بچه ها بازی هاش چطوره؟
مثلا فوتبال داره؟
کسی اسکرین شاتی چیزی داره؟
سایتی چیزی دارید؟
این بهتره یا ps3
البته من خودم ایکس باکس 360 دوست دارم
به دوستم گفتم از دوبی برام بیاره
بنظرتون چیزی ازش کم مکینن؟
بچه ها بازی هاش چطوره؟
مثلا فوتبال داره؟
کسی اسکرین شاتی چیزی داره؟
سایتی چیزی دارید؟
این بهتره یا ps3
البته من خودم ایکس باکس 360 دوست دارم
به دوستم گفتم از دوبی برام بیاره
بنظرتون چیزی ازش کم مکینن؟
بچه ها نوشته تو یه سایت که بازی های کپی شده اجرا نمیشه
نسخه اصل هم 30 - 40 تومن هست
پس من که میخوام بخرم باید چی کار کنم؟؟؟
اون PS3 هست عزیزنقل قول:
بازی های کپی رو خیلی راحت اجرا میکنه
چرا از دوبی می خوای بگیری؟ مگه اون جا هم کپی خور میدن؟ خب اگه کپی خور نباشه باید 40 تومن بخری بازی رو ، ولی کپی خورشو از ایران بخر 240 تومن ، تا بازی هاش بشه 2500.
خوب اگه دوستش براش از دبی بیاره ارزونتر در میاد تا از اینجا بخرهنقل قول:
اینجا هم میتونه 6 تومان بده کپی خورش کنن براش
البته اگه این new xbox 360 نباشه
بحث سر elite هست
من بازی spiderman 3 زو دانلود کردم حدود 7 گیگ بود حالا که رایتش کردم توی دستگاه میزنه که 3.5 گیگه. چرا؟؟
منم موندم تو این قضیه که داشبوردی که پاییز پارسال اومد چجوری میتونه انقدر حجم بعضی از بازی هارو کاهش بده !!نقل قول:
یک سوال برام پیش امده بعد1 سال...اونم اینه که چطور بفهمم کنسولم pal هست یا ntsc u یا ntsc j ؟؟؟
اول از همه که رو جعبه خود کنسول نوشته. دوم اینکه بیشتر برد های جاسپر پال هستن.نقل قول:
یک سوال برام پیش امده بعد1 سال...اونم اینه که چطور بفهمم کنسولم pal هست یا ntsc u یا ntsc j ؟؟؟
چقدر سوال شعری بود....تا حالا دقت نکرده بودم...
دقت نکرده بودید چون دستگاتون پال بوده. چون بیشتر بازی هایی که موجود هست تو بازار پال هستن.نقل قول:
چقدر سوال شعری بود....تا حالا دقت نکرده بودم...
نقل قول:
اقا يه سوال نيمه تخصصي ديگه ! :20: خب اگه ما از اون دمنده هاي برقي يا همون بلوور ها استفاده كنيم خاك نميره بشينه رو لنز دي وي دي درايو دستگاه بعد لنز به فنا بده ؟ ( فشار باد اين دمنده هاي برقي خيلي زيادن يه دفعه ميبني يه ic يا خازن برد از اجاش كنده شد:31: )
خوب اول اینکه dvd rom بسته هست و خاک توش نفوذ نمیکنه.نقل قول:
دوم اینکه بهترین کاری که شما میتونید انجام بدید اینه که کنسول رو باز کنید و با خیال راحت تمیزش کنید
سلام دوستان میشه با edge modem با 360 به live وصل شد؟
سلامنقل قول:
سلام دوستان میشه با edge modem با 360 به live وصل شد؟
اگه edge modem وایرلس داشته باشه و xbox360 تتون هم وایرلس داشته باشه میشه. وگرنه در حالت عادی با usb فکر نکنم بشه
سلام
رفرش ریت مانیتور رو چطوری میشه توی ایکس باکس تنظیم کرد ؟
بعضی از بازیها سرعتشون توی تلویزیون نسبت به مانیتور کمتره و این سرعت کمتر بازیو واقعی تر میکنه . به احتمال بسیار زیاد علت این مساله اینه که رفرش ریت تلویزیون کمتر از مانیتوره حالا چطوری میشه رفرش ریت مانیتور رو توی کنسول ایکس باکس کاهش داد ؟
سلام بچه ها من چند سئوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین
1. میزان استفاده مجاز مداوم از کنسول چند ساعته ؟
2. از چند ساعت بازی مداوم به بعد برای کنسول خطرناکه ؟
3. من با کابل VGA بازی می کنم تا حالا 2 بار برام این مشکل پیش اومده که تصویر برای 2 3 ثانیه میره یکبار حدود 1 ماه پیش بود یکبار دیشب می خواستم بدونم این برای چیه ؟> و آیا طبیعه یا مشکله ؟
تا اونجایی که من میدونم رفرش ریت مانیتور ربطی به سرعت بازی نداره! رفرش ریت که توی کتابهای درسی به سرعت نوسازی ترجمه شده مربوط به میزان وضوح تصویر هست که هر چقدر بالاتر باشه وضوح تصویر میره بالا. معمولا در اثر درست تنظیم نبودن رفرش ریت مانیتور تصویر میلرزه و یا تیک میزنه!نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پس علت اینکه سرعت بازی توی تلویزیون نسبت به مانیتور کمتره چیه ؟ من این مساله رو هم توی تلویزونهای معمولی امتحان کردم و هم توی تلویزونهای ال سی دی . توی هر دو سرعت بازی ( منظورم فوتباله ) نسبت به مانیتور خیلی کمتره . هدف من اینه که سرعت بازی توی مانیتور رو مثل تلویزیون کنم .
سلام دوستان بهترین مدل xbox الان چی است؟ من می خوام xbox بگیرم اما نمی دونم چه مدل اصلا هم اطلاعات دربارش ندارم اگر کپی خور باشه انلاین میشه بازی کرد برای من انلاین بازی کردن خیلی مهمه قیمت هم اگر بگین ممنون میشم یک اطلاعات هم بدین که طرف دستگاه تقلبی هارد تقلبی خلاصه همه چیزش بهترین مدل باشه بعد اخرین اپدیت هم باشه
اگه پول دارین و عجله ندارین صبر کنین مدل slim ایکس باکس بیاد ، اونو بگیرین ، اگه الان می خواین بگیرین ، الایت چون هارد داره و لوازم جانبیش بیشتره بهتره ، درضمن روی همه نوع میشه لایو ( آنلاین ) بازی کرد. قیمت هارو هم از آقا میثم ( joykiller360 ) بپرسین.
با ارکید که کپی خور باشه هم میشه آنلاین بازی کرد؟ بن نشه؟نقل قول:
اونایی که تو ایرانن همشون عین همن به نظرم الایت بهترین گزینستنقل قول:
قیمت ندارم
بله میشه فقط یه کاراو چیزایی رو باید رعایت کنید
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
بله میشه فقط دقت لازمه فریم ویر ال تی بریز بازی هاتم باید امنیت داشته باشهنقل قول:
من دیروز رفتم جی تی ای آی وی بازی کنم دیدم می نویسه load failed . مشکل از چیه؟ تو قسمت مموری گرفتم سیو جدیدشو پاک کردم بازم درست نشد ! ربط به تاریخ کنسول داره؟
سلام دوستان. خواستم بدونم سایتی رو سراغ دارین که بتونم ازش بازی های قدیمی xbox رو دانلود کنم؟ البته با لینک مستقیم.ممنون :10:
چون Input Lag مانیتور همیشه از تلویزیون کمتره البته تلویزیونم داریم تا تلویزیون، تو تلویزیون های لامپ تصویری البته باید این مشکل کمتر باشه، ولی همونطور که گفتم تلویزیون ها باهم خیلی فرق میکنن.نقل قول:
من کنسولم که مدل آرکد مادربرد جاسپر است و پارسال همین موقع خریدم و بن هم نشده و هیچ مشکلی هم نداره رو میخوام بفروشم ... جلد و همه چیزش هم سالمه ... خواستم بدونم به نظر شما الان با چه حدود قیمتی مناسبه که بفروشم و به نظر شما چه قیمتی می خرند؟
دوستان یه نفر شیوه ی باز و بسته کردن کنسولو یاد میده اگه با عکس باشه که عالیه
اگه به دست میخواهید بفروشید حدودا ۵۰ تا ۶۰ تومن از قیمت نوش کم کنید.نقل قول:
من کنسولم که مدل آرکد مادربرد جاسپر است و پارسال همین موقع خریدم و بن هم نشده و هیچ مشکلی هم نداره رو میخوام بفروشم ... جلد و همه چیزش هم سالمه ... خواستم بدونم به نظر شما الان با چه حدود قیمتی مناسبه که بفروشم و به نظر شما چه قیمتی می خرند؟
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
سلام. خدمت شما...نقل قول:
کد:http://amirgegr.persiangig.com/PSP/Xbox360%20%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%20%D8%A8%D8%A7%D8%B2%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%20%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-unprotected.pdf
چطوری میتونم یه فایل با پسوند exe رو روی xbox 360 اجرا کنم؟
سلام. نمیتونیدنقل قول:
چطوری میتونم یه فایل با پسوند exe رو روی xbox 360 اجرا کنم؟
آقا کسی جواب منو نمیده ؟نقل قول:
ا!!! خوب بگین دیگه:31:نقل قول:
خدا پدر تورنت را بیامرزد : Extratorrent.comنقل قول:
این هم خوبس :کد:http://www.xbox360iso.com/
سلام.نقل قول:
1. میزان استفاده مجاز مداوم از کنسول چند ساعته ؟
2. از چند ساعت بازی مداوم به بعد برای کنسول خطرناکه ؟
3. من با کابل VGA بازی می کنم تا حالا 2 بار برام این مشکل پیش اومده که تصویر برای 2 3 ثانیه میره یکبار حدود 1 ماه پیش بود یکبار دیشب می خواستم بدونم این برای چیه ؟> و آیا طبیعه یا مشکله ؟
۱. نمیشه دقیق گفت ولی برد جسپر تا ۵ ساعت جواب میده. (اگه بازی تو هارد باشه که خیلی بهتره و کنسول در حرارت کمتری کار میکنه)
۳. اگه این موضوع کم پیش میاد زیاد مهم نیست. بهش اهمیت ندید
من داشبورد رو آپدیت کردم با همون ورژن آوریل 2010 تونستم آواتار بسازم و فلش مموری هم دیتکت میشهپیغام میده که عمل کانفیگ با شکست مواجه شد. جریان چیه مشکل از کجاست ذاتا فلش مموریم ساپورت نمیشه یا میشه این مشکل رو به نحوی حل کرد؟
پس این چیه :نقل قول:
این امولاتور میکرو بر روی xbox 360 هست که در دو نسخه درست شده یکی واسه ویندوز و یکی واسه اجرا روی Xbox 360. اگه دانلود کنی خودت میبینی که پسوند فایل اصلی هر دو نسخه exe هست.کد:http://sourceforge.net/projects/myxnes/
سلام. با یه فلش دیگه امتحان کنید .(سعی کنید مارک و مدل فلش خودتون هم نباشه) اگه جواب نداد اون موقه میگیردیم دنبال جواب.نقل قول:
من داشبورد رو آپدیت کردم با همون ورژن آوریل 2010 تونستم آواتار بسازم و فلش مموری هم دیتکت میشهپیغام میده که عمل کانفیگ با شکست مواجه شد. جریان چیه مشکل از کجاست ذاتا فلش مموریم ساپورت نمیشه یا میشه این مشکل رو به نحوی حل کرد؟
شاید یه جوری هارد xboxو به pc وصل میکنه و این فایل رو اینجوری نصب میکنه. نمیدونم دقیق چیه. فقط این مشخص هست که xbox360 سیستم عاملش مثل ویندوز نیست که خودش \exe رو بشناسهنقل قول:
این امولاتور میکرو بر روی xbox 360 هست که در دو نسخه درست شده یکی واسه ویندوز و یکی واسه اجرا روی Xbox 360. اگه دانلود کنی خودت میبینی که پسوند فایل اصلی هر دو نسخه exe هست.
طرف خودش هم امتحان نکرده ببینه روی Xbox 360 کار میکنه یا نه! ولی گفته که یه عده امتحان کردن و راضی هم هستن! :31:نقل قول:
به نظر میاد که باید روی دیسک رایت بشه :
ممنونم از جواب... ولی این رو که خودشم میگه... میگه که از یه دیوایس دیگه استفاده کنید. حتی رفتم توی صفحه اصلی ایکس باکس مموری خاصی به اسم SanDisk معرفی کرده بود. از یکی پرسیدم گفت اگه برنامه خاصی که پورتال هم هست روی فلش نصب کنی میشناسه. ولی به نظر حرف منطقی نمیاد دیشب من مموری موبایلم رو هم امتحان کردم حتی اجازه نمیداد کانفیگ رو شروع کنه چه برسه بخواد پیغام Fail بده. در هر صورت اینکه نشد دیگه نمی رم دنبال یه فلش دیگه چون اگه بخوام فلش بگیرم یه دفعه می رم یه هارد اکسترنال می گیرم دیگهنقل قول:
سلام. با یه فلش دیگه امتحان کنید .(سعی کنید مارک و مدل فلش خودتون هم نباشه) اگه جواب نداد اون موقه میگیردیم دنبال جواب