hamidrezaaa جان تو چیکار کردی بعد؟ تورو خدا یه راهی بگو. هنزفری برام خیلی مهمه.
میشه تعمیرش کرد ؟
Printable View
hamidrezaaa جان تو چیکار کردی بعد؟ تورو خدا یه راهی بگو. هنزفری برام خیلی مهمه.
میشه تعمیرش کرد ؟
والا دوست عزیز کار خاصی نکردم یعنی بی خیالش شدمنقل قول:
به نظر من شما برو یکی دیگه بخر
جون داداش از خير تعمير معمير بذگر... چون كسي اين غول بيابونيو تعمير نمي كنه... چه خودشو چه اولادشو(وسايلش)، برو يه دونه حسن فري w810 بخر باش برو فضا، اين تنها راهته... ولي اين داداش راس مي گه ها، مگه اين گوشي اكسپرس ميوزيك نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا هنزفريش انقدر ضايس؟؟؟؟ اسپيكراي شاخي هم بحمدالله نداره كه...خوب اين كجاش اكسپرس ميوزيكه؟؟؟ فقط يه پلاير داره كه همه ي موزيك اديتيشنا دارن... حتي ان 91 اون مدلي كه موزيك اديتيشن نيست هم داره... در همين حد...البته لازم به ذركه، كه من نه هنزفريم مشكل داره نه اسپيكرم... البته فعلا.... اسپيكراي همه هم كه صداش كمه مال من هم در همون حده...نقل قول:
آقا برنامه مرنامه نيست اين لامصب صداش بلند تر بشه؟؟؟؟؟؟ مثل اگوستيك؟؟؟؟
به جان خودم امروز يه شاسكوله تو خيابون يه آهنگ با گوشيش گذاشت... اون سر خيابون بود من ته خيابون... صداشو خيلي كامل و رسا ميشنيدم... اينم بگم، با احتمال زياد گوشيش ازين چيني خركيا نبود... از بغلم كه رد شد نفهميدم چي بود ولي فقط فهميدم كه اصلا به اون تيپ گوشي موشيا نمي خورد، خيلي كوچيكتر بود... سفيد يخچالي هم بود... اگه اون لحظه به خاطر صداي گوشيه خودم گريم نگرفته بود حتما الان بهتون مي گفتم چي بود ولي اشكاي چشام اجازه نداد درست ببينم...
merimana جان خونتون كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟ بگو تا اگه بلد باشم بگم بهت كجا ببر درست كن...
ولي به نظرم بيخيخي...
بچه ها من تو اين بازي سيتي بلاكس يه شهر ساختم يعني تا تونستم ساختمون ساختم... همه رقمه... حالا بايد چي كار كنم؟؟؟؟ اين بازي ته نداره؟؟؟؟؟
ممنون تست ميکنم ببينم چی ميشهنقل قول:
ولی تا اونجا که من ميدونم اين روش معادل همون factory setting هست؟نقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز...منم دقیقا همین مشکل رو داشتم و بعضی از برنامه هام که تاریخشون تموم شده بودند دیگه نصب نمیشدند و یا بعضی هاشون میگفتند که میخواهید replace بشه یا نه...اما من با اون روش که فرمت کردم درست شد...:46:
بهزاد جان اگر دقت کرده باشی شما به علت توهین به دیگر کاربران و لحن بد حرف زدن بن شدین...پس سعی کنید ..ایندفعه دیگه بن نشید !!
فدای همتون بشم که اینقدر راهت جواب آدمو میدید.
چه مارکی بخرم که کیفیتش مثل 5700 باشه؟
بازم ممنون از راهنماییهای نازتون.
مر30