بهترین dns چیه و طریقه وارد کردنش رو بگید ؟
Printable View
بهترین dns چیه و طریقه وارد کردنش رو بگید ؟
درست كار ميكنه ...نقل قول:
گاهي اوقات تا 1/2 درصد ميره ....
البته در مناطق مختلف تا 90 درصد هم سيگنال گرفتم .
Connection Status Connected Connect Frequency 3459000KHz Connect Bandwidth 10000KHz Upload Data Rate 27 bytes/sec Download Data Rate 38 bytes/sec Signal Strength 0% Link Quality(CINR Reuse1) 0% Link Quality(CINR Reuse3) 0% CINR Reuse1 3.08dB CINR Reuse3 7.32dB RSSI -92.58dBm UL_FEC QPSK(CTC)1/2 DL_FEC QPSK(CTC)1/2 BSID F6:C0:14:02:38:6E POWER 25.00dBm
دوستان سرعت طرح های محدود این شرکت چطوره؟
به فرض اگه من طرح 512....6 گیگ 1 ماهه رو بگیرم سرعت دانلودش چقد میشه؟
و اینکه آیا اگه من مودم وای فای جیبی بگیرم.......فقط همه جای شهر خودم کار میکنه یا کل کشور؟ ینی من اگه از نیشابور برم مشهد بازم میتونم از اینترنت استفاده کنم؟
نقل قول:
خدائیش این اولین باری بود که همچین چیزی میبینم. مثل این میمونه که کامپیوتر بدون برق کار کنه یا تلفن بدون سیم کارت.
در مورد ایرانسل خوندم که:
«««در ایرانسل یک لیست سیاه وجود دارد که اگر خدای ناکرده بخواهید کامپیوتر خود را تبدیل به سرور کنید و یا با ترفندهای مختلف، حجم بیشتری دانلود کنید، وارد آن لیست میشوید.»»»
بعید میدونم مبیننت همچین چیزی داشته باشه.
اما سئوالم اینجاست که منظور از تبدیل کامپیوتر به سرور چیه و به غیر از مواردی مثل استفاده از IDM مگه راههای دیگهای هم برای بالا بردن سرعت دانلود هست؟
DSN های مودم که از طرف شبکه وایمکس هست و تو مودم قابل تغییر شخصی نیستنقل قول:
یه سری dns هم هست که می تونید از طریق ویندوز وارد کنید. دیگه نمی دونم تاثیری داره یا نه
سرعت همه طرح ها سرعت اسمی طرح است که معمولا بسته به شرایطی مثل شلوغی دکل افت دارهنقل قول:
پایدار ترین طرح هم همین 512 هست که معمولا همیشه فیک روی 65 هست
اگه سرعت اسمی طرح باشه که 512 باید سرعتش رو 120 باشه.....چون خود سایت زده ضریب اشتراکش 1 به 4 هست! اینطور نیست؟نقل قول:
سرعت همه طرح ها سرعت اسمی طرح است که معمولا بسته به شرایطی مثل شلوغی دکل افت داره
پایدار ترین طرح هم همین 512 هست که معمولا همیشه فیک روی 65 هست
+
و اینکه آیا اگه من مودم وای فای جیبی بگیرم.......فقط همه جای شهر خودم کار میکنه یا کل کشور؟ ینی من اگه از نیشابور برم مشهد بازم میتونم از اینترنت استفاده کنم؟
نقل قول:
دوست عزیز واحد سرعت مودم بیت هست و نه بایت. برای همین ۵۱۲ کیلوبیت رو اول باید تقسیم بر ۸ کنید و بعد تقسیم بر ۱۰۲۴ که از نظر تئوری میشه ۶۲.۵ کیلوبایت. بعد چون یک به چهار هست در شرایط پرترافیک که همزمان ۴ نفر دارن مصرف میکنن، میشه ۱۵ و خورده کیلوبایت یا همون سرعت ۱۲۸ کیلوبیت.
مبیننت همین الان در بهترین شرایط هم در کل کشور آنتن نداره و اونی که شما میخواهید اینترنت سیمکارتی هست و نه وایمکس.
درضمن مودم جیبی بشدت مشکل گیرایی داره و به قولی فقط در چند صد متری آنتن جواب میده، وگرنه میره به حالت چشمک زدن و تلاش برای وصل شدن.
SA3EDLORD صحبتی کردن در مورد جابجایی بخصوص اون هم برای مودم جیبی وایمکس که من رو یاد یه خبر نسبتاً قدیمی مال چند ماه پیش انداخت که عکس خبر رو برای خوندم شماها هم میذارم. توی خبر گفته که دلیل خرابی آنتندهی و ضعف سیگنال مبیننت و ایرانسل سر یه توافق (حالا به هر دلیل) به نفع رایتل هست که باعث شده اینها تنها مجوز وایمکس ثابت رو بگیرن. برای همین هم از تجهیزات مورد نیاز این خاصیت استفاده کردن و در نتیجه جابجایی بین آنتنها خیلی سخت شده و سیگنال خوبی به مودم نمیرسه.
به قول خبر یکی از محاسن وایمکس قابلیت جابجایی اون هست که بخاطر این مشکل عملاً وایمکس رو شبیه ADSL کرده. البته فقط از نظر عیب، وگرنه محاسن ADSL رو نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم منظور سعید از جابجایی این نبود که در حین حرکت استفاده کنه فقط می خواستن بدونن که تو شهر های دیگه هم می تونن از مودم استفاده کنند که جوابشون بله هست
شما هر جای ایران که تحت پوشش شبکه مبین نت باشه و سیگنال داشته باشید می تونید از مودم و اینترنت استفاده کنید
سیگنال استرنج رو من بارها گفتم خیلی مهم نیسنقل قول:
مهم ترین پارامتر توی دریافت سیگنال RSSI هستش
و مهم ترین پارامتر توی کیفیت CNR ها هستند
وگرنه قدرت سیگنال کم باشه ولی RSSI بالا باشه کار راه میفته
به شدت تایید میشهنقل قول:
مودم جیبی رو باید اسمشو بذاریم مودم .... :n02:
اون که پیشکششنقل قول:
همینطوری ثابتم به ما آنتن بده کلامونو میندازم هوا
دوستان من تازه مودم رو تحویل گرفتم هنوز هیچ چیز رو کانفیگ نکردم لطفا یکی بگه چی به چیه.تازه هم مدارک رو دادم گفتن تا برات اکانت بسازیم در حالت دمو 128 مگابایت حجم برای تست داری.ولی من سیگنال خوبی ندارم .راستی اون جای آنتن پشت مودم برای چیه آگه آنتن خارجی اونجا وصل میشه و برای فروش هست از کجا میشه تهیه کرد؟
راستش قضیه رو کلی گفتم. چون این قضیه جابجایی مودمهای مبیننت قدری مشکلدار هست و امیدوارم این توضیحاتم باعث ناراحتی طرفداران مبیننت و بخصوص کاربر عزیز "مبیننت" نشه.نقل قول:
اما بگم که قدیمها اگه همه یادشون باشه توی بخش پرسش و پاسخ همچین سئوال و جوابی داشت که الان حذفش کردن و فقط تو اینترنت میشه رد قدیم رو دید:
س: آیا می توان در حال حرکت و جابجایی نیز از خدمات وایمکس مبین نت استفاده نمود؟
ج: فناوری وایمکس با استاندارد 802.16e این امکان را پشتیبانی می نماید ولی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پروانه به وضوح عنوان نموده است که دارنده پروانه مجاز به ارائه خدمات به مشترکین در حال حرکت نمی باشد.
حالا سئوال میمونه که آیا واقعاً دیگه این محدودیت وجود نداره و یا فقط برای حل ظاهری مشکل و فروختن مودمهای جیبی این بخش از سئوال حذف شده. چون اگه اینطور باشه که خودتون میدونید اینکار چه معنی میده؟ اما باید بگم که واقعاً محدودیت حذف نشده و هنوز تا همین لحظه نوشتن این متن، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به وضوح ذکر کرده که مبیننت (و البته ایرانسل و باقی شرکتهای موجود در زمان حال) حق نداره به مشتریانش اشتراکی بفروشه که قابلیت استفاده در حال حرکت رو داشته باشه. مدرک چه چیزی بهتر از خود سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی:
با این حساب اگه مشتری مودم جیبی از نبود یا ضعف سیگنال معترض باشه، از طرف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی محق نیست چون اصولاً از اول نبایستی همچین اشتراکی فروخته میشده.
دوستان دانلود شبانه مبین نت در حال حاضر رایگانه؟
نقل قول:
خوب اگه این بخش رو هم قبول کنیم باز هنوز CNIR ایشون نسبت به مقدار ۱۵ تا ۳۰ که عده زیادی از جمله خودم گفتیم داریم، پائینتر هست و بایستی مشکل داشته باشن. چطور وضعیتشون خوبه رو نمیدونم. اما بگم وضعیت سیگنال صفر واقعاً عجیب هست و منطقی به نظر نمیرسه. چون مثل این میمونه که یه سیگنال مرده که وجود نداره (یعنی سیگنال کاملاً صفر) بتونه کیفیت قابل قبول و سرعت بالا بده. حدسم این هست که بخش Frameware ایشون یه جورایی قاطی کرده باشه. باید از ایشون پرسید که آیا آپدیت یا اون رو از طریق کنترلپنل مودم دستکاری نرمافزای کردن یا نه.
اگه تازه گرفتین که نصاب مییاد براتون تنظیم میکنه و تحویل میده و نگران این بخش فعلاً نباشید. باهاتون تماس میگیرن که چه روزی برای نصب مییان.نقل قول:
در مورد آنتن اضافی تقویتکننده اینجا خیلی بحث شده و اگه یادم باشه توی وبلاگ مبیننت یا سایت یکی از نمایندگیهاش دیدم که کلاً اینجور آنتنها توی ایران نیست و باید از خارج تهیه بشه. البته بگم که قیمت بالایی هم دارن و اگه واقعاً ضعف سیگنال دارین که شاید مودم خارجی براتون بهتر از مودم داخلی باشه.
البته توی عکستون دیده میشه که هنوز وصل نشدین و سیگنال اصلی و مشخصاتش دیده نمیشه.
چشم نزنیم فعلاً که مجانی هست. طبق تعریف از دو شب تا هشت صبح.نقل قول:
من الان دقیقا متوجه نشدم.نقل قول:
یعنی برای 512 سرعت 15 طبیعی ه.
من البته وایمکس ایرانسل دارم ولی سر همین موضوع دچار مشکل شدم. سه برابر بیشتر هزینه کردم برای اینترنت 2 مگ ولی سرعت به شدت نوسان داره. برای ساعت رایگان که انگار یکی شیر فلکه رو می بنده و سرعت دانلود تا حد 30 میاد پائین.
من روی 512 نوسان زیادی نداشتم ولی روی 2 مگ حتی بعضی اوقات که کم هم نیست سرعتم از 512 هم کم تره. پشتیبانی هم می گه زیر 30 قابل پیگیری و شکایته!
این جور که شما می گید باید 2 رو تقسیم بر 8 که می شه 256 و بعد تقسیم بر ضریب که 8 هست( البته برای ایرانسل ) که می شه 32 !!
با این روش در بهترین حالت هر 17 ساعت حدود 2 گیگ می شه دانلود کرد!
سیر صعودی افزایش قیمت تعرفه های مبین نت ادامه داره انگار!
هنوز طرح اشتراکی 84 هزار تومانی من تموم نشه که همون طرح 150 تومان شده!
من رفتم سراغ ADSL مخابرات که مثلا نامحدوده ولی مگه کسی میتونه دانلود کنه! همش ما رو به یاد دوران سیاه Dial-up میندازه و همش صبوری ما رو سنجش میکنه! خیلی سرعت اش افتضاحه
من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
دوستان این isp چه طوریاس ؟
سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
حجم اضافه قیمتش چنده ؟
حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
با تشکر
یه کلام افتحضاح هست:n03:نقل قول:
نقل قول:
بله همینطور هست و توی اشتراک یک به هشت سرعت دو مگابیت بین ۲۵۶ تا ۳۲ کیلوبایت میتونه نوسان داشته باشه و تازه اگه رفت زیر ۳۲ کیلوبایت حق اعتراض دارین. البته بگم این یک به هشت برای نامحدود اوایل مهر سال جاری برای همه شرکتها اجباری شدہ، اما تا اینجا که مبیننت زیر بار نرفته و هنوزم نامحدودهاش رو یک به ده حساب میکنه.
برای همین هم یک به چهار بیشتر میصرفه چون استهلاک کامپیوتر و پول برق مصرفیش رو هم باید حساب کرد. با سرعت کم، کامپیوتر بدبخت بایستی ساعتهای بیشتر روشن بمونه.
این موردی که شما می فرمائید اینگونست که شما مودم adsl خریده باشید و ثبت نام سرویس از شرکتهای ارائه دهنده کنید اما بعد از یک هفته بشما اطلاع می دهند امکان واگذاری خدمات بعلت PCM خط شما وجود ندارد و شما انتظار داشته باشید مودمتان را بروید و به فروشگاهی که خریدین پس بدهید که عملا غیرممکن می باشد ... آیا درآنجا فروشنده ضمانت می کند خط شما ایرادی ندارد ؟! همانگونه که خودتون هم گفتین این موارد قبل از خرید باطلاع مشتری میرسه ...نقل قول:
نقل قول:
اونی که شما میگید توی وایمکس هم هست و تا قبل از تحویل رسمی اشتراک عودت ممکن هست و نصاب تست میکنه که آیا وضعیت مناسب هست یا نه؟ مودم رو هم چون فروشگاه خارج از مبیننت فروخته، مسئول نیست که منطقی هست.
اما خودتون انصاف بدین وقتی تبلیغ میشه که مودم جیبی سیار هست و میشه حتی در ماشین ازش استفاده کرد که آیا نصاب میتونه تمام جاهای تحت پوشش رو دونه به دونه تست کنه و از همهشون لیست کیفیت سیگنال بگیره؟ فقط یه جای ثابت رو میگیره و همونجا مودم رو تحویل میده که شاید حتی ۱۰۰ متر اون طرفتر اون آنتن مناسب نباشه. کل حرف من این هست که بطور تعریف شده و تا الان قانونی، مودم جیبی مبیننت نمیتونه و نبایستی کیفیت مورد انتظار و مشابه مودمهای رومیزی رو به مشترکین بده.
این هم دو بند از قرارداد رسمی بین مبیننت و مشترک و برای اینکه اگه کسی خواست در متن اصلی پیدا بکندشون، دیگه شمارهها بندها رو عوض نکردم. همونطور که میبینید مبیننت موظف هست تا ۹۸٪ کیفیت خط رو تضمین بکنه. مطمئناً شرکتهای دیگه هم اینجوری هستن. این رو هم اضافه کنم که اعتراضی به شما نیست چون قبلاً هم جای دیگه گفتم که اینجور چیزها از دست نمایندگیها یا حتی کارمندان شرکت هم خارج هست و فقط میتونن مثل مشترکین مشکلات جاری رو تماشا کنن.
۴ – شرکت متعهد است دسترسی مشترک را (بدون در نظر گرفتن مشکلات ناشی از سختافزارهای رایانه مشترک و اشکالات ناشی از شرکت زیرساخت یا مخابرات) به میزان ۹۸٪ تضمین نماید و درصورت بروز هرگونه اشکال یا قطع ارتباط، موظف است ظرف مدت حداکثر سه ساعت پس از اعلام مشترک یا اطلاع از موضوع نسبت به بررسی مورد اقدام نموده و در صورتی که اختلال و قطعی بوجود آمده در حیطه مسئولیت شرکت باشد، حداکثر ظرف مدت ۳۶ ساعت نسبت به رفع اشکال و برقراری مجدد آن اقدام نماید.
۱۵ – درصورتیکه تغییری در نوع پوشش مشترک به دلیل تغییرات شبکه مبیننت ایجاد شود و امکان دسترسی به شبکه برای مشترک با متغیرهای کیفی مورد نظر این قرارداد وجود نداشته باشد و این موضوع به تائید عوامل فنی مجاز شرکت رسیده باشد، شرکت مبلغ مودم و باقیمانده خدمات را به مشترک عودت خواهد نمود. لازم به ذکر است مودمهای جیبی و USB شامل شرایط مندرج در این بند نمیباشند.
بچه ها چرا اینقدر سرعت ساعت رایگان خراب شده؟
همیشه دو گیگ و خرده ای میگرم ولی این دو شبه 500 مگ رو به زور میتونم بگیرم از بس سرعت نوسان داره:n28:
برای شما ها هم نوسان داره یانه؟
سلامنقل قول:
واسه منم دو سه شبه افتضاح شده امشب که دیگه نگو عصبیم کرده در حده......
اصفهان
برای من ساعت شبانه اصلاْ نوسان نداره. همیشه مثل دایال آپه. زیر 20 کیلوبایت. (اشتراک یک مگ)
هروقت هرکی مثه من شد بیاد اینجا بگه :n02:
حدودا 12 دسیبل اختلاف هست بین این دو تا :n20:
CINR Reuse1 7.58dB CINR Reuse3 20.34dB
نقل قول:
اگه محرمانه نیست یه سئوال. جلوی پنجرهای که مودم هست ساختمونهای بلند هست و مودم طبقات پائین هست. و اینکه آیا دکلهای مخابراتی از هر نوع که باشه، نزدیک مودم هست؟ وضعیت شما نشون میده بدجور اختلال امواج دارین.
سلام
کد سرویس : rp_demo_2mbps_128mb_3_months:n01:
میشه بدونم این چه طرحیه؟
من وقتی یه مودم که غیرفعال شده بوده رو فعال کردم این سرویس برام فعال شده!
این یه طرح دمو هست با سرعت دومگابیت و حجم ۱۲۸مگابایت. بهتون فرصت استفاده میده که تا اون زمون بتونید یه طرح اصلی رو بگیرید و فعال کنید.نقل قول:
3 روز دیگه نامحدودم تمومه
طرح 2 مگ شبا چطوره؟ ارزش داره این ماه بگیرمش؟
طبقه نهم هستیم ما :n06:نقل قول:
دکل مخابراتی هم که حدودا تو شعاع یک کیلو متری مون فک کنم 4 5 تایی وجود داشته باشه.شایدم بیشتر
مودمم نزدیک تراس گذاشتم.جای دیگه هم اگه ببرمش کلا CNR میاد زیر 6 دسیبل :n19:
نوسان سرعت خیلی رفته بالا این مدتنقل قول:
شاید به خاطر خراب شدن هوا و بارون و این چیزا باشه
به نظر من شما نامحدود 8-20 بگیر
چون بچه های اینجا مثه اینکه راضی بودن از این طرح
اتفاقا خودم هم همین طرح رو دارم 4 ماه دارمش:n02:نقل قول:
خوبه ولی گرونه حدود 58 تومن در میاد،
تشکرنقل قول:
پس با این تفاسیر برای 128 تا 2 کیلو بایت!! هم جا داره. این یعنی وقتی خط ها شلوغ هست مشترک ها دارند همزمان از اشتراک شون استفاده می کنند؟ یعنی اگه من روی 2 مگ سرعت 30 نصیبم شده به خاطر استفاده همزمان بقیه است یا دلیل دیگه ای هم داره؟
من برای طرح 2 مگ ایرانسل 12 گیگ نزدیک 70 هزار تومن هزینه کردم ولی سرعت انقدر نوسان دارد که عمرش به طرح مصرف منصفانه قد نمی دهد!
شکایت هم که راه به جایی نخواهد برد.
من الان آنتنم فقط یدونه روشنه و اینم وضعیتشه
توی اینترنت هم هستم و استفاده می کنم
خواستم بدونم چه چیزی تو این جدول خیلی مهمه؟
سپاس:12:
همه چیزت ضعیفه داغون:n09:نقل قول:
بخش اعظم مشکل سرعت همین ترافیک و تقسیم خط بین چند نفر هست. برای همین ساعتهای اولیه تایم مجانی بخاطر ترافیک زیادتر، سرعتتر کمتر هست تا ساعتهای آخر تایم مجانی که دم طلوع باشه. البته بعضی وقتها مشکل ضعف سیگنال و تداخل امواج هم میتونه توی سرعت تاثیر بذارن. خود مبیننت توی سایتش بارها گفته که حتی وضعیت آب و هوا هم میتونه توی وضعیت سیگنال و درنتیجه سرعت تاثیر بذاره. منتهی گفته که بعضی مودمها در مقابل آب و هوا کمتر تاثیرپذیر هستن.نقل قول:
نقل قول:
معلومه توی منطقهتون مشکل سیگنال خیلی دارین و برای همون هم اتوماتیک سیستم ارسال و دریافت شما شده QPSK که سرعتش کمتره ولی توی محیطهای پر از نویز بهتر جواب میده. شاید اگه مودم رو کنار پنجره و دور از دستگاههای الکتریکی ببرید، وضعیتتون بهتر بشه.