سلام
میخواستم از عزیزان بپرسم که Privacy Cleaner در قسمت Content Filtering دقیقا چه کاری انجام میده؟
Printable View
سلام
میخواستم از عزیزان بپرسم که Privacy Cleaner در قسمت Content Filtering دقیقا چه کاری انجام میده؟
بسیاری از فعالیت ها و اقدامات کاربران در سیستم تحت عنوان history ذخیره میشوند.نقل قول:
history مربوط به سایت های بازدید شده، برنامه های استفاده شده، گزینه های جستجو ها، قسمت مربوط به باز
کردن یا سیو کردن بسیاری از برنامه ها، ثبت گزارشات سیستم عامل ویندوز، فایل های موقت و غیره.
هر کدام از این منابع اطلاعاتی ممکن است دارای اطلاعات محرمانه یک کاربر باشد مانند کلمات عبور که احتمال دارد
توسط افراد سودجو مورد بررسی و سوی استفاده قرار بگیرد.معمولا کاربران دانش کافی برای جلوگیری از ربوده شدن
اینگونه اطلاعات از این طریق را ندارند.
Privacy cleaner رد پاهای به جا مانده از فعالیت کاربر در سیستم را پاک میکند. این قسمت به جستجوی اثرات باقی
مانده از فعالیت کاربر در سیستم و تنظیمات سیستم عامل در قسمت هایی میپردازد که به نوعی در ذخیره اطلاعات
مربوط به فعالیت کاربر نقش دارند.
البته در نظر داشته باشید که این عملکرد ممکن است در بخش هایی برای کاربر اسباب زحمت هم باشد . مثلا پاک
کردن کوکی ها باعث میشود تنظیماتی که روی سایت های بازدید شده انجام گرفته به حالت اول در بیاید.
شما با این برنامه مشکل ندارید؟ us من نمیتونه به سرور وصل بشه. میخوام ببینم بالاخره تونستن فی@لترش کنن یا نه؟نقل قول:
برا من کار میکنه. فقط میخوام ورژن جدید رو از سایت خودش بگیرم میگه تروجان داره. کاذبه یا واقعا قرار داده شده ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به احتمال زياد سرعت اينترنت شما پايين هست در مواقعي كه سرعتتون بالاست استفاده كنيد
شما از كدام ورژن KIS8 استفاده ميكنيد؟نقل قول:
آيا از كليد معتبري براي آپديت استفاده ميكنيد و كليدي كه استفاده ميكنيد در ليست سياه نيست؟
آيا شما مطمئن هستيد كه سيستم آلوده به ويروس نيست؟
شما تنظيمات CProxy را به چه نحوي در كاسپر وارد كرديد؟
از Dialup استفاده ميكنيد يا از اينترنت پرسرعت؟
حجم آپديت اوليه ممكنه بالاي 40MB هم برسه.
شما يكبار از منوي start و All programs به منوي كاسپر رفته و گزينه Repair را انتخاب كنيد و اجازه بديد يكبار كاسپر اقدام به تعمير خودش بكنه.سپس نتيجه را اعلام بفرماييد.نقل قول:
در جواب hamilton عزیز باید بگم که:
1)ورژن 8.0.0.357 تاریخش هم زده 10/10/2008
2)من بصورت تریال 30 روزه فعال کردم
3)خدایی نمیدونم!با nod اپدیت شده اسکن کردم چیزی پیدا نکرد.البته ناد هم قبل اون مشکل پیدا کرد یعنی اپدیت نمیشد(با اینکه قبلا اپدیت میکردم واز معتبر بودن یوزر وپسورد مطمئنم) خودم هم به ویروسی بودن سیستم مشکوکم.مثلا بعد مشکل تو منوی استارت ایکون repair remove modify ظاهر میشد.که یه بار سیستم ویروسی شده بود این ایکون ظاهر شده بود.
4)منظورت چه تنظیماتیه؟
5)از Dialup استفاده میکنم
منظور proxy server settings هست که در پست زیر الیته برای ultra surf نشون داده شده و به جای اون تنظیمات c proxy را باید اونجا وارد کنید.نقل قول:
)منظورت چه تنظیماتیه؟
اگر تنظیمات فیلطرشکن درست وارد شده باشه باید هنگام شروع آپدیت پیغام زیر نشون داده بشه.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3444525&postcount=4286
شما ابتدا نسخه 8.0.506 كه آخرين نسخه Kis ميباشه را تهيه كنيد يا دانلود نماييد.نقل قول:
سپس با استفاده از ابزار AVZ Tools كه راهنماي آن در پست زير ميباشه اقدام به اسكن سيستم خود بكنيد و نتيجه را اعلام بفرماييد:
در مورد تنظيمات استفاده از CProxy براي آپديت كاسپر بايد به اين نكته توجه داشته باشيد كه در قسمت Settings و در بخش Update و در تنظيمات آن بايد تيك Proxy Server را بزنيد و در قسمت IP Address عدد 127.0.0.1 و در قسمت پورت هم بايد عدد 3128 را وارد كنيد و تمام پنجره ها را نيز OK كنيد تا تغييرات ذخيره بشه و سپس آپديت كنيد و ترجيحا آپديت در زمان شب صورت بگيره كه خطوط خلوت ميباشه تا احتمال قطع ارتباط با سرورهاي كاسپر به حداقل برسه.
نه هنوز مشکلی برای اون رخ ندادهنقل قول:
البته شما می توانید از نسخه جدید Free Gate 6.8 هم استفاده کنید که برای کاربران ایرانی فعال شده
ساختار برنامه بگونه ایست که کسپرسکی به آن مشکوک شده و مورد خاصی نیستنقل قول: