قید دفاع ایرانی راباید زد چون مدافعان ایرانی زیاد به درد نمیخورند. باید به فکر مدافع خارجی بود ضمن اینکه قیمت مدافعان خارجی پایینه .
قید دفاع ایرانی راباید زد چون مدافعان ایرانی زیاد به درد نمیخورند. باید به فکر مدافع خارجی بود ضمن اینکه قیمت مدافعان خارجی پایینه .
نقل قول:
به چی گیر دادیم !؟ خیابانی که همه میگن ! همه صفحه ها رو ببین ! کاملا خوشحال بود ! قرار نیست چون استقلالی نیست بیاد جلو مردم همچین ذوق بکنه که !
بعد این پست من توجیهی برای باخت استقلال نبود ! مگه من گفتم تقصیر خیابانی که باختیم ! :13:
الان داشتم لیست تیم الاتحاد رامی دیدم 32 تابازیکن توش بود که 5تاشو جدید اضافه کرده بود.خوش به حال اونا . ما که 26تابیشتربازیکن نداریم .
محمود فکری از اون بازیکنایی بود که هر 30-40 سال یکبار توی دنیا میان مثل مالدینینقل قول:
به نظر من تو خط دفاع یکی مثل محمود فکری را می خوایم که خیلی خوب دفاع را مدیریت میکرد و بهش نظم می داد.
دیگه نباید منتظر یک فکری دیگه باشیم
خوراکش هم فقط دربی بود :31:تودربی که بود خیال همه راحت بود :27:البته به زودی پیروز جاشو پرمیکنه . اما باید قبول کنیم تو کنارگذاشتن سعید لطفی اشتباه کردیم .نقل قول:
محمود همین الان هم ما دفاع خوبی داریم به نسبت سایرتیما .اما بااین خط حمله توآسیا به مشکل برخوردمیکنیم چون جانشینای خوبی نداریم . اگریک بازیکن مثل اشپیتیم آرفی میگرفتیم خیالمون راحت میشد :12:
محمود من هم باعلیرضا موافقم .باید هرچه زودتر یک مهاجم بگیریم هرچندبرای آسیا دیرشده . اما مادرحال حاضرتوکشورمون دفاع درست وحسابی نداریم .مثلا بریم کی رابرای تیم برداریم بیاریم ؟:5: میخوای بریم دفاع 18 ساله اینترمیلان رابردارم بیام؟
به نظر من اگه خود محمود فکری لخت بشه بیاد تو زمین دفاعمون از این رو به اون رو میشه
محمود که سنی نداره تازه 40 سالش شده(باید بیاریمش تو لیست امیدا)
ولی من مطمئنم با همین سنش از همه ی دفاع هامون بهتر بازی میکنه
اگه اشتباه نکنم رکود کمترین گل خورده ی لیگ برتر مال سالی بود که استقلال قهرمان شد (فکر کنم کمتر از 20 تا گل خوردیم)
که اونم مال خط دفاعی بود که راستش قربانی بود ,چپش امیر حسین و در قلب خط دفاعی محمود فکری
نقل قول:
لطفی چی ؟؟؟؟
مطمئنی حالت خوبه
پسر این لطفی هر 10 سال یکبار که میرفت تو زمین انچنان اتوبانی توی زمین درست میکرد که خوار مادر تیمو با هم یکی میکرد.
البته در مورد صادقی و حتی تا حدودی انصاریان باهات موافقم
صادقی اگه میموند و یک مقدار اعصابشو درست میکردن(مثلا باشگاه براش یه روانشناس درجه یک اختصاصی میگرفت البته دقت کنید میگم روانشناس جون الان خیلی از تیمای لیگمون رفتن یک ملا رو به عنوان روانشناس گذاشتن که مثلا مسایل روحی تیمشون رو درست کنه ) میتونست اسمشو توی این باشگاه جاودانه کنه
به نظر من بدترین دفاع قربانیه. یا جا می مونه یا خطا می کنه.:19:
امیرم به خاطر قدرت سر زنیش میاردش تو زمین.
اگه یه سر زن خوب داشتیم مثه پارسال رو نیمکت بود.
بازی بافجر را پیروزخوب کارنکرد به خاطراینکه میومد جلو وهمش هم دوست داشت قیچی برگردون بزنه اون هم به خاطربدبودن پیستونهامون بید :4:
بدبختانه سه بارهم اینکار راکرد . درحالیکه موقعیتهای خیلی خوبی هم بود .من هم ازکارش تعجب کردم :41:نقل قول:
استقلال 4 - 1 پاس همدان
غلامرضا رضایی توکدوم تیم بازیکن ناصرحجازی بوده؟ :18:اصلا ناصرحجازی قبل ازسال پیش که تیم استقلال راگرفت میدونی 5 6 سال اصلا تولیگ نبود :13:نقل قول:
ضمنا محسن خلیلی راهم ناصرحجازی نخواست :31:
کلاهربازیکنی که ناصرحجازی بخواد بده مثل حمید شفیعی کاظم نادعلی میثم منیعی مهرداد پولادی بیاتی نیا وهربازیکنی که نخواد خوبه :27:
حالا که بحثه دفاعه و گیر دادین باید یکیو بیارن منم میگم باید نیسانی رو بیارن
مدافع تیم پگاه گیلان سال قبل درتیم شیرین فرازبازی میکرد(مدافع صربستانی چپ پا ) که خوب هم سانترمیکنه خوب هم گل میزنه . اگربتونیم یک بازیکن قویترازاون رابه تیم اضافه کنیم عالی میشه .
اونی منظورت ایوان دراگسوویچو میگی ما که خیری ازش ندیدیم تو شیرین فراز
بزرگترین کشف ناصرخان پسرش آتیلاس:27:
نقل قول:
اصلا بحث من باخت تیم نبود. خواستم یه مقایسه ای انجام بدم و به بعضی ها یاداوری کنیم بعضی چیزارو..
منظورعلیرضا این بود که ناصرحجازی علی دایی رابه فوتبال آورد .البته تاریخچه علی دایی رامن یادمه و زمانی تو بانک تجارت بازی میکرد(وقتی ازتیم تاکسیرانی اومداونجا) اما کلا مربیان ایرانی به دلیل اینکه اخراج زیاد میشند می تونند ادعاکنند که سرمربی تمام بازیکنان لیگ هستند . ناصرحجازی بدترین مربی تاریخ استقلال بوده چون زمان اون باعلی کریمی هم قراردادبستیم و ناصرحجازی گفت نمیخواهیمش و عابدینی مدیرعامل وقت پیروزی باش قرارداد بست واونو به خدمت گرفت (اون زمان مربی پیروزی یک کروات بودکه هفته 7ام مقابل شموشک یاایرسوترنوشهر اخراج شد جاش علی پروین اومد) .کاش اون زمان مربی استقلال منصورپورحیدری بود. خدابگم باناصرحجازی وبی مغزی مثل فتحل چکارکنه :13:
آره همونی که بعد از 4 بازی رفت از ابومسلمنقل قول:
مگه سوبیس تولیگ اونجا بازی میکنه .اخه من که یادمه لیست گلزنای الجزیره رادیدم اسم سوبیس نبود اما دوتاگلزن دیگه داشت که یکی برزیلی بود ویکی هم ساحل عاجی که به طورمیانگین هرکدوم توهربازی تقریبا یک گل زده بودند .ضمنا بایانو مهاجم جدید الاتحاد سال قبل 2008 درتیم پونته پراتا (تیم 5) اونجابازی میکرد وتقریبا نصف گلهای پونته پراتارابه تنهایی زده . :18:نقل قول:
استقلال 4 پاس 1
اونی جان حالت خوبه بایانو فصل قبل تو تیم مورسیا تو لالیگا بازی می کرد
آره راست میگی .نقل قول:
رافائل سوبیس تو21بازی 15گل واسه الجزیره زده
فرناندو بایانو تو 16بازی 15گل واسه الجزیره زده
ظاهرا گلهای ابراهیم دیاکه برای سالهای قبل بود چون اگربرای امسال باشه که بدبختی به بارمیاد .
ابراهیم دیاکه تو 14 تابازی 17 تاگل زده
رافایل سوبیس تو 21 بازی 15 تا گل زده
فرناندوبایانو هم تو 16 بازی 15 گل زده
آمارشون بدنیست .
حالم که خوب هست اما این بازیکنو میگم اشتباهی نوشتم بایانو .اسمش رناتوهستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدید به خدمت گرفتند :5:
استقلال 3 - 0 پاس همدان
دمت گرم اینارو رنگی کردی. اینارو که خوندم فهمیدم مطلب در چه سطحیه بقیه شو نخوندم دیگه وقتم هدر نرفت.نقل قول:
در كل مسابقه نتوانست در جريان حملات خود حتي يك فرصت گلزني روي دروازه پرسپوليس خلق كند و پس از گلزني با ضد حمله، دو خطر ديگر خود را هم روي ضد حمله براي قرمزها ايجاد كرد.
استقلال 4 - پاس همدان 0
با این کار بزرگترین خیانتی که در تمام دوران به ایران و ایرانی شده رو کردشنقل قول:
تا جایی که من شنیدم و معمولا هم این شفیع این حرف را تکرار میکنه علی دایی را به فوتبال معرفی کرده!
البته کشفش هم اینجوری بوده که وقتی تو بانک تجارت بود هر روز صبح یه توپ میداده دایی بره پشت دروازه روپایی بزنه
و بقیه بهش بخندن
اقا راستی دیدید تو نود گزارشگر از ژنرال در مورد صحبتهای پیروانی(اینکه جناحین استقلال رو ببندید فلج میشه)پرسید
ژنرال گفت کدومشون کاویانی گفت افشین همین که کاویانی گفت افشین ژنرال همچین خنده ای کرد(یه چیزی تو مایه های اون علی)
که یعنی افشین بیاد سرشو بخوره
آره ..... اون خندش خیلی باحال بود ........نقل قول:
اس اس 4 - پاس 1
اس اس 5 پاس0
نظرسنجی سایت راه نیفتاده چرا !؟
استقلال 4 - 0 پاس
استقلال3-0 پاس
بازی بعد از پاس با کیه و کی !؟
باپیکان توغزنین
استقلال 2-1 پاس
استقلال 2 پاس 1