چجوری بودن با کدوم بیشتر حال میکردی ؟:n02:نقل قول:
آره حتما بگیر بشین سورن EF7 تا نشینی نمیتونی درست تصمیم بگیری
فقط پارس نگیر ک ما پارس داشبورد جدید داریم عاشغالهههههههههههه حیف پول
Printable View
چجوری بودن با کدوم بیشتر حال میکردی ؟:n02:نقل قول:
آره حتما بگیر بشین سورن EF7 تا نشینی نمیتونی درست تصمیم بگیری
فقط پارس نگیر ک ما پارس داشبورد جدید داریم عاشغالهههههههههههه حیف پول
در مورد 206 و ال نود از نظر موتوری خداییش عالی بود ولی چند روزی که دستم بود نتونستم با قیافش سرکنم . به نظر شخص من به درد یکی می خوره که از ماشین فقط گاز و ترمز بخاد نه من که بیشتر از ربع ساعت توش دوام نمی اوردم . چی ملت می خرن [emoji1]نقل قول:
٢٠۶ هم خوب بود ولی اونی که من نشستم مثل اینکه ترتیب صندلی هاش رو داده بود طوری که نشیتم رفتم بکف ماشین رسیدم .[emoji1]
برا سورن یه مشکل بزرگ دارم که اونم اینه که تو آشنا هام و کسی که بشه ازش ماشینو گرفت یا قبلا اینو رونده باشه به طوری که بشه باهاش مشورت کنم . اصلا کسی نیست . نه سورن نه سمند ef7 . اینم از شانس منه
blue 2006
اون 206 حتما ارتفاع صندلیو چسبونده بوده پایین :n02: من خودم چون قدم بلند نیست با ارتفاع پایین تر صندلی راحت ترم!!!!!!! تو پارس صفر بابام نشستم خیلی عجیب بود صندلیش بالا بود پایینترم نمیومد حتی پدرم هم با اینکه پارس و سمند زیاد داشتن براشون عجیب بود!! از دست این ایرن فرغون!! به حدی بود پدر پاش رو به زور رد میکرد از فرمون و صندلی میشست:n21:نقل قول:
نمی دونم . ولی فکر نکنم چون طرف خودش قد بلند هم نبود .فکر کنم صندلیش دیگه گود افتاده بود .نقل قول:
در مورد پارس قبول دارم . اینو دیگه همه بالاتفاق می گن نخرید .
blue 2006
سلام دوستان
من اینو قبلا هعم پرسیدم نمیدونم همینجا بود یا جای دیگه ولی به پاسخ دقیق نرسیدم
طی این مدت پاسخ های خیلی متفاوتی شنیدم پس خواهشی که دارم اینه که کسی که در مورد این مشکل اطلاعی داره لطفا به بنده هم بگه.
ماشین من تیپ 5 مدل خرداد 90
یعنی الان شده 4 سال
کارکردش فقط داخل شهر بوده و 40 هزار خورده ای دقیقا یادم نیست.
خیلی هم خوب باهاش مدارا کردم.
توی این 4 سال هیچ مشکل خاصی نداشته فقط موارد مصرفی عوض شده (روغن ها ، فیلتر ها ، لنت و دیسک ، باتری)
تنها مشکلی که من باماشین دارم سرو صدا و لرزشیه که توی کل ماشین روی حتی کوچکترین ناهمواری خیابون بوجود میاد هست.
(مشکل از قالپاق و چمیدونم در داشبورد و اینجور چیزا نیست)
من با این مسئله یه مدتی کنار اومدم تا اینکه تو Sd اتومات رفیقم سمت شاگرد نشستم و این ماشین اصلا صدا نمیداد!
با اینکه با سرعت 80 تا 100 حرکت میکرد و چاله چوله هارو هم با سرعت 50-60 تا رد میکرد ولی بازم ماشینش صدا نمیداد
اومدم خونه با ماشین رفتم یدور زدم اصلا زمین تا اسمون سرو صدا ها متفاوت بود.
ماشین رو سه سال پیش تو همون چک اولیه بردم آچار کشی هم کردم حالا نمیدونم بازم نیازه ببرم آچاز کشی کنم یا نه یا اصلا تاثیری داره!
مورد بعدی اینکه امکان داره به خاطر کمک هام باشه؟
چون کلا من هیچ کدوم از بخش های فنی ماشین رو هیچ دستی نزدم!ممکنه نیاز به روغن کاری یا هر چیز دیگه ای داشته بشه؟
به نظرتون مشکل چیه؟برای من خیلی مهمه.
مرسی.
درود.نقل قول:
اگر لاستیکای ماشین ایرانین که عمرشونو کردن. 4 سال برای لاستیک ایرانی زباده. درغیر اینصورت مشکل از جلوبندی ست. اگر تابحال به جلوبندی دست نزدید، 4 سال تردد در خیابانهای مسطح سرزمین امام زمان فاتحه جلوبندی رو خونده. (سیبک طبق ها، میل موج گیرها.....)
برای مشاوره خرید لاستیک به تاپیک مربوطه در همین انجمن مراجعه کنید.
کلا حال هاچ بک ۲۰۶ همین هست و واقعا روی اعصابه . کمک هاش میکوبه خصوصا کمک های جلوش . با اینکه لاستیک نرم کره انداختم بازم مشکل پابرجاست البته خیلی بهتر شده .نقل قول:
بهش دست نزنید و توجه نکنید .
تجربه خودم عرض میکنم،نقل قول:
من قبلا یه پراید داشتم که دقیقا همینطوری شده بود، روی دست انداز یا آسفالت موجدار کلا سرصدا میداد. انگار مثلا از داشبورد و صندلی و همه جا صدا بیاد، بردم زیربندی سازی، اول روی صندوق فشار داد گفت باید کمکهاش عوض شه، بعد که رفتم تحویل بگیرم، گفت کمکها مشگل نداشتن، پیچهای سر اکسل شل شده بودن، سفت کردم، که درست شد و کاملا عالی و بیصدا شد دیگه.
بهمم گفت باعث تعجبه خیلی شل بوذن، حتی خطرناک هم میتونسته باشه اگه جاده میرفتی.
بعرحال دوست عزیز ممنون میشم اگه تونستی مشگلت رو حلش کنی، بیا اینجا شرحش بده
دوستان خاستم نظرتون راجب به رنگ مشگی متالیک 206اس.دی بدونم، معایبش؟
بگیرم بنظر شما؟
سلام دوستان گلم
میخواستم بدونم 206 اس دی بدلیل تعویض کاپوت چقدر افت قیمت داره
ماشین خودش سر حال و ردیفه 10000 کار کرده
فقط کاپوتش تعویض شده