کی گفته.خود بنده وقتی تمام کارهام تموم شد یک عدد کارت دانشجویی موقت دادن.بعدش باز من پرسیدم گفتن ترم بعدی بهت کارت دائم میدیم:40::40::40:نقل قول:
Printable View
کی گفته.خود بنده وقتی تمام کارهام تموم شد یک عدد کارت دانشجویی موقت دادن.بعدش باز من پرسیدم گفتن ترم بعدی بهت کارت دائم میدیم:40::40::40:نقل قول:
خوب خود شما داری میگی کارت موقت. البته به ما همون موقتشم ندادن، شاید می خوان تو جلسه آشنایی با دانشگاه بدن.نقل قول:
چنین چیزی امکان نداره.چون شما هروقت بخوای وارد دانشگاه شی بایدد کارت دانشجویت همراهت باشه.چون گاها حراست ازت میخواد.درضمن شما اگه بخوای از امکانات دانشگاه استفاده کنی یا کاری با امور دانشجویی داشته باشی اولین چیزی که ازت میخوان کارت دانشجویته.نقل قول:
اینجا من چیزای عجیب زیادی میبینم.بازم دم دانشگاه ما گرم که اذیت نمیکنه
زنده باد اراک و اراکی
سلام. يه سوال دارم مربوط به دانشگاه نميشه ولي گفتم شايد بتونين حلش كنين.
پسر دايي من الان رشته معماريه و داره ميره سال سوم هنرستان. حالا ميخواست تغيير رشته بده و بياد شيمي. بايد چيكار كنه؟؟؟؟
بايد دوباره دومو بخونه؟؟؟ يه راهنمايي كلي ميكنين؟؟؟
راستي پسر داييم اگر رشتشو تغيير نده ميتونه داخل كنكور يه رشته ديگه انتخاب كنه؟؟؟
بالاخره که کارتو دادن؟؟درسته؟؟نقل قول:
من امروز خواستم برم انشگاه حراست جلومو گرفت گفت کارتت کو؟؟نشونش دادم که گذاشت وارد شم
این دوستان لابد پیش نیاز هم زیاد داشتن(3تا)درسته عزیز؟؟:40::40:نقل قول:
من که از واحد قزوین پرسیدم گفتن پدرتون باید سابقه جبهه یا جانبازی داشته باشه یا اینکه عضو هیات علمی دانشگاه باشه :27: یه را دیگشم اینه که 2 نفر یا بیشتر از یه خانواده تو دانشگاه ازاد تحصیل کنننقل قول:
اولاً که توی اون پستی که از من نقل کردین من خودم سؤال پرسیده ام نه اینکه جواب کسی رو داده باشم.نقل قول:
ثانیاً برادر خود من دانشجوی دانشگاه آزاد واحد کرج هستن (شیمی-کاربردی)؛ به ایشون هم ترم اول کارت دانشجویی ندادن و برای استفاده از امکاناتی که فرمودید از برگه انتخاب واحد استفاده می کردن.
خوب دانشگاه شما چون کارت صادر کرده برای ورود به دانشگاه هم می خوادش؛ اگه صادر نمی کرد همون برگه انتخاب واحد کافی بود.نقل قول:
منم میدونم شما سوال پرسیدین .در اون زمینش هم جواب شمارو دادم که چنین چیزی امکان نداره.البته به قول یکی از دوستان شاید این طور هست که هر دانشگاه استقلال عملی داره.(چرا میزنی؟؟):31:نقل قول:
در مورد دومی هم منظورم این بود که بالاخره کارت رو (حتی موقت) تحویل دادن.که این جای امیدواریه:42:
منظور خاصی هم نداشتم.(چرا بازم میزنی؟؟):31:
اینو قبول دارم که هر دانشگاه استقلال عملی داره، چون ظاهراً هیچیشون با هم هماهنگ نیست!نقل قول:
در ضمن ما کوچیک شما هستیم؛ کی زدیم؟! :31:
شب خوش... :40::40::40:
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
پس چند تا می خواستی عزیز؟! 64 تا خوبه؟! :31:نقل قول: