man ke neydonam :D
pasho bia Colorado :D
Printable View
man ke neydonam :D
pasho bia Colorado :D
اوه اوه چه خبره اینجا :n02: نمی دونستم همه اینجا جمعا ! امیدوارم همنوز کسی اینجا زنده باشه :n02:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اکانتم : king yasser
توی colorado dakota w1 arizona briscoe و world 1 public beta بازی می کنم :n05:
چطوری یاسی عجقم :دی
به به
ورد جدید هم راه افتاد
شاید بعضی دوستان بخوان یه زندگی سالم رو شروع کنن:n02:
من که همین یک دونه را هم وقت نمی کنم چه برسه به ورلد جدید !نقل قول:
سعید اینو ولش سربازی بوده تو سرش هنوز باده :)))) :n19:
برو بچ خوش میگذره؟<br>ما 1 کم سرمون آروم شد اگه خدا قبول کنه رفتنی هستیم برای ادامه درس در کانادا اومد سر زدم دیدم همه چی عوض شده <br>چرا همه زامبی شدن تو بازی؟<br>به رضا بگید پس اکانت منو عوض نکنه که به سختی وارد نشم :) الا 1 چشمکی زدم هر وقت خواست بگه پس جدید رو بهش بدم
هوووم سرما نخوری :دی
:n08: نه گرم تنمه نمیچام
آقا این رضا رو چه جوری پیدا کنم اکانت رو بهش بر گردونم؟
اول می گی به رضا بگید پس اکانت را عوض نکنه بعد می گی هر وقت خواست پس جدید را بهش بدم ! یکم ناجور از آب در اومد :n02: اگه پس اکانت را عوض کردی بنده خدا اگه بخواهد پس را عوض کنه هم نمی تونه چون اصلا نمی تونه بهش وارد بشه !! بهتره پس را برگردونی به همون اولیش تا بتونه بره توش ! می ایدیش را یاهو داشتم ولی ایدیم به فنا رفته ... یادم نیست ایدیش که پس جدید بهش بگی !نقل قول:
مخلصه آقا سعید دلکم بعد تنگ شده بود برا همین اومدم تو ویست سر بزنم.اگه \س اول رو میدونیستم که عوض نمیکردم که بتونم برم تو اکانتم تو میلم زد که 12 روه سر نزدی برا همین اومدم ببینم چی شده فمیدم فقط ورد دوم رو سر نمیزده اونم زدم تو vacationکارم اشتباه محز بود امید وارم ناراحت نشه باید اکانت نو میزدم میومدم خلاصه عزیزان کمک کنید ما این رضای عزیز رو یدا کنیم :n02:
بعد از 2 سال چرخوندن اکانت می یای میمینی پس اکانت رو عوض کردن... داداش مال خودت حال نمی ده پای همچین اکانتی زحمت کشید...
eeee رضا اینجور نگوو حالا با هم دوست باشید همو ببوسید زووود
ای بابا خودشم گفت دلیلش چیه دیگه ! به منم بازی گفت که دیده ایمیل اومده که اکانت inactive هستش فکر کرده که بازیش نمی دی خواسته بیاد توش که پسش یادش نبوده و زده ریست کرده بعد دیده که برا colorado نبوده ! همون جریانی که بین من و علی cooper اتفاق افتاد که بعدش دید که مال dakota هستشنقل قول:
سو تفاهم شده دیگه :n01: این حسین جنگ ها نمی یاد پری روز بچه ها قبل جنگ پرسیدند که hossein نیستش گفتم مسافرت هستش فعلا نمی تونه زیاد بیاد بازی :n03: :n14:
سلام رضا جان شرمندتم دیدم این طوری شده سعی کردم بیام داخل نشد دلم برای همه تنگ شده بود گفتم بیام ۱ سر بزنم بیا تو ویست پس جدید رو بدم اکانت اصلاٌ مال خودت میلیشم عوض کن اگه دوست داری دفه دیگه من 1 اکانت جدید می سازم میام سر میزنم:n02:فقط اسم اکانت رو بگو اینجا چی هستیش که یوقتی یک نفر دیگه نیاد بجا تو که اون وقت اوضاع خراب میشه :n03:
سلام
همه اینجا جمع هستن اگه حسین نگفته بود که من اینجا نبودم :n10:
خوش اومدی مصطفی جان من از پیران پارسه بودم خشته اولش رو زدم بعدیش یادیش بخیر میلاد با رضا با پویا اومدن
رضا منو به اینجا معرفی کرد فهمیدم از منم پیرتر هست :n02: اونم از نو گوندیش :n20:
دس دس دس دس :دی
این سیستم بادیگارد رو دیدین چ چرته ؟ :|
آپدیت جدید خبر ندارین کی میاد ؟ :دی
آپدیت بعدی می تونیم بادی گارد برا خودمون کرایه کنیم :n02:
بازی حال نمی ده برام فقط بعد از ظهر ها که خونه می شم برا فورت اینا می رم
سلام عرض شد بر اساتید the west
من تازه وارد این بازی شدم، البته قبلا هم یکی در میون وارد بازی شده بودم اما چیز خاصی از این بازی نفهمیدم اونایی هم که فهمیدم تا الان یادم رفته
دو تا سوال اماتوری دارم، ببخشید اگه خیلی ابتدایی هستن :دی
1- این کوئست ها رو انجام بدیم بهتره یا بریم سی خودمون و کاری که دوست داریم انجام بدیم؟
2- اصلا از این کوئست ها چیزی نصیبمون میشه یا بریم کار کنیم سریعتر پیشرفت میکنیم؟
اینطوری که متوجه شدم دو نوع کلی کاراکتر تو بازی هست، یکی که از طریق دوئل و مزدوری این حرفا به جاهای خوب میرسه،
یکی هم از طریق کار سخت وانجام کوئست ها و ...
3- کدوم یکی از اینا بهترن به نظر شما و آینده خوبی داره؟ : )
بعضی کویست ها برات تجربه خوبی می ده بعضی ها نه ! که بهتره ببینی کدومش برات خوب تجربه می ده اون را بری
بعضی کویست ها برات اسکیل اینا می ده که این کویست ها را حتما باید بری ...
بعضی کوسیت ها فصلی هست و برات از لباس های ست می ده که اینا را هم باید بری
+++++++++++++++++++++++++++++
می تونی کاراکتر داشته باشی برا دوئل و می تونی کاراکتر داشته باشی برا جنگ های قلعه ( fort fighter ) و یا کاراکتری داشته باشی که اسکیلاش برا کار باشه ! کارایی که تجربه زیادی می دهند
معمولا اگه بخواهی برا جنگ های قلعه شرکت کنی باید جون خوبی داشته باشی تا بهت rank بدهند وگرنه نمی تونی جنگ شرکت کنی !
کویست را الان کاری کردند که همه بتونه بره ! چون کارا برای هر بازیکنی بازه فقط labor point کم خواهی داشته که زمان بیشتری باید صرف کویست کنی ! مثلا اگه کویستی 30 تا چوب می خواهد کارش با لیبور کم برات هر ساعت مثلا 2 تا می ده ولی اگه لیبورت بالا باشه هر ساعت بهت مثلا 6 تا می ده ...
کلا اگه لیبورت برا کاری زیاد باشه تو ان کار بهت تجربه و پول و محصول زیادی می ده
ممنون
لیبور رو دقبقا نفهمیدم چی هست؟ یه مجموعه اسکیلی که برای انجام کاری لازمه؟
لیبور labor point سختی کار هستش ! هر چقدر لیبورت زیاد باشه تجربه و پول و شانس پیدا کردن محصولشم بالا می ره ! هر کار 5 تا اسکیل نیاز داره که هر چقدر از اون 5 تا اسکیلی که کار می خواهد زیاد داشته باشی لیبورشم بالا می ره !
یوزر حسین رفت inactive mode یعنی قرمز شد :n03: با حداقل رضا فورتا بازیش می داد ! حسین بشکنه دستت که این کار را کردی و زدی تو ذوق رضا :n24:
رضا جان من نمی تونم پیغام خصوصی بدم :n02: بهم بگو قضیه چیه در خدمت هستیم :n05:
سعید جان من وقتش رو ندارم بیام وگرنه با اقا حسین مشکلی ندارم .. گفتم شاید اگه دست من باشه پاک بشه..
داش مصطفی شمارم رو برات پیغام خصوصی میکنم تونستی یه اس بده با اس ام اس بگم قضیه چیه..
اكانت پاك نميشه من اكانتمو بعد يه سال دوباره لاگين كردم
تو کیستی ؟ :دی
کدوم اکانت و کدوم ورلد ؟ :دی
saeid67
ورد 2 بودم بعد يك سال لاگين كردم سيستم مارو اورد تو colorado
ئئئئه سعید تونی ؟ :دی
خوبه خوبه :دی
بچّه ها جریان اکانت persian fort fighter چیه؟
آخه علی همه آیتم هاشو داده بود به بقیه و رفته بود، امروز دیدم بازم لباس تنشه! دست کیه اکانت؟
دست خودشه بازی نمی کنه فقط اومده بود یک دیدی بزنه بره :n02:نقل قول:
درسته که آپدیت جدید اومده و اون قسمت وسط نقشه باز شد و لول ها تا 150 شد و ساختمان ها بیشتر ساخته میشن و هر چیز دیگه ای
اما سوالی که هنوز بی جواب مونده اینه که: آپدیت بعدی کی میاد؟
میاد نزدیکه دیروز اتفاقی دیدم دارن رو انتقال پول از بانک کار میکردن برا چند دقیقه فعال شده بود :دی
شماها بعد 3-4 سال هنوز زنده این ؟ :دی
مثلا :دی :n19::n19::n19:
هنوز کسی رنک یک دوئل نشدش ؟ :دی
ئئئئئئه ممد جقوووووله خودمونه ک :دی چطوری عن :دی ؟
خفه شو نفله من الان یه مهندس هستم :n02: