قبل از این مرحله ریکاوری کنم ؟نقل قول:
Printable View
قبل از این مرحله ریکاوری کنم ؟نقل قول:
مگه ریکاوری نکردید ؟نقل قول:
قبلش با این نرم افزار فیکس کنید اگه فیکس نشد با نرم افزار easeus data recovery از قسمتی که برای پارتیشن های RAW یا unlocated شده است استفاده کنید و ریکاوری کنید اطلاعات رو سپس پارتیشن رو فرمت کنید یا اگه نشد پارتیشن روپاک کنید ایجاد کنید و دوباره فرمت سریع
سلام خسته نباشید
آقا من یک پی سی قدیمی دارم ماله 7-8 سال پیشه...بعد یه مدت دوباره به کار گرفتمش .روش ویندوز xp ریختم تا 1 ماه خوب بود تا اینکه موقع با لا اومدن میگه یه فایل ویندوز گم شده. بعد چند بار ویندوز رو عوض کردم هرکدوم بعد از 1-2 روز به این مرض مبتلا می شن.
مشکل از هارده دیگه ؟
به نظرتون باید چی کارش کنم ؟
هارد هم Maxtor 40gb هست....
بازم ممنون
پیغامش اینه ؟نقل قول:
ntldr is missing ؟
هارد 160 رو بردم تعمیر گفتن با 25 تومن نمیدونم چیش رو عوض میکنن مثل اولش میشه ، ولی 250 رو نمیشه کاریش کرد
سلام بر دوستان
متاسفانه در شرکت با مشکلی جدی روبرو شدیم که چندر روزی یاست کل کار ما رو دچار مشکل کرده..
مشکل از اوانجا اغاز شد که ابتدا متوجه شدم کامپیوتر سرور خود به خود خاموش شده.وقتی اون رو روشن کردیم ویندوز سیسنم (که سرور 2008) هست بالا اومد و ما موفق به لاگین هم شدیم اما هر چی منتظر شدیم موفق به رویت دسکتاپ نشدیم.
پس به ناچار مجدد سرور رو ری استارت کردیم اما اینبار دیگه ویندوز بالا نیامد و با این ارور مواجه شدیدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون من در تایتل ارور mising boot manager بود من فکر کردم که فایل بوت منیجر خراب دشه ÷س اومدم با سی دی بیوتیبل ERD.recommand ویژه ویندوز سرور 2008 64 بیتی بوت کردم سیستم رو و گزینه استارت اپ ریکاوری رو انتخاب کردم اما نتونست هیچ اروری رو فیکس کنه..اومدم از طریق CMD قایل Bootmrg رو در درایو C مجدد کپی کنم اما ارور Access denid میداد اما تونسست دستورات زیر رو اجرا کنم اما نتیجه ای حاصل نشد چه کنم دوستان؟مشکلمون خیلی حاده..
bootrec /fixmbr
bootrec /fixboot
bootrec /ebuildbcd
سلام.نقل قول:
دوست عزیز مشکل از هارد نیست.
پس اگه بحث نیاز به ادامه داشت، لطفا در جای مربوطه تاپیک جدید باز کنید.
مشکل از پاک شدن فایلهای راه انداز ویندوز(نه بوت!) هست که پیغام بالا
هم این رو نشون میده. اگر با ریکاوری فایلهای میعوب یا احیانا پاک شده،
نشده مشکل رو حل کنید، باید مبادرت به نصب مجدد ویندوز کنید.
hexman جان، الان شما درایوهایت را داری؟
نکنه که گرفتار بدافزار flame شدی.
بله وفتی با سی دی hiron boot و ابزار mini windows xp میام بالا و یا با همون سی دی ERD.recommand و انتخاب ابزار explorer اون میونم به درایو هام دسترسی داشته باشم.این سیستم 4 تا هارد داره که سه تاش رید هست و یکیش محل ذخیره بک اپ هانقل قول:
نه...می گفت یک فایل DLL گم شده.نقل قول:
جدیدا موقع نصب ویندوز هم می گه یک قایل نیست برای همین نصب شروع نمیشه!
مشکل از کجا می تونه باشه ؟