من همین الان که دارم اینو تایپ میکنم، سرویس 128 در حال دانلود 250 تا!
1 ساله با همین 250 دان میکنه....
Printable View
من همین الان که دارم اینو تایپ میکنم، سرویس 128 در حال دانلود 250 تا!
1 ساله با همین 250 دان میکنه....
نقره ای و طلایی رو نخری هانقل قول:
اصلا سرعت ۱ به ۴ یا یک به دو رو نمیده ، تو شهر ما انقدر شکایت شد الان فقط یک به هشت یا همون برنزی رو ارایه میدن...
نامحدوده؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه محدود!نقل قول:
در جواب تبلیغات ناصحیح!
وقتی اکانتینگ سرویس 2مگابیت یا 256 تا بیشتر نیست موندم چرا بعضیا در تلاش هستن بگن آسیاشت گل و بلبله!
کدام سرویس رو پیشنهاد می کنید ؟
اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود طلايي ( با 10 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گيگ درماه) / 256 / 474,120 ريال
اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود نقره اي ( با 5 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گيگ درماه) / 512 / 603,720 ريال
اينترنت پرسرعت چابک نامحدود برنزي 1024 با امکان تبادل حداقل 18 گيگ درماه / 1024 / 506,520 ريال
اینترنت پرسرعت چابک 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) / 1024 / 625,320 ريال
دیروز اکانت اسیاتک من نصب شد چه خوش خیال بودم من .فکر کردم الان سرعت بالای 100 به من می ده ولی چون خط من فیبر نوری است انگار قسمت من کمتر از 60 است .زنگ زدم پشتیبانی می گه چون شما کافو نوری هستید نباید دو مگابیت می گرفتید.مرکز شما بیشتر از یک مگا بیت پشتیانی نمی کنه .باید یا 512 بگیرید یا یک مگابیت فکر کنم دانلودم پرید:n28::n28:
آخری .چون نامحدود اذیتت میکنه.شبانه دانلود کنی خیلی بهترهنقل قول:
من قبلا از آسیاتر سرویس داشتم . الان میخوام ازش اینترانت بخرم . یه توضیح میدید قضیه این حداقل تبادل چیه ؟؟ و اینکه اگه نامحدود هستش بعد از حداقل تبادل سرعت رو روی چند میارن؟؟
و اینکه کسی خبر داره اکانت رفع محدودیت روی اینترانت آسیاتر جواب میده و سرعت رو چقدر زیاد میکنه؟؟:n13:
سلام.سرعت 1 مگ هم بگیری سرعتت بیشتر از 64 نمیشه!چون سرعتت روی 64 بسته شدهاست.نقل قول:
نقل قول:
سرعت اسمیه!
بعد حجم، شبیه نامحدودا میشه1 فقط قیمتش کمتره
حرفم رو پس می گیرم بعد از تلاش های بسیار و بعد از کانفیگ شدن مودم الان سرعت دانلود بالای 200 به من می دهد می خواستم از خوره های اسیاتک بپرسم با speedtest سرعت گرفتم زده 1.67 مگابیت
برای دو مگابیت روی فیبر نوری این سرعت خوبه یا نه ؟ من راضی ام و وسوسه سرعت بالاتر دارم.گرچه رویای من دیدن یوتیوب بدون بافرینگ هست .البته این ارزو برای شرایط ما بلند پروازی است .
منم 128 دارم همین سرعت رو میگیرم (یکم بیشتر! 256 k(
سلام دوستان من نمیدونم چه بلایی ناگهانی بر سر اینترنتم آمده ؟
از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 پینگ میگیرم پینگ ها شده بالای 400 - 450
در ضمن من 10 مگ دارم و بعد از 1 ماه که از شروع سرویس گذشت پهنای باندم رو از 10 مگ آوردن روی 4 مگ بستن ؟ این عادیه؟
اینم تست سرعت الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من از مخابرات می خوام بیام آسیاتک
این طرح چجوریه؟ 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رایگان)
سرعت روزانه و شبانه اش چجوریه؟
این طرح سرعت های مختلفی داره از 256 تا 2 مگ. تفاوتی توی سرعت شبانه اشون هم هست؟
کلا این شبانه برای مهمه. چون روزا تقریبا خونه نیستم که بخوام استفاده کنم.
موفق باشید
درودنقل قول:
معمولا شبانه به صورت زیر است مگر در شهرهای خاصی که سرعت بالاتر هست
شبانه 256 سرعت :32
شبانه 512 سرعت:64
شبانه 1024 سرعت:90
شبانه 2048 سرعت:120
البته مشهد فکر میکنم سرعت شبانه بهتر باشه بهتره توی تاپیک مشهد بپرسید
سلام دوستان .[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینترنت 10Mb/s آسیاتک گرفتم . پس از تست های زیاد متوجه شدم آسیاتک متاسفانه آب میبنده تو اینترنت به طور کاملاً حرفه ای ...
سرعت دانلود از سایت های ایرانی 1MB/s هستش یعنی کل پهنای باند رو میگیره . ولی سرعت دانلود برای سایت های خارجی به زور به 3Mb/s ( 300-450 Kb/s میرسه که متاسفانه کاربرای عادی متوجه این موضوع نمیشن البته این سرعت فقط برای IDM هست و بدون اوت حدود 50-90 هتسش .
تست دیگری که کردم دیدم اینها پهنای باند چند سایت مثل Microsoft , Apple رو نیز بالا بردن به خاطر ترافیک زیادی که سمتش میره برای Update ویندوز و غیره . یعنی از مایکروسافت هم با سرعت بالا دانلود میکنه .
نکته جالب هم اینه که یه سایت هست که خود آسیاتک برای تست سرعت گذاشتهاینجام منی که 10Mb/s دارم به زور به 3-4 میرسه ...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطفاً از سایتهایی مثل Kernel.org یا Kaspersky.com فایل دانلود کنن و نتیجه تست رو اینجا بزارن ..
اینم بگم من حدوداً 15 روزه دارم تست میکنم تا به این نتایج رسیدم و باید بگم واقعا" برای آسیاتک متاسفم با این جرکتی کرده ... لطفاً تست هاتونو قرار بدین و اینجا بزارین ممنون .
اگه بخوای درست حساب کنی، با سرویس ۱۰ مگ باید دانلودت حدود ۱.۲ باشه نه ۱ مگ. درضمن، علاوه بر سرعت مولتی کانکشن که با IDM میگیری، باید سرعت تک کانکشنت هم تقریبا همونقدر باشه که ۱۰۰٪ اینطور نیست. متاسفانه آسیاتک توی ارائه سرعت پایینتر از سرویس خریداری شده یکی از بهترینهاست!نقل قول:
من 512 نامحدود میخوام
این سرویس برنزی و نقره ای و طلایی چیه ؟
حداقل ترافیک ؟
الان قیمت 512 نامحدود برنزی از 512 محدود 10 گیگ ارزون تره ، چرا ؟
رفیق اولین کاری که میکنی میری شکایت میکنی چون حداقل سرعتی که موظفن رو باید بهت بده یعنی 10 مگ.پینگتم خیلی خرابه.نقل قول:
حالا اون 0.2 پیش کششون . من که دارم متن شکایت آماده میکنم Screen Shot هم گرفتم ببینم به کجا میرسه واقعا حرکتشون خیلی ضایع است .نقل قول:
نقل قول:
آیدی یاهوتو بده چند تا تست باهم بکنیم ببینیم این آسیاتک چه کلاهی داره سر ملت میزاره ...
سلام دوستان
سرعت شبانه آسیاتک تو قم وضعش چطوره؟ مثلا برای سرویس 2 مگ
واینکه با دانلود زیاد مثل شاتل سرعتو محدود می کنن یا ن؟
مرسی:n16:
درودنقل قول:
معمولا 120 هست ممکنه بعضی شهرها بیشتر باشه
خیر محدود نمی کنند
کسی خبر نداره ؟؟؟ یکی ما رو از بی خبری در بیاره .نقل قول:
از قسمت جستجوی در بالا و سمت چپ تاپیک استفاده کنید،قبلا در موردش بارها بحث شدهنقل قول:
بنده به عنوان مشترک و نماینده سرویس های نامحدود را توصیه نمیکنم
خیر فکر نکنم، سرچ بزنید اکانت تست گذاشتند تست کنید
جهت تلطیف فضا - این تست سرعت سرویس 4 مگابیت نامحدود برنزی بعد از محدود شدن هست (95 تومن در ماه):
به طور باورنکردنی پینگ خارج من از هفته قبل که گفتن در شبکه تغییراتی دادن از 350 به 170 و حتی 130 (در بعضی ساعات) رسیده، برای سرور داخلی بین 40 تا 70 هست که البته خط من نویز بالایی هم داره. قبل از محدود شدن سرعت حدودا 375 کیلوبایت هست و همونطور که میدونید سرویس 2 مگابیت برنزی هم 80 تومن در ماه هست، در کنار 1 مگابیت که 50 تومن میشه. ضمنا IP ها به نام شرکت "رسپینا" شده بعد از این تغییرات و نمیدونم آیا از مسیر جدیدی سرویس میگیرن یا چی...
قبلا انواع نامحدود و محدود آسیاتک رو تجربه کردم در سرعت های مختلف - همینطور نامحدود های وب زمانی که اسمش نوین نت بود، شاتل و مخابرات. میخوام حرفی بزنم که شاید دوستان دیگه رو عصبانی کنه (!) و اون اینکه اینترنت نامحدود آسیتک نسبت به بقیه شرکتها خیلی قیمت و کیفیت خوبی داره. میخوام واقعیت ها رو در نظر بگیرم تا دوستانی که دنبال سرویس جدید هستن دچار اشتباه نشن.
سرویس 4 مگابیت ماهانه 95 تومن رو با صرف نظر از سرعت حالت عادی (محدود نشده) 1 مگابیت ثابت در نظر میگیرم
نامحدود 4 مگابیت برنزی آسیاتک (1 مگابیت دائمی) 95 هزار تومان
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
نامحدود 1 مگابیت پارس انلاین 219 هزار تومان
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
نامحدود 1 مگابیت شاتل 220 هزار تومان
نامحدود 1 مگابیت صبانت 208 هزار تومان
نامحدود 1 مگابیت فن اوا (ضریب 1 به 3 حدودا 320 کیلوبیت) 45 هزار تومان
متاسفانه اینترنت در ایران به شدت گران و بی کیفیت هست. اما من که 7-8 ساله شغل و کسب و کارم از طریق نت هست و اکثر شرکت رو تجربه کردم میتونم بهتون اطمینان بدم فعلا به صرفه ترین سرویس نامحدود واسه آسیاتک هست. من شخصا حتی محدود 60 گیگ در ماه اصلا واسم جواب نمیده با اینکه دانلودم ندارم اما محدودیتی که داره روی اعصابمه. امیدوارم روزی وضعیت اینترنت ایران هم بهتر
سرویس حامی 2 گیگ.
نقل قول:
خوب بود اینم آخرش اضافه میکردی نامحدود مخابرات 1مگ ثابت ماهیانه 42 هزارتومن :n10:
2مگ نامحدود مخابرات هم حتماً در جریان هستید که ماهیانه 74 هزار تومن؟! شما با این سرویسهای مخابرات ماهیانه 500گیگ هم دانلود کنی محدودت نمی کنه :)
من یک مگ دارم با شبانه رایگان که 2 گیگ از حجمم باقی مونده بود
امروز ساعت 6 صبح دانلود رو شروع کردم با تعجب دیدم سرعتش 800 کیلوبایته تا ساعت 8 که رایگانه 6 گیگ دانلود کردم
بعد کنترل پنلم رو چک کردم ترافیکم نوشته بود منفی 4 گیگ !!
پشتیبانی دوبار زنگ زدم گفتند پیگیری میکنیم ولی هیچ
کسی همچین موردی داشته ؟
آقا یکی بگه اینا داستانش چیه ؟نقل قول:
آقا یکی بگه اینا داستانش چیه ؟نقل قول:
داستانش دزدیه! 20 کیلوبایت سرعتشه! اگه 512 نامحدود میخوای باید 2 مگشو بگیری که 80+ قیمتشه
سلام..من دیشب گذاشتم دانلود بشه.. 10 گیگ دانلود شده.. 7 گیگش حساب نشده و 3 گیگش حساب شده.. چی کار کنم؟؟ مطمئنم پی سی ساعت هشت خاموش شده...زنگ بزنم فایده داره؟؟
احتمالا اون 3 گیگش مربوط به ساعت 6 صبح به بعد بودهنقل قول:
مشکل منم امروز همین بود تا الان سه بار زنگ زدم پشتیبانی
سویم بارم گفتند لاگی تو حسابتون نمی بینیم
درصورتی که تو ریز مصرفم نوشته بود
ولی نمیدونم چرا اینجوری گفتند
من زنگ زدم میگه پی سی شما تا ساعت 13.30 روشن بوده و دانلود می کرده!!:n04:نقل قول:
توی پنل هم همین زده و مسئله اینه که من مطمئن هستم که کامپیوتر خاموش بوده و بالاسرش بودم! کسی هم نبوده که بخواد از وای فای یا خود کامپیوتر دانلود داشته باشه!
امسال برای عید فطر ، نخفیف روی قیمت ها می خوره یا خیر ؟
کلا هدیه عید فطر جیه ؟
وقتی اینجوری بگن باید به حجمت گودبای بدینقل قول:
تو از همه شرکتها سرویس داری؟:n02:نقل قول:
همشون سر و ته یک کرباسن:n02:نقل قول: