مخابرات قزوینم نامحدود میده:n10: برو حالشو ببر 512 نامحدودش 80 تا سرعت میده :n09::n05:اینم سایتش همراه با قیمتانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مخابرات قزوینم نامحدود میده:n10: برو حالشو ببر 512 نامحدودش 80 تا سرعت میده :n09::n05:اینم سایتش همراه با قیمتانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 6 مگ شاتل بعد از 20 گیگ دانلود شبانه محدود شدم دیشب سرعت دانلود 10 کیلوبایت بود هم سرور خارجی و هم داخلی . امروز حجم باقیمانده را تموم میکنم فردا درخواست جمع آوری میدم
دوستان،کسی هست از محدودیت داخلی در اومده باشه و سرعتش به قبل برگشته باشه
چقدر طول میکشه این در اومدنه
من حدود سه هفته اس از داخلی محدود شدم و خبری نیست
برای شاتل دیگه خارجی داخلی عملاً فرقی نداره شما محدود بشی کلاً محدود میشینقل قول:
این از محدودیت در آمدن هم بیشتر از 1ماه برای من طول کشید
اه شورشو دیگه در آوردن
تا ساعت 2:30 مرتب وی پی ان رو یا سرعتش صفر می کنن یا دیسکانکت میشه تا دانلودت انجام نشه ...
بعد 3 هم که یه بار اینترنت قطع میشه که کلاً دانلودت به گا بره
فعلاً تو این ماه 100 گیگ دانلود کردم ... مثلاً سرعت رو دو مگ کردیم بیشتر دانلود کنیم :n28:
پشتیبانیش به من گفت حداقل سه هفته به شرطی که در تایم شبانه اصلا حتی به اینترنت کانکت نشی!!!!!!نقل قول:
واقعا مسخره هست سرویس 6 مگ سرعت دانلود شبانه شده 10 کیلوبایت یکی نیست بهشون بگه آخه پدرسگها میخوایین محدود کنید سرعت را نصف کنید دیگه چرا میکنید 10 کیلوبایت
برو خدا رو شکر کن سرعت سرویس 8مگ ت نمیاد روی 16کیلوبایت ....نقل قول:
خوش بحال شما باز 100 گیگ دانلود کردی ما 20 گیگ دانلود کردیم محدود شدیم باید درخواست جمع آوری بدیمنقل قول:
حذف شود....
نقل قول:من به این راحتی تسلیم نمیشم :n02:نقل قول: