جواب ما رو کسی نمیده ؟
نقل قول:
Printable View
جواب ما رو کسی نمیده ؟
نقل قول:
دوست گرامینقل قول:
اینطور که گفته به شما واتر پمپه و نوع صدا رو بیان نکردید
واتر پمپ های جدید مشکل زیاد دارن و عجیبه چون xu7 واقعا مشکل کم داشت از واتر پمپ
در هر حال خیلی حساسه و خراب شدنش خرج سنگینی به همراه داره پس رسیدگی کنید
شامل گارانتی نشدن در صورت عدم نشتی رو راست میگه ولی همیشه بی راه نیست و به روش هایی میتونن این کارو انجام بدن ولی دیگه شمایی که باید واداریش کنی
از لحاظ جنس هم واقعا معلوم نیست بعد از عوض کردن چه مقدار خوب شه
می تونید به یک تعمیر کار بیرون نشون بدین و مطمئن شید اون موقع از هر روشی برای قانع کردن نمایندگی ها استفاده کنید
اقا خیلی ممنونم که انقدر با حوصله جوابمو دادیدنقل قول:
شدیدا حال ما گرفتس فقط خدا کنه مشکل جدی و پر هزینه نباشه وگرنه مجبور به فروش ماشین با همین وضعیت میشم
حالا شما جایی تعمیرکار متخصص خوبی برای مگان میشناسید که معرفی کنید
راستی اصلا پیش تعمیرکار باید ببرم یا برق کار یا کولر ساز بازم ممنونم ازتون
سلام .نقل قول:
بنده این چیزهائی رو که خدمتتون عرض کردم برای این بود که اگر تا حدی دست به آچار هستین خودتون بدون هیچ هزینه ای اقدام به عیب یابی کنین .
چه بسا مشکل فقط از یک رله ی معیوب یا اتصالی سیم باشه و خودتون بتونین درستش کنین چون مکانیکهائی که وجدانِ درستی ندارند نونِ عیب و ایرادهای ساده و جزئی رو میخورند تا با وانمود کردن به تعمیر پیچیده کلی پولِ مفت بگیرند از مشتریهای ناوارد .
اما اگر اصلاً دست به آچار نیستین دیگه چاره ای ندارین جز مراجعه به مکانیک .
البته باز هم دانستن اطلاعات کافی از طرز کار قسمتهای مختلف ماشین یا هر دستگاه یا وسیله ی دیگه باعث میشه که کمتر سرتون کلاه بره یا اصلاً سرتون کلاه نره چون بالای سر مکانیک وایمیسین و به کارش نظارت میکنین و تا حد زیادی میدونین که داره چکار میکنه .
========================================
در مورد مکانیک خوب متاسفانه اطلاعی ندارم اما بهتره پیش کولر ساز برین چون کولر ساز اگر وارد باشه به مدار قسمتهای مختلف کولر هم آشنائی داره .
شاید دوستان دیگه بدونند و راهنمائیون کنند البته دانستن شهر محل سکونتتون لازم هست .
دوستان کم شدن روغن علت چیه ؟؟؟؟؟
تقریبا از وقتی که روغن عوض کردم حدودا 3 هزار کار کردم ( من هر 5000 هزار عوض میکنم ) ، روغن هم بهران سوپر پیشتاز میریزم
معمولا از 4000 هزار کارکرد به بعد یکم کار میکرد که از تعویض روغنیه پرسیدم گفت چون ماشین گازسوز هست یکم کم کردن عادی هست
امروز نگاه کردم کم تز از نصف بود ، روغن روشن بود ، تیره نشده
علتش چی میتونه باشه ؟؟؟
روغن ریزی هم نداره احتمالا ، چون چیزی زیر ماشین نمیریزه ، حتی اگه چندین ساعت پارک باشه
امکان داره بریزه رو سینی ماشین ؟؟؟ :n13:
+
یه سوال دیگه ، علت حرارت زیاد ماشین وقتی که روشنه چی میتونه باشه ؟؟؟؟؟
حرارتش وقتی که در رو باز میکنم میخوام پیاده شم میخوره تو صورتم ( زیاده ) در حالی شاید 5 دقیقه هم نباشه که ماشین روشنه ؟؟؟؟
405glx
دوست عزیز یکی اینکه شما روغن رو ساکشن عوض می کنید یا با پیچ کارتللنقل قول:
دو اینکه روی گود یا با خوابیدن زیر ماشین میشه تشخیص داد که روغن میریزه یا نه
سه اینکه برخی از خانواده پژو مخصوصا اگه نو باشه تا حدودی روغن کم میکنه ولی شما دهانه اگزوز رو چک کنید که چرب نباشه
آب رو هم چک کنید که روغن بدرونش نرفته باشه
چهار اینکه نصف شدن خط گیج روغن نشان دهنده نصف شدن روغن نیست
سعی کنید از بنزین هم استفاده کنید بصورت متناوب
و اینکه خود من روغن سو تر پیشتاز رو هر 9500 ولی بصورت کامل و با فیل بر هوا و روغن عوض می کنم و بسیار راضیم
ممنوننقل قول:
در مورد عوض کردن روغن به صورت ساکشن یا پیچ کارتلل ، من دقیق نمیدونم چون طرف خودش عوض میکنه و من دقت نمیکنم ، ولی فکر کنم پیچ کارتل باشه چون میره زیر ماشین یه یه کاری میکنی ( فقط همینو دیدم :n02: ) به نظر یه پیچ رو باز میکنه
برای مورد دوم و سوم چک میکنم :n16:
برای مورد چهارم = میدونم نشونه ی نصف شدن نیست ولی خب نشون میده کم شده
از بنزین و گاز با هم استفاده میکنم و شاید از بنزین بیشتر ، کلا زیاد ماشین کار نکرده ، تقریبا تو سه سال 38 هزار راه رفتم
من از همین سوپر پیشتاز میریزم ولی مرتب رو 5000 هزار عوض میکنم به همراه فیلترها ، البته یه فیلتر هست که یه بار در میان عوض میکنم ، اونم بخاطر اینکه خود تعویض روغنی گفت اینکار رو بکن ( اگه اشتباه نکنم فیلتر روغن هست )
این مورد تعویض روغن سلیقه ای هستنقل قول:
اما با اینکه روی روغن ها عدد 20000 یا 12000 کیلومتر رو می نویسند با توجه به شرایط اب و هوا و ترافیک شهری
به نظرم برای روغنی مثل سوتر پیشتاز 9500 عدد مناسبی باشه که در صورت گرفتاری تا 10000 عوض شه و باز اینکه فکر می کنم هر سری فیل پر هم عوض شه بهتر باشه
روغن های نیمه یا تمام سنتتیک و روغن cng هم هست که برای موتور 8 سوپاپ xu7 همون سوتر پیشتاز از همه بهتر و مناسب تره
نکته بعدی اینکه در صورتی که از سطح شیب دار استفاده کنه و دستگاه ساکشنش خوب باشه به نظر من خیلی بهتر از باز کردن پیچ کارتل با توجه به جنس و احتمال نشتی اون باشه
سلام
دوستان من یه 405 کاربراتوری دارم مدل 81. اخیرا واشر زد و مجبور شدم کل سرسیلندر رو تعویض کنم. سرسیلندر الدورا با تمام متعلقات نو انداختم که هزینه اش با اجرت شد 1400. الان 1 ماه گذشته و موتور آببندی هم شده ولی بازم آب کم میکنه. تقریبا روزی یه لیوان آب کم میکنه. صبحا هم یه خورده دیر روشن میشه و موتور بخصوص تو دنده 2و3 یه وقتای صدای خاصی مثل خرت خرت میده. چشمی که بررسی کردم سیستم آب نشتی نداره. مکانیکا هم که تا میگی میگن موتور باید باز شه گند میزنن میره. کسی از دوستان متخصص خوب واسه پژو 2000 سراغ نداره؟ بخدا خسته شدم. دلم نمیاد بفروشم ماشینو هی خرجش میکنم.
دوستان من پراید131EXمهر پارسال تحویل گرفتم.
فرصت نشد کولرشو تا بحال تست کنم الان که خوردیم به گرما وقتی ازش کولر میگیرم سرمای زیادی ندارم درصورتی که من شنید بودم پرایدهای جدید کولرههاشون شده مثل 206.
ماانتظار206نداریم ولی با ماشین دوستام که مقایسه میکنم میبینم که واقعا سرماش کمتره تازه الان که هوار خیلی گرم نشده اینطوریه وای به حال گرمای مرداد ماه.
دلیلش چی میتونه باشه به نظرتون؟