ایشالله میشینقل قول:
من بيفتم برش نميدارم :دي يا شايدم اصلا ترك تحصيل كردم :|
براي 5 امين بار :((
ولی لامصب عجب امتحان بی خودی بود
Printable View
ایشالله میشینقل قول:
ايشالا پاس ميشي...نقل قول:
خوشبحالتون حداقل نمره هاي تستي رو براتون زدن من چي...........
تشريحياش كه به جز اون انتگراله كه عجيب بود :دي بقيشو ميشد راحت حل كرد تقريبا !نقل قول:
نسبتا اسون بود تشريحياش
اما تستياش مصيبت بود :41:
ايشالانقل قول:
ايشالا پاس ميشي...
خوشبحالتون حداقل نمره هاي تستي رو براتون زدن من چي...........
لامصبا درسيو زدن كه برام مهم نبود
ساختمان داده رو 6 ام امتحان دادم تو كفشم :|
بچه ها یه سئوال
چرا اکثر بچه ها تو ریاضی 1 و فیزیک پایه 1 گیر میکنند.من خودم ریاضی 1 رو بعد از 3 بار امتحان دادن قبولیدم!!
نمیدونم چرا پیام نور این همه سخت گیری میکنه.به خدا حجم کتابها خیلی زیاده و زمان کلاسها کم.این ترم استاد معماری کامپیوتر ما 7 جلسه اومد.ذخیره و بازیابی 8 جلسه.طراحی و پیاده سازی 7 جلسه!!
به خدا ما هم آدمیم .بد ترین شرایط رو داره و بیشترین انتظار از دانشجو.
دردم رو تازه کردی :19:نقل قول:
این ترم خدایی بالای 1200 صفحه درس خوندم دیگه بریدم :41: حالا سه تا امتحان دیگه هم دارم پس فردا هم فیزیک پایه 2 الکتریسیته و مغناطیس دارم اینم چندان نخوندم یعنی کلا تا حجم کتاب رو میبینم حالم بد میشه یه جوری زده شدم :2: بعد یه یارویی میاد تو مجلس میگه مدرک پیام نور معتبر نیست ! خاک بر سر . یه دوستی دارم تو دانشگاه سراسری درس میخونه به خدا میگه حتی نصف کتاب فیزیک پایه 2 رو هم نخوندن !!! فقط جزوه استاد رو میخونه اما ما باید این همه صفحه رو یاد بگیریم بعد هم بگن مدرکمون معتبر نست
خدایی الان هم ماتم گرفتم پس فردا امتحان دارم نمیدونم چه خاکی بریزم سرم :37: این ترم جو گیر شدم 24 واحد درس برداشتم الان توش موندم :thumbsdow
وقت و کیفیت کلاساش کمتره امتحاناش سخت تر! :13:نقل قول:
جواب زبان انگليسي رو هم زدن برين ببينين! من 13.65 گرفتم :دي 39 درست و 1 غلط
اونوقت تو رياضي ميوفتم :-L
سلام دوستان
من رشتم کتابداری هست. توی پیام نور مشهد در مقطع ارشد درس میخونم. همه واحدهام رو پاس کردم فقط این پایان نامه مونده. موضوع هم دارم و خوب هست. از اونجایی که اهل ارومیه هستم زیاد با استاد راهنمام که اهل مشهد هست در ارتباط نیستم. هر چند وقت یه بار میرم یه سر میزنم یه چیزایی میگه منم یادداشت میکنم ولی بعدا که مرور میکنم میبینم راهکار های عملی رو بهم نمیگه و فقط یه مسائل نظری و آرمانی و کلی رو مطرح میکنه. استاد مشاور هم ندارم.
البته خودم یه روش هایی پیدا کردم. مثلا واسه جمع کردن پیشینه پژوهش اون قدر به مغزم فشار آوردم تا آخر یه راهی واسش پیدا کردم. برای جمع کردن پیشینه فارسی این کار رو کردم : دفترچه کنکور ارشد سال قبل رو از اینترنت پیدا کردم و دانشگاههایی که توی اونا رشته کتابداری در مقطع ارشد بود رو یادداشت کردم بعد رفتم به سایت هر کدوم و آدرسشون رو پیدا کردم و رفتم بهشون سر زدم و پیشینه تحقیق رو در آوردم ...
پایان نامه های سال های قبل رو که بررسی کردم متوجه شدم که یه قسمتش مربوط میشه به مباحث نظری تحقیق. میخوام بدونم اول این قسمت رو آماده بکنم یا نمونه گیری بکنم و تحقیقم رو روش انجام بدم و مسائل رو تجزیه و تحلیل بکنم بعد برم روی نوشتن مباحث نظری؟ جامعه آماری و نمونم هم مشخص هستن.
لطفا برای ادامه کار یه کمی منو راهنمایی بکنین.
با تشکر
جالب اينجاست كه ريزشي از اين درسها خيلي بيشتر از درسهاي تخصصي رشته خودمونه!!!نقل قول:
بچه ها یه سئوال
چرا اکثر بچه ها تو ریاضی 1 و فیزیک پایه 1 گیر میکنند.من خودم ریاضی 1 رو بعد از 3 بار امتحان دادن قبولیدم!!
نمیدونم چرا پیام نور این همه سخت گیری میکنه.به خدا حجم کتابها خیلی زیاده و زمان کلاسها کم.این ترم استاد معماری کامپیوتر ما 7 جلسه اومد.ذخیره و بازیابی 8 جلسه.طراحی و پیاده سازی 7 جلسه!!
پسرخاله م پارسال داشت خودشو ميكشت كه چي امتحان انديشه دارم اونم يه جزوه 20 صفحه اي!!اونموقع من ميبايست نرم 1 رو بدون فرجه با 300 صفحه تو يه شب ميخوندم!نقل قول:
دردم رو تازه کردی
این ترم خدایی بالای 1200 صفحه درس خوندم دیگه بریدم حالا سه تا امتحان دیگه هم دارم پس فردا هم فیزیک پایه 2 الکتریسیته و مغناطیس دارم اینم چندان نخوندم یعنی کلا تا حجم کتاب رو میبینم حالم بد میشه یه جوری زده شدم بعد یه یارویی میاد تو مجلس میگه مدرک پیام نور معتبر نیست ! خاک بر سر . یه دوستی دارم تو دانشگاه سراسری درس میخونه به خدا میگه حتی نصف کتاب فیزیک پایه 2 رو هم نخوندن !!! فقط جزوه استاد رو میخونه اما ما باید این همه صفحه رو یاد بگیریم بعد هم بگن مدرکمون معتبر نست
خدایی الان هم ماتم گرفتم پس فردا امتحان دارم نمیدونم چه خاکی بریزم سرم این ترم جو گیر شدم 24 واحد درس برداشتم الان توش موندم
بعدم برميگردن ميگن دلتون خوشه دانشگاه ميريد مدرك ميگيرد!!
جالب اينجاست كه ريزشي از اين درسها خيلي بيشتر از درسهاي تخصصي رشته خودمونه!!!نقل قول:
بچه ها یه سئوال
پسرخاله م پارسال داشت خودشو ميكشت كه چي امتحان انديشه دارم اونم يه جزوه 20 صفحه اي!!اونموقع من ميبايست نرم 1 رو بدون فرجه با 300 صفحه تو يه شب ميخوندم!نقل قول:
دردم رو تازه کردی
این ترم خدایی بالای 1200 صفحه درس خوندم دیگه بریدم حالا سه تا امتحان دیگه هم دارم پس فردا هم فیزیک پایه 2 الکتریسیته و مغناطیس دارم اینم چندان نخوندم یعنی کلا تا حجم کتاب رو میبینم حالم بد میشه یه جوری زده شدم بعد یه یارویی میاد تو مجلس میگه مدرک پیام نور معتبر نیست ! خاک بر سر . یه دوستی دارم تو دانشگاه سراسری درس میخونه به خدا میگه حتی نصف کتاب فیزیک پایه 2 رو هم نخوندن !!! فقط جزوه استاد رو میخونه اما ما باید این همه صفحه رو یاد بگیریم بعد هم بگن مدرکمون معتبر نست
خدایی الان هم ماتم گرفتم پس فردا امتحان دارم نمیدونم چه خاکی بریزم سرم این ترم جو گیر شدم 24 واحد درس برداشتم الان توش موندم
بعدم برميگردن ميگن دلتون خوشه دانشگاه ميريد مدرك ميگيرد!!