طرف full HP بود تقریبا و Gear بهتری داشت نسبت به مجی و 1 به 1 شده بودن ! دلیلی برای عقب کشیدن نبود . می تونست برگرده مجی رو بکشه . من خودم الهه فرار کردنم . هیچ وقت موقع فرار هی برنمی گردم پشتم رو نگاه نمی کنم.نقل قول:
Printable View
طرف full HP بود تقریبا و Gear بهتری داشت نسبت به مجی و 1 به 1 شده بودن ! دلیلی برای عقب کشیدن نبود . می تونست برگرده مجی رو بکشه . من خودم الهه فرار کردنم . هیچ وقت موقع فرار هی برنمی گردم پشتم رو نگاه نمی کنم.نقل قول:
ها ؟
اختلاف نظری بین فقها نیست می گم الان طرف می خواسته فیلمش رو بسازه برای بن کردن مجتبی . منتها چطور یهو به ذهنش رسیده این کارو بکنه ؟ قبلا دیده این مشکل و مجتبی داره اومده سواستفاده کنه
گفتم که قبلا هم بحث ریپورت دادن مجتبی این ور شده بود به خاطر اسپید هکک ...
مشکل اینترنت ایرانه دیگه ...
عمرا نمی تونست مجی رو بکشه .... شما با مجی پی وی پی نکردی ... بمیر نیست . یکی از دلایلی که ممکنه اینا عقده ای شدن از دستش همینه . gear مجتبی هم گادس هست تازه فکر کنم مجتبی ele لول دو توی سلاحش داره .
خلاصه از ته دل در این شبهای رمضانی دعا می کنیم که این ban لعنتی مجتبی حل بشه . خدایی مجتبی رو می دیدم اون ور خیلی حال می کردم . QQ
دمتون گرم.من چاکر شما هستم.البته تو این صحنه اخرشو نگرفته.وقتی من جا دایناسو ها گرفتمش منو Regina کرد و کشتنقل قول:
من اگه از ban در بیام دیگه فقط leech میکنم.یا موارد خیلی خاص حمله میکنم مپ ها رو دیگه clean نمیکنم.چون میدونم از این جور ادما زیاده.ملت نوب هستن نمیفهمن اصلا -- چه معنی میده میان ملت رو دزد میکنن.حتی اگه من یه لول 1 رو ببینم پشتش به من باشه در حال فرار باشه نمیرم دنبالش.واسه همین جاهاس که میگم هانتر واسه pvp خوبه.خیالت راحته هیچکی نمیتونه بهت بگه range هککر.
lolنقل قول:
منو Regina کرد و کشت
دمیج خیلیا رو روت دیدم کارت درسته .هانتر خوبه ولی خدایی با گاردت عالی بازی می کردی .
اتفاقا هانتر اوضاشون خراب تره . چون یه نیمچه باگی دارن . مثلا اگه یه هانتر یجا وایستاده باشه و طرف در حال فرار، وقتی که از رنج خارج میشه تا چند لحظه باز تیر ها بهش می خوره. و مثل رنج -- میشه.نقل قول:
هانتر اگه رنج -- کنه می تونه خارج از زاویه دید بدونه اینکه ببینیش و رادار فعال شه بزنه تو رو ! ما تو Etain چند تا از این آرچرها داشتیم.
حالا واقعا یه همچی هککی وجود داره یا توهمه ما پینگ ضعیفاست ؟ lol چون حداقل 50 بار شده که هانتر منو زده و مردم . بدون اینکه رادار فلش قرمز بزنه . آدم حال داشته باشه frap کنه یه کم گایا رو از این هانتر های خفن پاک سازی کنیم :دینقل قول:
هانتر اگه رنج -- کنه می تونه خارج از زاویه دید بدونه اینکه ببینیش و رادار فعال شه بزنه تو رو !
این ep5 دقیقا معلومه چه روزی میاد ؟ ملت دارن می گن این هفته قرار بیاد ... قراره بیاد این هفته حالا؟
فعلا که GM ها گفتن میاد.باید دید بازم بد قولی می کنن یا نه.نقل قول:
چرا اینا log رو چک نمیکنن.
تو این بازی سر گناه کار تا پا دار میره ولی بالا دار نمیره.بیگناها رو سلاخی میکنن
من دیشب یه تستی کردم و صحنه مجی رو دوباره بازسازی کردم Lol
دیشب داشتیم گریند می کردیم یکی از Sin های ما که sonic داشت روی من Auto follow بود، من حتی Grape هم نداشتم. وقتی پشتم رو نگاه می کردم موقع دویدن می دیدم طرف 15 متری با من فاصله می گیره !! بعد از وایستادن من بعد چند ثانیه به من می رسه ! از اون و بقیه پرسیدم دید خودشون رو به من بگن . اونا گفتن دقیقا چسبیده به تو !!! و هیچ فاصله ای نداره. بعد یه Duel کردم و فرار می کردم و دقیقا موقع DH زدن همون صحنه مجتبی پیش میومد !! البته دیشب یذره ping اوضاش خراب بود ولی قابل بازی کردن بود.
خدا کنه زود تر بیاد دیگه ... حالا اوضاع لایت بدتر هم بشه مهم نیست ... بازی رو اعصابه الاننقل قول:
dread ring clean نمی خواید ؟ 6 بیل ...