرانسل یا مبین نت.
ایرانسل یک مگ من دارم البته با مجوز شرکتم گرفتم سرعت 120 الی 180 کیلو تا 50 کیلو هم میاد ولی به ندرت بسیار کم.
Printable View
اصولا مشترکین مبین نت وسعتش بیشتره چون پوشش بیشتری داره تا ایرانسلنقل قول:
شما با توجه به نیازت و منطقت انتخاب کن ایرانسل یا مبین نت.
ایرانسل یک مگ من دارم البته با مجوز شرکتم گرفتم سرعت 120 الی 180 کیلو تا 50 کیلو هم میاد ولی به ندرت بسیار کم.
نقل قول:
سلام
منظورتون از dns چیه دچطور میشه عوضش کرد؟؟
فعلا دست نزنید تا ببینم مشکل پابرجاست یا نه اگه وقت کردم اموزش تصویری میزارمنقل قول:
لطفا فعلا. دست به تنظیمات روتر وایمکستون نزنید به هم بریزه و نفرینمون کنید :20:
دوست من من خیابان آزادی/شادمان هستم . فکر مبین رو حداقل در این محدوده از سر بیرون کن. حال بهم زن ترین سرویسی که من تا حالا دیدم همینه. دوست دیگری هم در محدوده بلوار گلاب دارم که اون هم با من هم نظره. مبین در طول یک ماه حتی یک روز هم کامل خوب نیست. همین امشب به مدت 45 دقیقه از ساعت 12 سرویس وصل بود ولی هیچ کاری نمیکرد.نقل قول:
ممنونم. نظر خودمم همين بود چون از بچه هاي پرورش داده ها شنيدم كه براي مخابارت هست و افتضاح. الان مدتي هست اينترنت مخابارت كه دارم همش قطع ميشه اذيت ميكنه سرعت كم ميشه و وي پي ان رو هم مداوم قطع ميكنه نميزاره وصل باشه. ديگه ميخوام برم همون ايرانسل بگيرم. ممنوننقل قول:
حداقل حسن ایرانسل اینه که شرکت پیشروییه و پیشرفت خدماتش یکم حس میشه. من در این چندماه که مبین دارم کوچکترین حس بهبود و پیشرفتی در خدمات شرکت حس نکردم. از این مضحک ترم میشه که حتی این شرکت یک به سر و وضع سایت خودش نمیرسه و یک وبلاگ افتضاح رایگان در بلاگ فا برای خودش ساخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
بچه ها من حجمم تموم شده , چجوی باید حجم اضافه بخرم , باید برم شرکت یا آنلاین میشه شارژ خرید .
از شرکتی که سهامش مال همراه اول و چند تا نهاد یا ارگان دولتی دیگه هست انتظار زیادی هم نمیشه داشت. ساختار دولتی مانع پیشرفت مبین نت و خیلی شرکت های دیگه است.نقل قول:
میخوای سریعتر بشه بر حسب ترجبه شخصیمنقل قول:
برو حضوری انجام بده
کسایی که Vpn مشکل داره