با سلامنقل قول:
یعنی از پارسال تا الان از کولر استفاده نکردید؟
اینکه زیاد سرما نداره نشون دهنده اینه که باید ببری گاز کولر بزنی
احتمالا گازی که قبلا بوده از بین رفته
Printable View
با سلامنقل قول:
یعنی از پارسال تا الان از کولر استفاده نکردید؟
اینکه زیاد سرما نداره نشون دهنده اینه که باید ببری گاز کولر بزنی
احتمالا گازی که قبلا بوده از بین رفته
یه سئوال دیگه داشتم من شنیدم هرچی کلاج پایینتر درگیر بشه بهتره من خودمم پایین تر راحت ترم ولی اولا تا یه حدی بیشتر پایین نمیره ثانیا وقتی من سیم کلاج و تنظیم میکنم از تو موتور یه صدایی مثل اینکه تو یه قوطی یه سنگی انداخته باشی میاد !!نبرم پایین به نظر شما
یکی هم اینکه اگه واسه 4الی5دقیه با پراید تو دنده سه رو دور موتور4000تا رانندگی کنی ضرر داره واسه موتور ماشین
آخه من محل کارم حدود3کیلومتری سربالایی معمولی داره رو بادنده 3خیلی راحت بالا میره ولی به محض اینکه میرم دنده 4دور موتور به شدت میاد پایین وگاز هرز میخوره مجبورم این 3کیلومترو بادنده 3برم که گاهادورموتور4000میرسه من حتی دور موتورو تا5000بردم بعد تعویض دنده کردم به 4دیدم بازم دور موتور اومد رو2مجبورم با دنده 3کنار بیام.
حد استاندار تنظیم کلاج وسط رو به پایینه یعنی یه مقدار از وسط پایین ترنقل قول:
اونکه سما میگی بالا میارم صدا میده اون صدای درگیر شدن کلاج با دیسک صفحس اینطوری عمر صفحه میاد پایین و دیسکتون چال میشه
نه هیچ اشکالی نداره فقط بیشتر از این مدت نرو که بوی سوختگی صفحت بلند میشه :دی
سلام .نقل قول:
نمیدونم در پائیز و زمستون کولر رو دو هفته یک بار برای 5 دقیقه روشن کردین یا نه ؟
این کار در چرب و سالم ماندنِ اورینگ لوله ها ( واشر لاستیکی حلقه مانندِ لوله ها ) خیلی کمک میکنه .
به احتمال زیاد مقدار زیادی گاز بر اثر خشک شدن اورینگها و یا کم کیفیت بودنِ اورینگها نشت کرده و در رفته .
کارهائی که باید انجام بشه :
پیدا کردن یک کولر ساز فهمیده و باوجدان
اندازه گرفتن فشار گاز در دو خطِ پرفشار ( گرم ) و کم فشار ( سرد ) .
اگر فشار کمه پس گاز کمه
اگر روغن هم از لوله ها خصوصاً شیلنگی که گاز سرد و از اتاق به کمپرسور برمیگردونه نشت کرده , باید مقداری روغن از نوع همان روغنی که درون کمپرسور هست هم به کمپرسور افزوده بشه .
اگر نشتی روغن داره , باید حتما روغن اضافه بشه ولو نصف استکان و به حرف هیچ کسی هم توجه نکنید
تمام اورینگها باید با اورینگ درجه یک ژاپنی یا امریکائی یا آلمانی یا کره ای اصل تعویض بشه
اگر اورینگها رو عوض نکنید پولتون رو برای گاز زدن دور میریزین چون دوباره گاز درمیره .
اورینگها رو از بلبرینگ فروشیها بخرین نه از مغازه های لوازم یدکی ماشین . کافیه بهشون نمونه نشون بدین یا برید یک لوازم یدکی فروشی چند تا قرض بگیرین یا از یک کولرساز قرض بگیرین برای نمونه یا با کولیس اندازه بگیرین اورسنگهای کولر رو .
اگر بیش از 3 سال هست که درایر را عوض نکردین باید حتماً تعویض بشه وگرنه کمپرسور صدمه میبینه
کار درایر شبیه به فیلتر روغنِ موتور هست .
در تاپیک صرفه جوئی توضیحات زیادی در موردش و اهمیتش درج شده .
اگر ماشینتون اوربفیس تیوب ( فیلتر مدادی) داره و سالهاست که عوض نشده باید حتماً عوض بشه .
رادیاتور کولر ( کندنسور ) و رادیاتور موتور باید با روشی که در تاپیک صرفه جوئی در مخارج خودرو عرض کردم ابتدا از حشرات و خاشاک تمیز و شسته بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از چرخ جلو ماشین سمت راننده صدا میاد
با چرخش چرخ صداش در میاد
قبلا یکم صدا میدا و قطع میشد
از امروز صداش یکسره هست ، از چی میتونه باشه ؟؟؟
( صدا مثله این میمونه که آنتن ماشین ارتفاش کم باشه و بخوره به سقف )
ماشین 405
نقل قول:
نه به اون صورت چون تو فصل سرما بودیم دیگه هوا گرم نبود که بخوام کولر بگیرم درثانی تو زمستون اگه واسه چند دقیه کولر بگیری متوجه نمیشه که سرد میکنه یانه الان که هوا گرم معلوم میشه که زیاد خنک نیست
نقل قول:
آره ماهی یک بار گاها دوماهی یکبار روشن کردم حدودایکی دوقیقه ولی چون دیدم ماشین صفر زیاد اینکارو نمیکردم گفتم لازم نداره .
دوست عزیز ماشین هنوز گارانتی داره فکر میکنید ببرم گارانتی جواب درستی بدن. یا اگه نیاز به گاز مجدد باشه اونا اینکارو بدون هزینه انجام میدن.
منظورتون از فشار کمه چیه .اگه فشار هوایی که از دریچه ها میاد منظورتون که اون مگه به فن ربط نداره.
سلامنقل قول:
معمولا ماشین های صفر گاز کولر کم دارن.:n02:
وقتی کاپوت رو باز کردین ، سمت چپ رادیاتور یک کپسول کوچیک هستش که دو تا لوله فلزی بهش وصل شدن. بالای کپسول اگه دقت کنی یک عدسی شیشه ای کوچیک ( به قطر کمتر از 1 سانت ) میبینی که وقتی کولر روشن باشه میشه جریان گاز کولر که به صورت مایع در اومده رو که از اونجا عبور میکنه با این عدسی دید.
وقتی کولر رو تازه روشن میکنی از داخل اون عدسی جریان کف و مه رو میبینی.ولی بعد از نهایت 30 ثانیه نباید هیچ حبابی داخل داخل جریان عبوری از اونجا دیده بشه.وگرنه گاز کولر کم دارین.
بهترین و دقیق ترین روش چک کردن میزان گاز کولر همین هستش.نیازی هم به گیج فشار نداره.
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه گاز فول باشه و هیچ حبابی تو اون عدسی دیده نشه ولی خنکی کم باشه مشکل از چیز دیگه ای میتونه باشه که باید بررسی بشه.( مثل گرفتگی اواپراتور، صعف کمپرسور و ... )
هزینه اضافه کردن گاز کولر هم زیر 20 تومان هستش و ارزش رفتن به نمایندگی رو نداره.
اگه صدای تق تق بده ، معمولا از پلوس هستش.نقل قول:
به خصوص اینکه گفتین با چرخش فرمون صداش در میاد.
ولی کلا تو هر شرایطی صدا میده و صداش هم به صورت خش و خش هستش ، بلبرنگ چرخ هستش.
با سلام
دوستان من یه پارس83 دارم که مدتی دست خودم نبود و وقتی آوردنش کاری کرده بودن که ماشین جوش آورده بود و مجبور شدم سرسیلندرو عوض کردم
حالا چند روز پیش بردم روغن عوض کنم طرف بهم گفت اگه تو این دوتا سوراخ(تو عکس دایره کشیدم دورش) ؛ تو اون گرده آب جمع شد یا تو اون یکی سمت چپی روغن جمع شد دیگه ماشینت ماشین نیست سریع ردش کن بره
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
امروز نگاه کردم دیدم روغن توشه!
موتورم خیلی نرم کارمیکنه و به نظر میاد که هیچ مشکلی نداره
حالا از دوستان میخوام اگه کسی اطلاعی در این مورد (سوراخا) داره لطفا راهنمایی کنه
با تشکر