لانویت بهترهنقل قول:
البته اگر اینتنس 2007 گیر بیاری حتی تو تابستون هم میشه استفاده کرد. من که تو تابستون اهواز زدم اذیت نکرد:31:
Printable View
لانویت بهترهنقل قول:
البته اگر اینتنس 2007 گیر بیاری حتی تو تابستون هم میشه استفاده کرد. من که تو تابستون اهواز زدم اذیت نکرد:31:
فکر نکنم 2007گیرم بیاد:31:نقل قول:
حالا به نظرتون لانویت تویلت خوش بوتره یا پرفیوم؟چون شنیدم رایحه هاشون متفاوته
موندگاری تویلت در حد چند ساعته؟تو رطوبت بالای 80درصد!:31:
ببخشید سوالات زیاد شد:11:
بویه هل+فلفل+دارچیننقل قول:
کاملا بوی متفاوتی دارن. من خودم بعد از سبک و سنگین کردن یک 60 میل پرفیوم خریدم. نوع تولیت رایحه ایی خفیف چوبی داره که در نوع پرفیوم به نظر من حذف شده ولی مدل پرفیوم بسیار شیک تر و مناسب مجالس میباشد. نوع پرفیوم که من دارم موندگاری خیلی خوبی داره ولی از اون بو ها هست که خودت زود بش عادت میکنی وگر نه بالای 8-10 ساعت پخش بو داره. منم اول نمیدونستم با با بازخورد های این چنین مواجه شدم و بسیار خوشنود. ولی الان فکر کنم همن 60 میل نزدیک 100 شده باشه:41:نقل قول:
ممنونم فرید جاننقل قول:
والا من اون جنیفر لوپزه رو دو روز پشت سر هم رفتم تست کردم ولی نمیدونم چرا احساس کردم مثل پلو بلک خودمه نخریدمش:31:
الان گفتم یه لانویت بگیرم برا عید ولی با این فیمت فضایی ادم جرات نمیکنه بره طرفش:31:
خرج این ادکلن ها هر روز داره بیشتر میشه اخر سر ورشکست میشیم:31::19:
حبیب جون راکی مینتین رو تست کردی؟نقل قول:
ممنون دوستان
ماشاالله چقدر پستا زیاده و جوابا زیاد تر :دی
خوب میشه لطف کنید و لینک ادکلن یاتاقان رو بهم بدید؟
قیمتش چقده؟
نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=28584
نه متاسفانه یه چند جا سر زدم تست نداشتن دیگه پیگیرش نشدم(یادم رفت کلا الان گفتی یادم اومد:31:)نقل قول:
اینو هم فردا تست میکنم حتما:20: حتی شده به زور متوسل بشم:31:
خودت داریش دیگه علی جون:10: پخش بوش خوبه؟تو بهار بزنم مردمو خفه نمیکنه که؟:31:
کلا تو شهرستان ها این کارا کم گیر میاد ادکلن فروشا هم اینجا کلا اعصاب ندارن:18::31:
پخش بوش به نظرم مثله فارنهایت و سی کی وان هست.از اونا راضی هستی؟نقل قول:
بوش بسیار ملایم و باحاله و اصلا اذیت تو کارش نیست.