سلام
دوستاان راحی یا برنا مه ای نیست که واسه جواب دادن به تماسهی دریافتی مثل نوکی و یا ایفون دستت رو روش بگشی و انسرو کنه
چون گوشی تو جیبم هست میخوام در بیارم دستم بخوره به دکمه سبزه اتوماتیک جواب میده یا قطع میکنه
ممنون
Printable View
سلام
دوستاان راحی یا برنا مه ای نیست که واسه جواب دادن به تماسهی دریافتی مثل نوکی و یا ایفون دستت رو روش بگشی و انسرو کنه
چون گوشی تو جیبم هست میخوام در بیارم دستم بخوره به دکمه سبزه اتوماتیک جواب میده یا قطع میکنه
ممنون
سلام به همه دوستان.سر یه موضوعی شک دارم و اون اینکه آیا گذاشتن بیشترین روشنایی(brightness) برا گوشی باعث مصرف شارژ بیشتر گوشی میشه؟یا به شارژ باتری زیاد بستگی نداره؟میخوام ببینم تاثیرش چقدره؟ می ارزه اگه کیفیت صفحه رو فدای شارژ کنیم؟ میخوام بدونم.ببخشید اگه سوالم برا شما پیش پا افتادست
تأثیر داشتن رو که داره! اما از لحاظ کمی تا حالا تست نکردم!
خودت یه بار بتست ببین چجوری می شه! به ما هم بگو :-)
من تست کرده بودم خیلی فرق نداره من همیشه یا رو نصف میزاشتم یا رو 70 درصد ولی رو 100% که میزاشتم بنظرم زودتر خالی میکرد شارژ و رو 0% هم خیلی با 50% و 70% فرق نداشت باز میتونی خودت تست کنی
سلام
من ویوازم رو با روش نورتون -- کردم و همه چیز روش نصب میکردم ولی الان هیچی روش نصب نمیشه چه ساین شده چه ساین نشده کلا اصلا هر نرم افزاری چه از رم چه از گوشی پیغام could not install میده !
موندم مشکل چیه
سلام دوستان
تمام این پست و خیلی انجمن های دیگر و کل اینترنت رو دو روز گشتم ولی متاسفانه یه نرم افزار که کار کنه پیدا نکردم
لطفاً اگه دوستان این نرم افزار رو دارن برام بدارن.
متشکرم
من رفتم ویوازمو بفروشم (که X10 بگیرم)
دیدم اینجا تو شهرستان هیشکی بالای 180-170 نمیخره !
فکر میکنم الان تو تهران 220 هم بخرن (با توجه به قیمتی که گرفتم از دوستان) ...
کسی قیمت جدید نداره ؟! جدیداً نفروختین ؟!
تو آل دیجیتال بگذار برای فروش !نقل قول:
زمان خاموش شدن صفحه رو کم کن ، تاثیر داره + نور صفحه هم کم باشه تاثیر دارهنقل قول:
من یه موردی رو تست کردم شما هم تست کن:
وقتی گوشی رو میزدم شارژ شاید 1 ساعت بعد از این که شارژ فول میشد می کشیدم ولی یه بار نشستم دقیقا تا پر شد کشیدم انگار شارژش بیشتر موندگاری داشت
دلیل منطقی نداره _ فقط تجربی تست کردم شما هم تست کن
اااااااااااا
یاد این پیج بخیر
یه زمان برو بیایی داشت............