Denon 1311xp از طرف فروشگاه آکوستیک بدستم رسید. واقعا عجب سینمای توپی است. حسابی حال کردم:26:
من فیلم اورجینال و موسیقی DTS نداشتم. فیش های Component رو از ----- استارست X95 وصل کردم به ورودی های جلوی دستگاه.
چند تا آلبوم موسیقی با کیفیت 320 که خودم از روی CD اورجینال تبدیل کرده بودم رو روی فلش ریختم. زدم به -----.
صدای آهنگها عجب شفافیتی داشت. خیلی شفاف و نرم بود. وضوح و تفکیک صدا هم خیلی بالا بود.
با اینکه آلبوم های حمید عسکری و محسن چاوشی و یگانه رو قبلا خیلی روی کامپیوترم با بلندگوهای Edifier 5.1 گوش کرده بودم ولی اینجا انگار باز تازگی برام داشت. یه حال عجیبی داشت.
کیفیتش تو همه سبک های موسیقی عالیه ولی به نظرم تو آهنگ هایی که صدا ها ریزتره مثلا صدای گیتار یا صدای سنتور و سبک Country آمریکا خیلی لذت بخش تره. قدرت صداش هم خیلی بالاست. صدا که زیاد میشه شفافیتش رو همچنان خیلی خوب حفظ میکنه.
چیزی که برام جالب بود اینکه اسپیکر سابش زیرش است و اگه صدا زیاد بشه به زمین ضربه میزنه و حس خوبی داره.
Denon 1311 صدای شبکه های داخل و خارج رو هم برام واضح تر کرده. هم سینماش خوبه هم موزیکش. من که خیلی راضیم.
از جناب رایان و داوود خان که تو این مدت منو راهنمایی کردن خیلی خیلی ممنونم.:42: