rezarain@
مهندس سلام فورجی سبزوار چی شد پس گفتید تا بهمن وصل نمیشه ولی نشد هنوز کی روشن میکنید پس ؟
Printable View
rezarain@
مهندس سلام فورجی سبزوار چی شد پس گفتید تا بهمن وصل نمیشه ولی نشد هنوز کی روشن میکنید پس ؟
مگه 3 ساعته نیست این بسته شما که 4 ساعت دانلود کردیننقل قول:
بازم منطقه شما 4G داره اما شهرستان ما 3g هم درست و درمون نداره 2 متر جابه جا میشه 3g تو افق محو میشه
راستی اسم این نرم افزار شما که میزان دانلود رو نشون میده چیه؟
دیشب 3 جی
بسته دو ساعته 7500 مگ دانلودکردم
گیگی 200 تومن خیلی هم عالی :n02:
حذف شدن بست های جدید جایگزین شدننقل قول:
ساعتشو نگاه کنید ازساعت 03:53 تا 06:55 .نقل قول:
دو بسته 3 تومنی که باهاش 20 30 گیگی حداقل دانلود میکنین کمترین میزان گفتم زیاده ؟ مگه حتما باید شبی 20 30 گیگ دانلود کرد ؟ یه مقیاسی با شرکتهای دیگم کنید . های وبش که ارزونترین 15 گیگ میده 9000 تومن .نقل قول:
چرا سه ساعته هست. ساعت شروع 3:53 دقیقه بوده برای همین یک گیگ بین ساعت 3 تا 4 دانلود شده.نقل قول:
اولی که برنامه networx هست دومی هم برنامه ایرنسل من.
آیا امکانش هست با این بسته های نامحدود از طرق کامپیوتر متصل شد و اینقدر دانلود داشت؟ اینجا فقط آیکون E رو دارم و نه 3gبا توجه به این نکته امکانش هست؟
Follow Your Instinct!
من هم گفتم نسبت به اینترنت وایرلسم خیلی خیلی بهتره. اما مگه ایرانسل رو برای کار دیگه ای جز دانلود میخام. وگرنه همون ماهی 8 تومنی وایرلس با دانلود رایگان شبانه برای وبگردی و دانلودهای کم جواب میده. تازه هم من بیشتراز حدود 12 گیگ تا حالا نتونستم دانلود کنم . ولی این هفته هرچی دانلود دارم انجام میدم و خودمو خلاص می کنم مگر اینکه برش دارند.نقل قول:
سلام. آقا رضا. خسته نباشید. وضعیت پوشش دهی 4g نیشابور خراسان رضوی زیاد کامل نیست.تنها قسمت کوچکی از شهر تحت پوشش قرار داره. آیا به این نزدیکی امکان گسترش وجود دارد؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
سلام سرعت حداکتر و حداقل سرعت ایرانسل در شهرستان نیشابور رو حالت فورجی چقد هست؟نقل قول:
نتایج Speedtest اصفهان
نسل چهارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل سوم
چند هفته اس خیلی بد شده اوضاع.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سرورتون رو عوض کنید مشکل داره سرور بروجردنقل قول:
تقریبا همه ی سرور ها همینطوره دوست عزیز.نقل قول:
این تست ها با سرور های آسمان فراز اصفهان، ایرانسل و رایتل تهران گرفتم و زیاد فرقی نداره.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
کسی از همین روتر 3020 رو داره ؟ سرعت دانگل رو کم نمیکنه ؟ برد وایرلسش چطوره ؟
با تشکر
کلا دو باره یه چند روزی سرعت افت کرده
آیا هنوز سیستم در حال بروزرسانی هس؟
نسل سوم که کلا قطع شده
کلآ اینترنت ایرانسل عشقیه یک روز سرعت دانلودش تا 2 مگابایت ( حدود 20 مگابیت) میرسه یک روز رو 200-300 جفتک میزنه اصن یه وعضی. :n23::n36::n41:
اصلا چون با E به زور بتونی یه فایل 3 مگ بگیرینقل قول:
تفاوت سرعت بین 3و4G چقدر هست؟؟؟
آیا 4g همان LTE است؟
اصفهان چند وقتی هست اینطور شده کسی هم پاسخگو نیست من اپلود روی 19 مگ گرفتم همزمان دانلود زیر یک مگ با فورجی:n29:نقل قول:
دوستان مودم e3372من دارم انتن 4g این مدل رو از کجا میتونم تهیه کنم.خیلی دنبالش گشتم پیدا نکردم.
مرسی
3 ساعتی یا 2 ساعتی از زمان شارژ حساب میشه یا فقط زمان هایی که کانکت بشیم؟ مثلآ میشه یک ساعتشو 2 تا 3 شب استفاده کرد و کامپیوتر رو خاموش کنیم و بقیه شو مثلآ دو ساعت بعد 6 تا 8 صبح وصل بشیم؟
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
تست زیر 10 دقیقه پیش گرفتم به دلیل اینکه نواسان خیلی کمی با سرور خارج داشته فقط از سرور ایران تست رو میزارم
این کار ممکنه به طور موقت انجام گرفته باشه و بعدها دوباره طرح های نامحدود ایجاد بشن، اما اون چیزی که مهمه اینه که هرچه تعداد اپراتورها بیشر باشه در نتیجه رقابت جدی تره و این به نفع من و شماست،تصور کنید تالیا با حمایت های این چنینی هنوز سرپا بود و برشکست نشده بود،اونوقت رقابت بین تریجی نسبت به الان تنوع و کیفیت بیشتری داشت.نقل قول:
داخل ایران این آنتها موجود نیست اگرم کسی بهت پیشنهاد میکنه یا مال 3g یا gprsنقل قول:
ایرانسل چند روزی انتنش افت کرده کم زیاد میشه علت چی نمیدونم چون یهو یکی دو ساعت آنت ثبات ولی بعدش دو باره افت میکنه .
من روی گوشی htc one 3gتا نزدیک 2 میگ سرعت میگرم ولی روی سامسونگ تقریبا 500 تا بیشتر نمیره ایا بخاطر باند های گوشی هست
چون شارژ باتری گوشی رو میخوره میخوام مودم سیم کارت خور بگیرم که سرعت خوب بده چی پیشنهاد میکنید
غیر فعال نمیشه !نقل قول:
اینم یه چیزی مثل اون پیامک تبلیغی هاس من 60 بار زدم یکی دو روز قطع میشه دوباره فعال میشهنقل قول:
سلام
بسته های هزار تومن دانلود از 6 تا 12 ظهر و مشابه رو ورداشتن؟:(
Sent from my GT-I9515 using Tapatalk
برداشتنش، حدس می زنم به زودی شبانه هارو هم بردارند. من خودم میخام مودم سیم کارت خور 4g بخرم، ولی می ترسم بردارنش و بمونه رو دستم.نقل قول:
3 ساعتی یا 2 ساعتی از زمان شارژ حساب میشه یا فقط زمان هایی که کانکت بشیم؟ مثلآ میشه یک ساعتشو 2 تا 3 شب استفاده کرد و کامپیوتر رو خاموش کنیم و بقیه شو مثلآ دو ساعت بعد 6 تا 8 صبح وصل بشیم؟
یکی این بسته های جدید توضیح بده جریان چیه یک ماهی میشد نگاه نمی کردم العان دانلود دارم کدومش بهتره
پی نوشت: من یک بسته بلند مدت دارم تست سرعت گرفتم با آنتن 70db- سرعت از 2 مگ بیشتر نشد:n03:
قبلا اینجا سرعت حداقل 4 مگ بود احتمالا شبا سرعتم افت پیدا کرده !!!
کسی با حجم بسته های ساعتی 1 گیگ 8صبح تا 2 شب مشکل حجم نداره؟ من بسته 1 گیگ گرفتم 860 مگ دانلود داشتم بسته تموم شد . ایرانسل توام؟:n02:
از وقتی کانکت شی ساعت شروع میشه استفاده هم نکنی بازم ساعتت میگذرهنقل قول:
زمانی که صحبت از محدود کردن سرعت در ایرانسل میشه بعضی ها می گفتند این کلمه محدودیت فراموش کنید یا میگی ایرانسل دزد هست بعضی بهشون بر میخوره! قبلا هم گفتم یه طرح یک ساله ایرانسل داشتم که دو سه ماه اول خوب بود سپس یکباره سرعت تا نود درصد افت کرد به زیر صد کیلوبایت و گاها زیر پنجاه کیلوبایت رسيد بطوریکه که در شش هفت ماه گذشته عملا قابل استفاده نبود و مجبور شدم دوباره ولی فای راه بندازم خودم شک نداشتم که محدودیت سرعت اعمال کرده اند اما نمایندگان ایرانسل میگفتند نه کاربر تو منطقتون زیاد شده و این حرفها (کاربرها یک شبه به دکل ماهجوم آوردند و دیگه هم از جاشون تکون نخوردند چون دیگه اوضاع ما درست نشد که نشد) الان که پایان طرح نزدیک شده دقیقا سر دوماه مانده به اتمام طرح یعنی اول بهمن یکباره همانطور که یکشبه سرعت خراب شده بود یکشبه همه چیز عالی شد! یعنی الان من یکهفته هست حتی مودم وای فای روشن هم نکردم تو ساعات اوج مصرف هم راحت با ایرانسل جواب میده.پینگ شده عالی صفحات مثل فرفره باز میشن. خوب آلن آگه من پیش خودم فکر نکنم محدودیت قبلا اعمال شده رو برداشتن تا کاربر رو راضی به تمدید دوباره طرح بلند مدت بکنند چه فکری باید بکنم! یکشبه چه اتفاقی افتاد کاربران منطقه ما مردند! یا ایرانسل معجزه کرد.!
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk