توقسمت انتخاب شخصیت هستنقل قول:
میشه یخورده بیشتر توضیح بدید؟
مثلا برای دزدیدن باید چیکار کنیم؟
پلیس چی؟میتونیم دزدا رو دستگیر کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی بخای می تونی بدزدی
حتی ماشین!!!
Printable View
توقسمت انتخاب شخصیت هستنقل قول:
میشه یخورده بیشتر توضیح بدید؟
مثلا برای دزدیدن باید چیکار کنیم؟
پلیس چی؟میتونیم دزدا رو دستگیر کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچی بخای می تونی بدزدی
حتی ماشین!!!
سلام
استفاده از فایل کرک اغلب مشکلات زیادی ایجاد میکند از جمله در موقع اپدیت کردن بازی که حتما با این مسئله برخورد کرده اید و باید دوباره فایل اریجینال را جایگزین کنید . به خاطر همین مسئله من هیچ وقت از فایل کرک استفاده نمی کنم وبه جای ان از یک فایل بسیار کوچک با حجم حدود 4 KB بنام NRaas_NoCD.package استفاده میکنم که باید انرا در پوشه Mods کپی کنید . من خیلی وقت پیش هم در این فروم به این مسئله اشاره کرده بودم که فکر کنم کسی به ان توجه نکرد . به هر حال دوباره گفتم شاید مورد استفاده قرار بگیرد .
ادرس دانلود :کد:http://www.the-isz.com/nraas/index.php?PHPSESSID=14d9aee8417f9ded1bc54b7d5218eb91&topic=113.0
می تونید لینک دانلود شهر Barnacle bay رو بدید؟؟؟؟
سلام
هر کسی که میخواد خونه بسازه ولی نمیدونه چه جوری بشه خونه ساخت یا حوصله نداره به من مشخصات خونه ای رو که دوست داره بگه تا این بنده حقیر بسازم
(مجانی مجانی)(فقط کافی هست به من بگین)(همینجا)
اینم چندتا عکس از خونه هام که عکسش در google هم هست:
ادرس:
[کد:www.sims3.modthesims.info/download.php?t=344217]
میشه کامل تر بگین؟نقل قول:
توقسمت انتخاب شخصیت هست
هرچی بخای می تونی بدزدی
حتی ماشین!!!
میخواستم ببینم الان من که نسخه 1.0.631 دارم و الان بازی میگه اپدیت جدید رو دانلود کنم . میخوام تا یکی دو روز دیگه هم تمام Expansion هاش رو هم بگیرم . اگه الان اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
در ضمن اسم تمام پکیج هایی هم که اومده رو به ترتیب و خرت و پرتهای اضافی که باید رو بازی نصب کنم مثل Stuff ها و ... رو یکی خواهشا بگه که بگیرمشون .
بفرمایید:
1.sims 3 world adventure
2.sims 3 high end loft
3.sims 3 ambition
4.sims 3 fast lane
5.sims 3 late night
اینا تاحالا اومدن یه چندتا دیگه هم هست که هنوز نیومدن
خیلی ممنون . بعد مثل این High End Loft دیگه نیست ؟ مثلا High Tech Loft و ... . فکر کنم سه تا بودن مال Stuff . واسه اپدیت چی ؟ الان من اپدیت کنم امشب یا بزارم واسه بعد از نصب این پچ ها .نقل قول:
سلام
لینک سالمی واسه sims3 بذارید ممنون میشم.
نه من هنوز خبر سیمز های جدیدی مثل high end loft رو نشنیدم حتما یه روزی میاد:27:نقل قول:
درضمن اگر خواستی داخله سیمز خونه بسازی بگو تا خودم یه خوشکل برات بسازم:27:
من پیداش کردم فکر کنم اسمش klyptomatic هست یه چیزی تو این مایه هانقل قول:
عکسش هم یه آدمه یه یه چیز زردی تو بغلش داره.
پول در آوردن از این راه مثل رمز زدن میمونه
ولی نمیدونم چرا دیگه تو شهر کسی ماشین نمیخره
اموال عمومی هم که یه قرون نمی ارزه
تو روز هم نمیشه دزدی کرد:13:
یه بار دستگیر شدم پلیس انداختتم زندان.:دی
تو زندان دومینو بازی میکردم(در حالیکه نمیدونم چه بازی هست!)