خب اگه به اين موارد بستگي داره مگه ميشه به برند مربوط نباشه؟نقل قول:
بالاخره هارد ، رم و ... جزو سخت افزارهاي اون لپ تاپ هستن و سخت افزارها هم بسته به برند ممكنه خوب يا بد باشند.
يعني اصلا اين طور نيست كه يه برندي بيشتر از يكي ديگه بلو اسكرين بده؟
Printable View
خب اگه به اين موارد بستگي داره مگه ميشه به برند مربوط نباشه؟نقل قول:
بالاخره هارد ، رم و ... جزو سخت افزارهاي اون لپ تاپ هستن و سخت افزارها هم بسته به برند ممكنه خوب يا بد باشند.
يعني اصلا اين طور نيست كه يه برندي بيشتر از يكي ديگه بلو اسكرين بده؟
معمولا توی لپ تاپ ها شدیدا تاکید میکنن که از رم هایی با یک باس مشخص و یک مارک استفاده بشه
مثلا دو تا کینگ استون 800
بعضی وقتا Blue Page بخاطر دو تا رم با باس های مختلف هست یا دوتا مارک غیر هم
با سلام, دو تا سوال داشتم
یکی اینکه واسه استفاده طولانی از لپتاپ، اشکالی نداره اگه باتری لپتاپ رو برداریم.
دوم اینکه آیا همراه با لپتاپ باید سیدی یا DVD خاصی هم باشه؟، آخه واسه من چیزی توش نبود.
مدل: Vaio, EB26FG
سلام سوالاتون چندییییییییییین بار مطرح شده
ولی بازهم عرض کنم باتری نباید در آورد
روز اولی که وایو خریدید و قبل از هر کار باید بکآپ بگیرید 3 تا دیوی دی با برنامه خود لپتاپتون
ممنون از راهنملیتوننقل قول:
ولی من قبل از استفاده ازش بکآپ نگرفتم و چند تا هم برنامه نصب کردم. حالا باید چی کار کنم؟
جالبه من همیشه تو این سایت خوندم که نباید باتری لپ تاپ موقعی که بر مستقیم هست جدا بشه ولی یکی اینکه دلیل این کارو نمیدونم و دیگه اینکه موقعی که لپ تاپمو خریدم فروشنده(که خودش تعمیرکار بود) گفت باتری این مدل لپ تاپ (F12) طوری طراحی شده که خیلی راحت جدا میشه و هروقت برق در دسترس دارید جدا کنیدنقل قول:
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
ببینید اگه این مشکل موقع راه اندازی اولیه لپ تاپ رخ بده مربوط به سخت افزاره ولی اگه 1 نرم افزار روش نصب بشه احتمال زیاد مشکل نرم افزاری دارهنقل قول:
برعکس گفته ی خیلی از دوستان باید یه چیزی رو عرض کنم!!
باطری لپ تاپ مثل باطری مبایل نیست!!
سلولهای باطری لپ تاپ حالت سری داره و مثل گوشی یک سلولی نیست . مثل باطری های کتابی !!
گوشی مبایل بدون باطری روشن نمیشه ولی لپ تاپ بدون باطری روشن میشه
دلیلش اینه که باطری مبایل یه جورایی رابط اصلی گوشی و برقه . یه سخت افزار واجب هست
ولی باطری لپ تاپ فقط جهت نگه داشتن انرژی برای استفاده طولانی مدت هست!!
برای استفاده در منزل توصیه میشه باطری لپ تاپ در آورده بشه و توصیه میشه برای مدت طولانی باید باطری خالی و برای مدت کوتاه مثلا یک هفته باطری پر بشه بعد از دستگاه جدا بشه!!
باطری رابط سخت افزاری با لپ تاپ نداره. برای همین هر بلایی سر لپ تاپ بیاد سر باطریش میاد نه دستگاه ولی در گوشی های مبایل اشکلا مستقیما سر گوشی مبایل میاد
اتفاقا من خلاف اين رو شنيدم.نقل قول:
ميگن كه هر وقت ميخواين تو خونه استفاده كنيد باتري رو در بياريد و لپ تاپ رو به برق بزنيد و استفاده كنيد.
مثل همين چيزي كه Milad_4171 گفت.
-----
حالا جواب من رو بديد. آيا اين مشكل بلو اسكرين واقعا به مدل لپ تاپ مربوط نميشه؟
يعني اين طور نيست كه يه برندي بيشتر از اون يكي به اين مشكل مبتلا بشه؟
نه!
صفحه ی مرگ آبی هیچ ربطی به مدل دستگاه نداره
شما بگین چقدر وقته این صفحه اومده؟ ویندوزتون چیه و مدل لپ تاپتون تا بگم مشکلش چیه!
معمولا اگه یهویی پیش بیاد مشکل از ویندوز هست.
چند وقت یه بار صفحه ی آبی میاد؟
ببینید توی چندین تاپیک و چندین پست توضیح داده شده
منم اولا همین کارو می کردم ولی................
با نوسان شدید یا قطعی برق احتمال آسیب رسیدن به بورد دستگاه بالا میره و این موضوع خیلی بیشتر از عمر باتری مهمه
درضمن باتری های جدید که کادمیوم نیستن و شما با هفته ای یه بار خالی کردن اونا میتونید عمرشونو حفظ کنید تازه شنیدم نباید تا آخر خالی بشن توی تاپیک اقدامات و محافظت اولیه هم گفته شده
ولی اون درصدی که به عمر باتری اضافه میشه فکر نمیکنمبیارزه که ریسک صدمه به خود دستگاه گران قیمت برسه
ممنون