-
ترکه اسم بچش رو می ذاره اس ام اس . می گن این چه اسمیه ؟ می ترکه با دوست دخترش تو ماشین بودن می بینه جلوتر ایست بازرسیه به دوست دخترش می گه تو پیاده شو بعد از ایست بازرسی بگو مستقیم تجریش که من دوباره سوارت کنم ……بعد از ایست بازرسی دختره یادش می ره بگه تجریش می گه ونک . ترکه می گه شرمنده مصیرم نمی خورهگه : چیه از پیام که باکلاس تره
-
ترکه اسم بچش رو می ذاریه خبر خوب . اگه ۲ روز دیگه صبر کنی تو هم می تونی برقصی . البوم جدید اندی تا پس فردا به بازار می یاد: مونگولا باید برقصنده اس ام اس . می گن این چه اسمیه ؟ می گه : چیه از پیام که باکلاس تره
-
۴ ترکه جبهه بوده از هر طرف خمپاره می یومده .یکی داد می زنه می گه : سنکر بگیرید .ترکه از اون ور می گه : واسه من بربری بگیرید
-
ازترکه میپرسن شغلت چیه:میگه: یه اطلاعاتی هیچ وقت شغلشو لو نمیده
-
ترك ميره چاي تبرك مي خره درش را باز ميكند ميگه حميدش كو؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ميدوني فرق موز با نارگيل چيه؟
نمي دوني؟
مهم نيست!
ميرم از يك ميمون ديگه ميپرسم!!!!!!!!!!!!
-
به معتادي گفتند با 45 و 46 و 47 و 48 جمله بساز. گفت : چلا پنجه مي کشي؟ چلا شيشه مي شکني؟ چلا هف نمي زني ؟ چلا هشتي ناراحت؟
-
يک ضرب المثل چيني مي گويد: يک ايراني اگر هواپيمايش سقوط نکند،از حوادث رانندگي جان سالم به در ببرد،آلودگي هوا زنده اش بگذارد و زلزله زير آوار له اش نکند،حتماً از خوشحالي خواهد مرد
-
يه روز از يه رشتيه ميپرسن زنت چند وقته حاملست...ميگه زنم!!! حمييييييد!
-
به يه معتاد ميگن فرق تو و رونالدو چيه ميگه فرقي نداريم فقط اون تكنيكه من پكنيكيم