شما صدای 6 کاناله رو از سینما دریافت می کنید بنابراین مهم نیست خروجی سینما به تلویزیون چیه.بلکه ورودی های صدای به سینما مهمه که اگر hdmi یا optical یا coaxial باشه مشکل حله.
Printable View
شما صدای 6 کاناله رو از سینما دریافت می کنید بنابراین مهم نیست خروجی سینما به تلویزیون چیه.بلکه ورودی های صدای به سینما مهمه که اگر hdmi یا optical یا coaxial باشه مشکل حله.
خیلی ممنون بابت پاسخ سریعتون .نقل قول:
فقط یه سوال دیگه :
بعضی از سینما های خانگی نوشته اند که هم ورودی و هم خروجی hdmi دارند ولی این مدل هایی که من مدنظر دارم فقط خروجی hdmi دارند .
بااین شرایط فکر میکنید مشکلی پیش نیاد و اینکه مطالبی که در مورد اتصال ایکس باکس و گرفتن صدای 6 کاناله گفتم اینجا هم صدق میکنه ( با داشتن فقط خروجی ) ؟
با تشکر
مثل آدم بگه خو کواکسیال!:دینقل قول:
ازینا رو که متری 500 سرکوچه ما می فروشن تازه 250 تومنیش هم هست!:دی بعد این سه متریش رو می گفت 25!:دی
حالا رایان جان اگه این واقعا یه تغییری ایجاد میکنه و کابل موندیی هست بگیرمش. نظر خودت چیه؟ بعد کابل اپتیکش چطوره؟ هم از لحاظ کیفی و هم قیمی!:دی
ولی خیلی این آقای محمد پور دستش سفته 800 تومن جنس داره یهو می فروشه یه مقدار هم نمیاد پایین! رفیقم مغازه داره یه سیستم یه تومنی می بنده 60-70 تومن تخفیف به یارو میده کلی حال می کنه ولی این 10 تومنم بزور تخفیف میده. راستی قیمت جهانی این مدل چند هست؟
خواهش می کنم.نقل قول:
خب این جزو option های یک سینماست که چه ورودی خروجی هایی داره.
من از خروجی های xbox اطلاعاتی ندارم.ولی خب شما با توجه به خروجی های xbox سینماتون رو انتخاب کنید.اگر xbox به غیر از HDMI خروجیه optical و یا coaxial نداره پس حتما سینمایی انتخاب کنید که ورودی HDMI داشته باشه.
.
.
.
.
شما همه خروجی های xbox چه صدا و چه تصویر رو نام ببرید و سقف بودجه خرید سینمارو هم بفرمایید تا من خدمتتون عرض کنم چه سینمایی بهتره تهیه کنید.
کابل کواکسیالی که برای ساب هست با اونی که شما تو مغازه سر کوچتون دیدی متفاوته.فکر کنم حداقل 7 یا 8 تومن باشه یه بالا.نقل قول:
کابلش که کیفیتش خوبه.کابل اپتیکش نمی دونم چه مارکیه.
قیمت جهانی این مدل 500 تومنه.
نقل قول:
ایکس باکس فقط یه نمونه بود که خدمتتون گفتم ، hd player هم هستش.
سوال اصلی اینجاست که مثلا روی یک سینما که فقط یه خروجی HDMI داره آیا میشه از طریق اون خروجی با کابل HDMI اچ دی پلیر و ایکس باکس را به سینما وصل کرد ؟ ( به خاطر اینکه صدای 6 کاناله بگیرم ) و بعد سینما را با av به تلوزیون وصل کنم .
خودم شک دارم که بشه چون نوشته شده HDMI output و میترسم که سینما را بگیرم و بدون استفاده بشه و نشه صدای شش کاناله گرفت .
یعنی منظورم اینه که فعلا اینجوری کار کنم تا بعد ها که یه lcd خوب بگیرم .
بودجم تا 450 هست و راستش الان مدل های فیلیپس 3540 و سامسونگ d455k مدنظرم هست . تو این دو مدل فکر میکنید کدوم بهتره ؟
lol :31:نقل قول:
مارک اپتیکالش هم Dio بود
دوستان در مورد نحوه ی چیدمان باندهای سینمای خانگی اگه اطلاعاتی دارن ،بگن
مثلا :فاصله ی باندهای عقب از فرد بیننده چقدر باید باشه و همچنین در چه ارتفاعی باید قرار داشته باشن
سلام. این سینما خانگی سامسونگ مدل 455 وفتی فیلم با فلش میخوام بذارم میگه ریزولوشن بالا هست و پخش نمیکنه! تنظیم خاصی داره؟ چون از خود تلویزیون راحت پخش میکنه.
سلامنقل قول:
این سایت رو یک نگاه بنداز میتونه کمکت کنه
کد:http://www.dolby.com/consumer/setup/speaker-setup-guide/index.html